סטרימרים
-
david16t
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
היי,
אני די חדש בזה אז רציתי לדעת אם אפשרי לקנות 4-5 סטרימרים(שיריצו בעיקר פופקורן/קודי/סרטים מדיסק און קי) ולחבר אותם לכל טלוויזיה,הבנתי אני צריך חיבור לאינטרנט בכל סטרימר יש איזשהו מתאם שעושה את זה אולי?
אם יהיה לי חיבור אלחוטי אחד שהוא בסלון איך אפשר לסדר דבר כזה?
אני די חדש בזה אז רציתי לדעת אם אפשרי לקנות 4-5 סטרימרים(שיריצו בעיקר פופקורן/קודי/סרטים מדיסק און קי) ולחבר אותם לכל טלוויזיה,הבנתי אני צריך חיבור לאינטרנט בכל סטרימר יש איזשהו מתאם שעושה את זה אולי?
אם יהיה לי חיבור אלחוטי אחד שהוא בסלון איך אפשר לסדר דבר כזה?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
ברוך הבא לפורום!
בגדול, לא מומלץ להתחבר לרשת אלחוטית. כשמזרימים תכני HD, זה עסק לא יציב.
הכי טוב זה להעביר רשת קווית בבית, אם זה בלתי אפשרי, יש מתאמים המעבירים רשת על חשמל כמו זה:
http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=TL-PA4010
צריך לשים אחד בכל נקודה ועוד אחד שיחובר לראוטר.
הכי טוב זה להעביר רשת קווית בבית, אם זה בלתי אפשרי, יש מתאמים המעבירים רשת על חשמל כמו זה:
צריך לשים אחד בכל נקודה ועוד אחד שיחובר לראוטר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
david16t
-
- חבר שרק התחיל

·תודה!pixies כתב:ברוך הבא לפורום!
צריך לשים אחד בכל נקודה ועוד אחד שיחובר לראוטר....
אוקיי אז המתאם הזה מתחבר קווית דרך הרשת האלחוטית שיש לי לסטרימר עצמו כן?
ואתה יוכל להסביר לי בקשר לשימוש ב NUC ? זה פשוט יפעל על מסך אחד או שאפשר כמה מסכים שיתחברו לאותו NUC ולהפעיל עליו KODI או דברים כאלה?
אם לא אז כנראה סטרימרים האפשרות הכי טובה לא ? אפשר להמליץ לי על סטרימר טוב? מאמזון או מהארץ אין בעיה....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
NUC = מחשב PC קטן. הוא מתחבר למסך ו\או לטלויזיה.
אבל אין ממש אפשרות לחבר אותו לשתי טלויזיות שונות.
תצטרך מינימום 2 מתאמים שפיקסיס הציע אחד מתחבר ליד הראוטר ואחד ליד כל נקודה שבה אין לך קליטה אלחוטית מצויינת. המכשירים יוצרים ביניהם קשר על רשת החשמל בבית, ואין שום קשר לאלחוטי בכלל.
תצטרך סטרימר ליד כל טלויזיה. אפשר היום לקנות ב$40-45 סטרימר פשוט עם אנדרויד וקודי, ולרוב התכנים הם עובדים מעולה ומספיקים בהחלט לדרישות שלך לפי מה שאני רואה.
לפי דעתי עדיף בהרבה לשים מחשב עם כל המדיה עליו ולהזרים ממנו (דרך הרשת בבית) את התוכן לכל המכשירים (בלי DOKים וקומבינות אחרות)
תצטרך מינימום 2 מתאמים שפיקסיס הציע אחד מתחבר ליד הראוטר ואחד ליד כל נקודה שבה אין לך קליטה אלחוטית מצויינת. המכשירים יוצרים ביניהם קשר על רשת החשמל בבית, ואין שום קשר לאלחוטי בכלל.
תצטרך סטרימר ליד כל טלויזיה. אפשר היום לקנות ב$40-45 סטרימר פשוט עם אנדרויד וקודי, ולרוב התכנים הם עובדים מעולה ומספיקים בהחלט לדרישות שלך לפי מה שאני רואה.
לפי דעתי עדיף בהרבה לשים מחשב עם כל המדיה עליו ולהזרים ממנו (דרך הרשת בבית) את התוכן לכל המכשירים (בלי DOKים וקומבינות אחרות)
-
david16t
-
- חבר שרק התחיל

·אז אתה חושב כדאי להשתמש במחשב בשביל לאחסן את כל המדיה? ז"א נגיד אני מפעיל את ה KODI על המחשב יש איזה דרך לשמור את ההגדרות/ערוצים שעשיתי להזרים ל 4-5 מסכים?TheCoolest כתב:NUC = מחשב PC קטן. הוא מתחבר למסך ו\או לטלויזיה.
לפי דעתי עדיף בהרבה לשים מחשב עם כל המדיה עליו ולהזרים ממנו (דרך הרשת בבית) את התוכן לכל המכשירים (בלי DOKים וקומבינות אחרות)...
סתם שאלה KODI וכל הדברים האחרים שיש היום יוכלים להחליף את הממיר של HOT לדוגמא? פשוט עניין של להתרגל אליו?
ובקשר לסטרימרים אתה יוכל להמליץ לי על סטרימר טוב? איזה מערכת הפעלה יותר כדאית להם אנדרואיד או ווינדוס ? שמעתי האנדרואיד פשוט יותר נוח
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

הכוונה שלי היא: שיהיה לך מחשב, שבו כל התכנים שלך יהיו מאוכסנים. וכל אחד מהסטרימרים שלך (אחד לכל TV) יהיה מחובר אליו ברשת, וימשוך את התכנים ממנו.
אין לך אפשרות לשדר ממחשב אחד לכמה טלויזיות במקביל.
כפי שכבר אמרתי, הכל עניין של תקציב. אם אתה לא רוצה להוציא הרבה כסף אז הסטרימרים המומלצים פה בפורום, שיש בהם כבר קודי יעשו את העבודה. אפשר לחפש בפורום כדי למצוא סטרימרים מומלצים.
אני אישית רוצה לקנות סטרימר זול בסביבות ה$45, אשר ידע לעבוד עם OpenELEC (זאת מערכת הפעלה שכל מה שהיא יודעת להריץ זה קודי, בלי שום דבר מסביב). בחודש שעבר הושק מעבד חדיש, וכרגע אני מחכה לראות לאיזה מהסטרימרים עם המעבדים האלה הולכים לפתח גרסא של OpenELEC.
בשביל וינדוס אתה צריך מחשב. זה יכול להיות מחשב קומפקטי, כמו NUC ודומיו, אבל מחירו של מחשב גבוה בהרבה מסטרימר. ואתה צריך אחד לכל טלויזיה.
KODI לא יחליף לך ממיר של HOT, אבל הכל מאד תלוי בהרגלי הצפיה שלך. אם לרוב אתה צופה בתוכן מVOD, אז אפשר יהיה להתרגל בקלות יחסית. אם רוב התוכן שלך זה שידורים חיים שכוללים יותר מערוץ 1,2,10 (אלה עובדים דיי טוב בקודי) אז זה קצת יותר בעייתי. בנוסף אין לך יכולת הקלטה או timeshift.
כפי שכבר אמרתי, הכל עניין של תקציב. אם אתה לא רוצה להוציא הרבה כסף אז הסטרימרים המומלצים פה בפורום, שיש בהם כבר קודי יעשו את העבודה. אפשר לחפש בפורום כדי למצוא סטרימרים מומלצים.
אני אישית רוצה לקנות סטרימר זול בסביבות ה$45, אשר ידע לעבוד עם OpenELEC (זאת מערכת הפעלה שכל מה שהיא יודעת להריץ זה קודי, בלי שום דבר מסביב). בחודש שעבר הושק מעבד חדיש, וכרגע אני מחכה לראות לאיזה מהסטרימרים עם המעבדים האלה הולכים לפתח גרסא של OpenELEC.
בשביל וינדוס אתה צריך מחשב. זה יכול להיות מחשב קומפקטי, כמו NUC ודומיו, אבל מחירו של מחשב גבוה בהרבה מסטרימר. ואתה צריך אחד לכל טלויזיה.
KODI לא יחליף לך ממיר של HOT, אבל הכל מאד תלוי בהרגלי הצפיה שלך. אם לרוב אתה צופה בתוכן מVOD, אז אפשר יהיה להתרגל בקלות יחסית. אם רוב התוכן שלך זה שידורים חיים שכוללים יותר מערוץ 1,2,10 (אלה עובדים דיי טוב בקודי) אז זה קצת יותר בעייתי. בנוסף אין לך יכולת הקלטה או timeshift.
-
david16t
-
- חבר שרק התחיל

לפי מה שהבנתי מהקודי אפשר להוסיף ערוצים 1,2,10 או נגיד ערוצי ילדים,ספורט,סרטים שיש ב YES ו HOT ואתה יוכל לצפות בזה לייב...לזה התכוונתה שבעייתי לפצות בלייב בערוצים האלה לפעמים? שיש תקיעות או משהו כזה?TheCoolest כתב:הכוונה שלי היא: שיהיה לך מחשב, שבו כל התכנים שלך יהיו מאוכסנים. וכל אחד מהסטרימרים שלך (אחד לכל TV) יהיה מחובר אליו ברשת, וימשוך את התכנים ממנו.
KODI לא יחליף לך ממיר של HOT, אבל הכל מאד תלוי בהרגלי הצפיה שלך. אם לרוב אתה צופה בתוכן מVOD, אז אפשר יהיה להתרגל בקלות יחסית. אם רוב התוכן שלך זה שידורים חיים שכוללים יותר מערוץ 1,2,10 (אלה עובדים דיי טוב בקודי) אז זה קצת יותר בעייתי. בנוסף אין לך יכולת הקלטה או timeshift....
לי לא נראה תיהיה בעיה להתרגל כי אני צופה תכני VOD(אני מתכוון מהאינטרנט) לרוב ולא מזפזפ בערוצים אבל אחד שכן רגיל לערוצים לייב ובסגנון הזה יהיה לא קל להתרגל או בכלל להחליף ממיר לקודי?
וגם זה אפשרי להוריד קודי למחשב הביתי ולראות איך זה לפני שקונים סטרימר והכל לא?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

אתה יכול להתקין קודי על המחשב שלך ולראות איך זה עובד כדי להתרשם לבד: http://www.hometheater.co.il/vt169788.html
בקצרה לא תמיד הערוצים ועובדים. ואין לך לוח שידורים מפורט לכל ערוץ. למשל ערוצי מדע כמו NGC ו NG WILD ו DISCOVERY לא קיימים. דווקא 1,2,10 ושאר הישראלים בעברית עובדים בסדר, כל השאר לעומת זאת לא תמיד.
לקודי יש כמה תוספים שעובדים בצורה דיי דומה ל-VOD.
בקצרה לא תמיד הערוצים ועובדים. ואין לך לוח שידורים מפורט לכל ערוץ. למשל ערוצי מדע כמו NGC ו NG WILD ו DISCOVERY לא קיימים. דווקא 1,2,10 ושאר הישראלים בעברית עובדים בסדר, כל השאר לעומת זאת לא תמיד.
לקודי יש כמה תוספים שעובדים בצורה דיי דומה ל-VOD.