אהלן,
אתמול קניתי טלוויזיה זה פיליפס 40" עם ממיר מובנה.
ביחד עם הטלוויזיה קניתי גם אנטנה BT-360 אתמול שהתקנתי את הערוצים בחרתי את צ'כיה כמו שהמליצו פה בשרשורים אחרים וזה עבד מצויין כל אתמול בערב, אבל היום זה התחיל לקרטע ועכשיו אין קליטה של שום ערוץ ואם אני מנסה לחפש ערוצים שוב דרך צ'כיה הוא מוצא לי 0 ערוצים ואתמול הוא מצא 19.
אני גר בחולון והסלון איפה שהטלוויזה נמצאת פונה לכיוון דרום.
יש איזושהי דרך לסדר את הבעיה?
תודה לעוזרים!
אין קליטת ערוצי עידן+ בטלוויזיה של פיליפס עם אנטנה
-
Guy1300
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- גיל37
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2890
ברוך הבא לעידן פלוס בישראל סוף שנת 2015.
השירות שמור אך ורק לאלו שגרים במקרה קרוב למשדר או לאלו שיש להם אנטנה מוגברת על הגג.
כל השאר צריכים לעשות תרגילי אקרובטיקה ולקוות שהטמפרטורות ואחוזי הלחות באוויר יאפשרו קליטה גם עם אנטנה פנימית שיש לה הגבר מזוייף של 10000 די.בי.
השירות שמור אך ורק לאלו שגרים במקרה קרוב למשדר או לאלו שיש להם אנטנה מוגברת על הגג.
כל השאר צריכים לעשות תרגילי אקרובטיקה ולקוות שהטמפרטורות ואחוזי הלחות באוויר יאפשרו קליטה גם עם אנטנה פנימית שיש לה הגבר מזוייף של 10000 די.בי.
-
Guy1300
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
"אומת הסטארטאפ" נראה לי יותר מדינת עולם שלישי.גיל37 כתב:ברוך הבא לעידן פלוס בישראל סוף שנת 2015.
כל השאר צריכים לעשות תרגילי אקרובטיקה ולקוות שהטמפרטורות ואחוזי הלחות באוויר יאפשרו קליטה גם עם אנטנה פנימית שיש לה הגבר מזוייף של 10000 די.בי....
לפחות הרוקו יגיע שבוע הבא אז נוכל קצת להתנתק מהמציאות הישראלית ולהרגיש באמריקה.