SAGETV 6

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
banjo פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 356
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

ובכן האם מישהו עובד כמוני עם גירסא 6 של SAGETV?

כי לא מצליח לפתור בכלל את נושא העברית, וכן גם בעיות עם סרטים שבהם ה סאונד הוא בפורמא AC3. גם בהם מופיעה התופעה המוזרה הזאת שלא ניתן להריץ את הסרט קדימה וכו...

ניסיתי לעשות את ההצעה של אורן עם שנויי האזור ל USA. אבל אז אבדתי את היכולת לראות תרגומים בעברית בסרטי DIVX. האם יש דרך אחרת???

בחברת SAGE נאמר לי כי כל המדענים (מפתחים) שלהם עובדים על פיתרון לבעיה אבל תרם הצליחו להתגבר עליה.

ובכן...... האם זה הזמן לחפש תוכנה אחרת?? האם יש משהו שם שיעבוד טוב כמו SAGE?

עברית? יציבות? איכות? וכמובן תוספות.

אז חברה ממש מחכה לתשובות.

תודה
BANJO

amit_alcobi
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 137
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

למה שלא תלך על media portal עכשיו עם תמיכה מלאה בעברית, חוץ מהממשק שהוא מעט איטי אני לא רואה בעיות.
http://www.team-mediaportal.com/

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15945
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #3 

banjo - הבעיה שלך בקשר לתרגומים ניתן לפתרון.
אם אתה משתמש ב FFDSHOW אז בקטגוריה של הכתוביות בתוכנה תבחר FONT
וב CHARSET תבחר HEBREW

banjo פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

תודה על העזרה

שליחה #4 

ובכן ZOVIREX הנושא של העברית ב DIVX בחלט נפתר בעזרת השינויים שהדגמת.

אבל עדיין בניגון של סרטים AC3 המערכת מציגה את אותה הבעיה עם המעבר קדימה, כמו כן בהקרנת סרטים DVD מקוריים בעברית לא ניתן לנוע באודיו.

ושוב תודה

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #5 

אם עברת ל-הגדרת איזו USA אז אתה צריך לרענן את ספריית ה-Imported Videos כדי לתקן אותה -
אתה צריך לבטל את ההפניות לספריית המדיה - כך שהיא תהיה ריקה ואז להוסיף אותה שוב.

אורן.

banjo פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

זה עדיין לא מושלם

שליחה #6 

:( :(

ובכן עשיתי את הכל וזה עדיין לא מושלם !!

שירים בעלי שם בעברית לא מנוגנים כלל במערכת.
סרטים בפורמט AC3 לא מאפשרים הרצה קדימה.

סרטי DVD מקוריים לא מאפשרים בחירה של SOUND ותרגום דרך לחיץ הצהוב בשלט של HAUPUAGE למרות שהתפריט נפתח.

לא ניתן לעצור סרט ולחזור לתפריט. כל הזמן המערכת נכנסת ללופ אין סופי בין STOP ל RESTART.

ממש ממש לא יציב...

מישהו הצליח לבצע המרה של סרטים תוך כדי ריצה במערכת???

עדיין תוכנה לא בשלה. לא עבורנו דוברי העברית.

תודה
BANJO

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #7 

banjo
צר לי שאתה די תקוע עם המערכת אבל היות וישנם אנשים אשר עובדים עם התוכנה (כבר מספר שנים) ללא הבעיות שאתה מתאר (אכן, באג העברית קיים אבל ניתן לעקוף אותו....) הקביעה שלך בסוף אינה מבוססת ואף עלולה להטעות אחרים.

צר לי שבעתיים כי אתה מרים ידיים ולא נותן למערכת צ'אנס נוסף - התקנה חדשה, כולל שימת לב לשלבים במדוייק ועזרה של הפורום לאורך כל הדרך יכולים לעזור!
אני מציע שלפחות תפרט לנו את החומרה ואת שלבי ההתקנה, כולל מה בדיוק שינית במערכת כדי לסדר את באג העברית בגרסה 6.

אורן.

banjo פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

תגוב לאורן

שליחה #8 

ובכן אני לא בא בטענות לאף אחד מחברי הפורום.

ראשית רצויי להבהיר כי אני משקיע כסף רב, גם בתכונות וגם בחומרה, אני כבר עובד עם SAGETV הרבה זמן אבל !!!

אני חושב שהמערכת צריכה להיות יציבה יותר. מאחר ויושבי ביתי לא כולם שולטים טהורה באנגלית. (סבא סבתא חברים......) אזי אני חייב מערכת שתוכל לתמוך ללא כל בעיה בשפה הבעייתית שלנו עברית.

אני פניתי לSAGETV כבר בעבר על תקלות ובעיות ומאד התאכזבתי מהשרות הגרוע לנו דוברי העברית. גם הם הציעו לי פתרון עוקף כזה או אחר ואני מסרב בתוקף לכך.

אני איש מחשבים מקצועי ועוסק בתחום, את הגירסא האחרונה התקנתי על מחשב מפורמט מאפס... התקנתי ע"פ כל השלבים את SAGETV. ביצעתי את 3 השינויים בקובץ ההגדרות של SAGE. וכן גם את שיטת אלון לעקיפה של הבאג המעצבן בעברית.

נכון לרגע זה אני מצליח לראות כתוביות בעברית, מצליח להריץ סרטי DIVX קדימה ואחורה אבל.,..

יש לי ספריה ענקית של מוסיקה שכל שמות הקבצים בעברית, אני רואה את הקבצים במסך אך לא יכול לנגן אותם, אם יש לי סרטים בקידוד AC3 אני יכול לשמוע אותם, לראות תרגום אבל לא להריץ קדימה.....
בסרטי DVD מקוריים ישראלים אין לי יכולת לבור מהתפריט את ה AUDIO וה SUBTITELS.
ולחיצה על STOP בשלט עוצרת את הסרט אבל אין לי אפשרות לחזור חזרה לתפריט הראשי במערכת.

אני עובד עם מקודד של PUREVIDO וכן סט מקודדים XP CODEC PACK.
אני אשמח לקבל עזרה בכל הנושאים הללו, אומנם נסיתי לקבל את העזרה מהחברה המקורית SAGE אבל ככל הנראה אתם כאן ב FORUM נותנים סיוע הרבה יותר טוב והרבה יותר מקצועי.

תודה לכולם.

בכל מקרה אני חושב שיש מקום לעוד מערכות אחרות לבחינה אולי מערכות אחרות יתנו לי או לנו תשובה יותר טובה וכן גם יעבדו בעברית.

אז תודה
בני

erezr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 789
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #9 

תנסה את GB-PVR. עובדת מצויין עם עברית. רק תראה שאתה מחליף את ה SKIN שבא עם התוכנה כי הוא מכוער.

banjo פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

erezr כתב:תנסה את GB-PVR. עובדת מצויין עם עברית. רק תראה שאתה מחליף את ה SKIN שבא עם התוכנה כי הוא מכוער.
...
היכירן ניתן למצוא חומר מלא על איך להגדיר את התוכנה. הגדרות לכרטיס ה PVR הגדרות עבור EPG וכו....

איך הביצועים שלה בהשוואה לשאר התוכנות יציבות, מהירות חוסר בתקיעות....

אני בכל מקרה הולך לנסות ויעביר כאן את התוצאות וההשוואה לSAGE הגדולה.

erezr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

http://www.gbpvr.com/pmwiki

לי לא הייתה אף פעם בעייה של יציבות. מבחינת מהירות אצלי היא רצה מצויין על AMD 1GHZ עם 384 RAM.
לגבי EPG, אני עובד עם HEBEPG ו-GBPVR קוראת את ה-XML עם העברית ישירות (בלי "טריקים"). כמיטב ידיעתי יש גם תמיכה בתוכנות EPG האחרות.

הכי חשוב זה להתקין NET2.0 אחרת לא תוכל להתקין את GBPVR.

banjo פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

erezr כתב:http://www.gbpvr.com/pmwiki

לי לא הייתה אף פעם בעייה של יציבות. מבחינת מהירות אצלי היא רצה מצויין על AMD 1GHZ עם 384 RAM.
לגבי EPG, אני עובד עם HEBEPG ו-GBPVR קוראת את ה-XML עם העברית ישירות (בלי "טריקים"). כמיטב ידיעתי יש גם תמיכה בתוכנות EPG האחרות.

הכי חשוב זה להתקין NET2.0 אחרת לא תוכל להתקין את GBPVR.
...
יש לי PVR350 איך אני מגדיר את התוכנה לעבוד עם הממיר של YES ועם USB-UIRT.
אני מצליח להעביר ערוצים אבל תמיד ערוץ יותר או פחות.. למשל כאשר אני מקיש 10 הוא מגיע תמיד ל 9 וכו...

בכל מקרה התקנתי ועכשיו אני בוחן אותה לעומק. תגובות בהמשך.

תודה

erezr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #13 

לגבי העברת הערוצים:
תראה שהגדרת את הסדר של הערוצים כמו שצריך דרך לשונית CHANNEL MAPPINGS ב-CONFIG (לדוגמה את ערוץ 10 צריך למספר כערוץ העשירי וכו') חוץ מזה אין לי כל כך נסיון עם ה-USB-UIRT. תשים לב אם הממיר YES מקבל את האותות שה-USB-UIRT שולח. הרי העינית של הממיר מהבהבת כל פעם כשהיא מקבלת אות (ככה לפחות בממיר שלי). אם שלחת 3 אותות והעינית הבהבה 3 פעמים אז הבעייה היא כנראה במיפוי ערוצים. אם שלחת 3 אותות והעינית הבהבה פחות מ-3 פעמים כנראה יש בעייה בהגדרה שלGBPVR/USB-UIRT.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”