עזרה התנתקות מהוט ומעבר לקודי.

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
Eli1988 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 155

שליחה

שלום לכולם,

בשנים האחרונות אני צורך מדיה בעיקר מטורנטים, מוריד סדרות וסרטים לכונן קשיח חיצוני ומחבר לטלוויזיה (LA621Y).
אני רוצה להתנתק מהוט, איזה סטירמר כדאי לקנות (או מחשב בכלל) כדי לחבר בצורה נוחה למסך.
אני מעוניין בשידורי עידן פלוס (22 10 וכדומה), אני גם צורך תכני וידאו באינטרנט בדפדפן וכמובן העברה קבצי וידאו מהמחשב.

אני משתמש אייפון אייפד ומאק וחשבתי לקנות אפל tv המוגבל (כדי להקרין את המסכים) אז אם סטרימר אחר תומך גם בהם זה יהיה מעולה.

קראתי כתבה על אפל tv החדש http://9to5mac.com/2015/09/14/vlc-for-apple-tv/, האם כדאי לקנות? יש אפשרות שאפל תאפשר העברת קבצים מהמחשב?, בכתבה נכתב שvlc בונה אפליקציית סטירמינג לאפל tv. האם כדאי לקנות את הדגם הישן (שישמש רק לmirroring) או שאקבל יותר מהאפל tv החדש (לא צורך תוכן בתשלום מאייטונס אז... למה זה עוד יעזור?).

אשמח שמישהו יוכל להסביר בפירוט מה לעשות ולהוסיף קישורים למדריכים, לא מבין כל כך בסטרימרים.. :s

תודה מראש :)

Eli1988 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

מישהו? אשמח מאוד לעזרה אני דיי מבולבל..

Eli1988 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

???:?

idonoach
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1021

שליחה

Eli1988 כתב:???:?
...
השרשור הראשון הוא מדריך חומרה מפורט מאוד.
כדאי לך להתחיל בו.

בנוגע למכשירי אפל- לא מכיר ולא אוהב, וההיגיון אומר לי שהם לא יהיו האלטרנטיבה הנוחה ביותר לשימושים שלך.

עבור השימושים שלך (צפיה מדפדפן, קודי, הזרמת קבצים ברשת הביתית) נשמע שמכשיר מבוסס חלונות יהיה אלטנרטיבה ראויה.
יש מכשירים פשוטים באיזור ה130$ עם מעבדי אינטל בסיסיים אבל לטעמי הם חלשים מדי למערכת חלונות וכל השימושים הנלווים.

המערכת הכי "נחשבת" שייכת למחשבי המיני של אינטל- NUC. מכשיר NUC בסיסי עם מעבד סלרון, 4 גיגה ראם וכונן 500 רגיל, עולה בערך 900 ללא מערכת הפעלה. משם זה מטפס לאלפי שקלים, כאשר "חביב" הפורום הוא מעבד הביניים- פנטיום N3700. מערכת כזאת עולה בערך 1200 ש"ח.

זה מחשב לכל דבר ועניין- לרבות התקנות קודי, גלישה וצפייה דרך כרום, ועוד. כל עוד המסך שלך הוא "רק" 1080, ולא ברזולוצית 4K המערכת הזו תהיה חזקה ואף יותר מכך.

עריכה-
דבר נוסף שחשוב להבהיר לפני שאתה מתנתק מיס\הוט: מערכת קודי זו מערכת שמתבססת על הרחבות שונות ומקורות שונים לצורך צפייה בתכנים. היא דורשת תחזוקה (עדכוני תוכנה, מציאת הרחבות חדשות כאשר אחרות הופכות ללא שימושיות, התאמת כתוביות ו"התעסקות") מצד אחד, אבל יש בה הרבה יותר תכנים ואפשרויות ממה שאתה מכיר ביס או הוט.

אז אם אתה בן אדם שאוהב "להתעסק" אתה תמצא את מבוקשך ואולי גם תהנה. אם אתה מחפש אפשרות של להגיע הביתה, ללחוץ פליי ולצפות שהכל יעבוד חלק תמיד, ללא התעסקויות- צפויה לך אכזבה עמוקה.
·

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”