טלויזיה פיליפס בת שנה, שוב בעיות טכניות
-
knetser
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 27
שלום,
יש לי טלויזה פיליפס 6109 55" בת שנה. פעם אחת כבר הלוח התקלקל והחליפו לי אותו אחרי תלאות ויסורים מצד שירותי רטפון.
הטלויזיה והמחשב המחובר אליה מחוברים לחשמל עם מייצב מתח שנמכר לי על ידי רטפון בהתקנה.
אין התקנים נוספים מחוברים לטלוזייה חוץ מהמחשב דרך חיבור HDMI.
בשבוע האחרון הטלויזיה אינה נדלקת.
על מנת להדליק אותה אני צריך לנתק אותה מהחשמל לכמה שניות ואז לחבר ואז היא נדלקת.
בשעת הניתוק מהחשמל אני שומע מהמחשב צליל ניתוק של החיבור למחשב ובעת ההחזרה שומע התחברות.
שיחה עם רטפון איימו עליי שאם הבעיה אינה הטלוזייה אני צריך לשלם 200 שח על "ביקור סרק" - נשמע לי הזוי ולא חוקי כי הטלויזיה עדיין באחריות יצרן.
למישהו יש רעיון מה הבעיה?
האם מקורה בטלויזיה או במחשב?
תודה
יש לי טלויזה פיליפס 6109 55" בת שנה. פעם אחת כבר הלוח התקלקל והחליפו לי אותו אחרי תלאות ויסורים מצד שירותי רטפון.
הטלויזיה והמחשב המחובר אליה מחוברים לחשמל עם מייצב מתח שנמכר לי על ידי רטפון בהתקנה.
אין התקנים נוספים מחוברים לטלוזייה חוץ מהמחשב דרך חיבור HDMI.
בשבוע האחרון הטלויזיה אינה נדלקת.
על מנת להדליק אותה אני צריך לנתק אותה מהחשמל לכמה שניות ואז לחבר ואז היא נדלקת.
בשעת הניתוק מהחשמל אני שומע מהמחשב צליל ניתוק של החיבור למחשב ובעת ההחזרה שומע התחברות.
שיחה עם רטפון איימו עליי שאם הבעיה אינה הטלוזייה אני צריך לשלם 200 שח על "ביקור סרק" - נשמע לי הזוי ולא חוקי כי הטלויזיה עדיין באחריות יצרן.
למישהו יש רעיון מה הבעיה?
האם מקורה בטלויזיה או במחשב?
תודה
- eyali123
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 324
כמו שזה נשמע הבעיה אצלך ולא במכשיר .
ה-handshake בין הטלווזיה למחשב משבש לך את את אות הוידאו נסה לעדכן דרייבר לכרטיס מסך שלך.
ה-handshake בין הטלווזיה למחשב משבש לך את את אות הוידאו נסה לעדכן דרייבר לכרטיס מסך שלך.
-
knetser
-
- חבר שרק התחיל

זה קורה גם שאני משאיר את המחשב כבוי
@eyali123
·
ניסיתי להשאיר את המחשב כבוי ולנסות להדליק את הטלויזיה וזה עדיין קורה
·
ניסיתי להשאיר את המחשב כבוי ולנסות להדליק את הטלויזיה וזה עדיין קורה
- eyali123
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 324
לא משנה גם אם המחשב כבוי .
- שירות_אלקטרה
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 132
מענה מאת אלקטרה סחר
knetser בוקר טוב,
על מנת שנוכל לטפל בפנייתך אשמח שתשלח את פרטי ההתקשרות עמך למייל [email protected]
ואנו ניצור עמך קשר לבירור.
בברכה,
עמיטל אלקטרה סחר.
על מנת שנוכל לטפל בפנייתך אשמח שתשלח את פרטי ההתקשרות עמך למייל [email protected]
ואנו ניצור עמך קשר לבירור.
בברכה,
עמיטל אלקטרה סחר.
שירות אלקטרה מיזוג אויר
http://air.electra-ecp.co.il
1700-50-4000
לפניות: www.electra-service.co.il/online
http://air.electra-ecp.co.il
1700-50-4000
לפניות: www.electra-service.co.il/online
- SONYES
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3055
זה מרגיז ומונע הנאה בטלויזיה תקלות ובעיות
- jtk
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5177
לא נדלקת = בעיה בטלוויזיה. המחשב לא קשור לבעיות הדלקה פיזית של המסך.
אם האחריות עדיין בתוקף, ואין אצלך חוברת תנאי אחריות שאומרת אחרת (בלי קשר למה הם אומרים בע"פ), הם צריכים לתקן את הבעיה בלי תשלום. כדי לפשט עניינים, צלם בסלולרי וידאו שמראה את הבעיה כשאתה מנסה להדליק את המסך. כך הם לא יוכלו לטעון שהבעיה לא קיימת.
אם האחריות עדיין בתוקף, ואין אצלך חוברת תנאי אחריות שאומרת אחרת (בלי קשר למה הם אומרים בע"פ), הם צריכים לתקן את הבעיה בלי תשלום. כדי לפשט עניינים, צלם בסלולרי וידאו שמראה את הבעיה כשאתה מנסה להדליק את המסך. כך הם לא יוכלו לטעון שהבעיה לא קיימת.
-
knetser
-
- חבר שרק התחיל

עדכון לא שמח:
רטפון שלחה טכנאי להחליף לי לוח ראשי, הטכנאי הגיע עם הלוח לא תקין.
לאחר שלושה ימים מישהו ברטפון החליט שצריך לקחת את הטלויזיה לבדיקה במעבדה, הם לקחו אותה, היא הוחזרה אלי היום אחרי יומיים ונאמר לי ש"חוזקו מגעים" או כל בולשיט אחר.
היום חזרתי מהעבודה (לאחר שהייתי צריך לצאת לטכנאי בפעם הרביעית) והטלוזיה שוב עם אותה תקלה. לא יאומן.
מיותר לציין כי המייל ששלחתי ל trade-service על פי הזמנה המופיעה כאן למעלה לא נענה.
האם יש לי בסיס לדרוש ביטול עסקה או החלפה לטלוזייה חדשה?
רטפון שלחה טכנאי להחליף לי לוח ראשי, הטכנאי הגיע עם הלוח לא תקין.
לאחר שלושה ימים מישהו ברטפון החליט שצריך לקחת את הטלויזיה לבדיקה במעבדה, הם לקחו אותה, היא הוחזרה אלי היום אחרי יומיים ונאמר לי ש"חוזקו מגעים" או כל בולשיט אחר.
היום חזרתי מהעבודה (לאחר שהייתי צריך לצאת לטכנאי בפעם הרביעית) והטלוזיה שוב עם אותה תקלה. לא יאומן.
מיותר לציין כי המייל ששלחתי ל trade-service על פי הזמנה המופיעה כאן למעלה לא נענה.
האם יש לי בסיס לדרוש ביטול עסקה או החלפה לטלוזייה חדשה?