שרשור תגובות: מערכת שליטה RTI
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78943
- שם מלא: עפר לאור
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
כתבה מקצועית ואין מה להגיד - זה בהחלט נראה הרבה יותר טוב מפרונטו, שזה הדבר הקרוב ביותר לתכנות באסמבלר בעולם השלטים המתוכנתים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- hipoo
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2125
- שם מלא: hipoo
יפה אבל יקרררר
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
- Highendman
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 415
אחלה סקירה. תודה.
- חיים
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
סקירה מעולה
תודה!
תודה!
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- zaviv
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1570
אחלה סקירה
חיזקת לי את מה שאני יודע זה זמן רב.
החיסרון היחידי בעיני שכל שידרוג/החלפה של מוצר מצריכה תכנות מחדש.
בקרוב אצלי
חיזקת לי את מה שאני יודע זה זמן רב.
החיסרון היחידי בעיני שכל שידרוג/החלפה של מוצר מצריכה תכנות מחדש.
בקרוב אצלי
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46457
נראה מיליון דולר 
לא חושב שהייתי מסוגל להתחייב כלפי מערכת שליטה שאני לא יכול לנהל עצמאית, אבל עם המחיר של המערכת הזו, כנראה שהיא נועדה לקהל יעד מסויים שרגיל לא לעשות דברים בעצמו.
לא חושב שהייתי מסוגל להתחייב כלפי מערכת שליטה שאני לא יכול לנהל עצמאית, אבל עם המחיר של המערכת הזו, כנראה שהיא נועדה לקהל יעד מסויים שרגיל לא לעשות דברים בעצמו.
- JEXY
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
המערכת נוחה מאוד וידידותית מאוד, והסיבה הפשוטה שהיא זמינה רק למתכנתים או חברות העוסקות בתחום זה רק בגלל השירות. על אמינות משלמים ולכן כל שינוי אפילו מינימאלי מצריך איש מקצוע.
כל מערכות "DIY" אחרות לא מתקרבות לאפשרויות רבות של RTI שעומדת באותה שורה עם AMX, CRESTRON, EXTRON וכו'...
אני עובד עם שלושת המערכות לפי דרישת הלקוח (יש מכרזים שדורשים AMX ולפרויקטים שלי תמיד לוקח RTI.
[img2=540x720]https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56E85376[/img2]
כל מערכות "DIY" אחרות לא מתקרבות לאפשרויות רבות של RTI שעומדת באותה שורה עם AMX, CRESTRON, EXTRON וכו'...
אני עובד עם שלושת המערכות לפי דרישת הלקוח (יש מכרזים שדורשים AMX ולפרויקטים שלי תמיד לוקח RTI.
[img2=540x720]https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56E85376[/img2]
- uriel228
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 39
תודה על הסקירה.
אני לא מכיר אנשים שישלמו כל כך הרבה כסף, רק בשביל להפחית את מספר השלטים בבית.
אני לא מכיר אנשים שישלמו כל כך הרבה כסף, רק בשביל להפחית את מספר השלטים בבית.
-
oferlaor
-
- מנהל

האמת שאני אישית לא מבין איך אפשר לנהל מערכת קולנוע ביתית ראויה בלי מערכת שליטה.
זה לא חייב להיות של אחת המחברות הגדולות, אבל להדליק מסך, להדליק רסיבר, לשנות ערוץ, זה כבר 3 שלטים. לי יש מספר רב של מקורות (מאז שצילמתי את התמונות, יש עוד ציוד ויש גם את האופו שמדי פעם שולפים את השלט שלו).
זה לא חייב להיות של אחת המחברות הגדולות, אבל להדליק מסך, להדליק רסיבר, לשנות ערוץ, זה כבר 3 שלטים. לי יש מספר רב של מקורות (מאז שצילמתי את התמונות, יש עוד ציוד ויש גם את האופו שמדי פעם שולפים את השלט שלו).
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17939
·oferlaor כתב:האמת שאני אישית לא מבין איך אפשר לנהל מערכת קולנוע ביתית ראויה בלי מערכת שליטה.
זה לא חייב להיות של אחת המחברות הגדולות, אבל להדליק מסך, להדליק רסיבר, לשנות ערוץ, זה כבר 3 שלטים. לי יש מספר רב של מקורות (מאז שצילמתי את התמונות, יש עוד ציוד ויש גם את האופו שמדי פעם שולפים את השלט שלו)....
תודה על הסקירה.
אני כמוך לא מבין איך אפשר בלי מערכת שליטה אבל ממש לא מבין למה צריך להשקיע את הסכומים האלו?
יש לי הרמוני ואיתו אני שולט על כל הציוד לחיצה אחת והכל אחלה .
פעם ב..... ,שיש צורך בחפירה עמוקה יותר לתוך התפריטים של רכיב כזה או אחר, אני משתמש בשלט הייעודי שלו.
- spacedude
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
עפר,
שאתה עובר מהטלויזיה לצפיה במקרן, המערכת זוכרת אם הרסיבר והסטרימר דלקו?
כי בהרמוני אם אחד מהמכשירים דלק לפני הפעלת האקטיבטי היא תכבה אותו במקום להדליק אותו. (בגלל זה אצלי בהרמוני הגדרתי לשלט שהסטרימר תמיד נשאר דלוק).
מעבר למחיר (שזה way too much בשבילי במיוחד לאור החלופות, אבל אין ספק שזה אינדיבידואלי) לי מפריע להיות כבול לחברה שהיא היחידיה שיכולה לתכנת את מערכת השליטה.
שאתה עובר מהטלויזיה לצפיה במקרן, המערכת זוכרת אם הרסיבר והסטרימר דלקו?
כי בהרמוני אם אחד מהמכשירים דלק לפני הפעלת האקטיבטי היא תכבה אותו במקום להדליק אותו. (בגלל זה אצלי בהרמוני הגדרתי לשלט שהסטרימר תמיד נשאר דלוק).
מעבר למחיר (שזה way too much בשבילי במיוחד לאור החלופות, אבל אין ספק שזה אינדיבידואלי) לי מפריע להיות כבול לחברה שהיא היחידיה שיכולה לתכנת את מערכת השליטה.
שחר
-
oferlaor
-
- מנהל

זה כל כך לא בליגה של הרמוני. בגדול, זה שתי רמות מעל מה שהיה בפרונטו...
@spacedude
ברור. יש המון אופציות. אופציה ראשונה זה לזכור אם משהו דלוק. אופציה נוספת היא ללמוד רק קודים דיסקרטים (כלומר, לא להשתמש כפתור power שהוא פעם מכבה ופעם מדליק).
לבסוף, יש גם את אופציית ה-sense שאפשר לחבר אותה והוא מזהה אם משהו דלוק ולא מפעיל דברים שהוא לא אמור.
אגב, לא מתחתנים עם החברה. אפשר תמיד לעבור בין מתכנתים במידה שזה נדרש.
@spacedude
ברור. יש המון אופציות. אופציה ראשונה זה לזכור אם משהו דלוק. אופציה נוספת היא ללמוד רק קודים דיסקרטים (כלומר, לא להשתמש כפתור power שהוא פעם מכבה ופעם מדליק).
לבסוף, יש גם את אופציית ה-sense שאפשר לחבר אותה והוא מזהה אם משהו דלוק ולא מפעיל דברים שהוא לא אמור.
אגב, לא מתחתנים עם החברה. אפשר תמיד לעבור בין מתכנתים במידה שזה נדרש.
- 9000es
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
תודה על הסקירהistarmini כתב:·......
תודה על הסקירה.
אני כמוך לא מבין איך אפשר בלי מערכת שליטה אבל ממש לא מבין למה צריך להשקיע את הסכומים האלו?
יש לי הרמוני ואיתו אני שולט על כל הציוד לחיצה אחת והכל אחלה .
פעם ב..... ,שיש צורך בחפירה עמוקה יותר לתוך התפריטים של רכיב כזה או אחר, אני משתמש בשלט הייעודי שלו....
גם אני חושב שאין צורך יותר משלט Harmony Ultimate בשביל שליטה על המערכת .
בהצלחה לכול הרוכשים .
·
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- FIRE_WIRE
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3877
תודה על הסקירה , אכן נראה מרהיב באייפד 
And the meek shall inherit the earth
...
...
- חיים
-
- חבר במועדון HT

עופר
התחדשתי בהרמוני עלית החדש
הוא יודע אם ה-TV או רסיבר דולקים,ולא מכבה או מדליק אותם בשוגג
עוד מעלה של הרמוני
התחדשתי בהרמוני עלית החדש
הוא יודע אם ה-TV או רסיבר דולקים,ולא מכבה או מדליק אותם בשוגג
עוד מעלה של הרמוני
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46457
עכשיו תחשבו על מערכת בה כסף אינו שיקול. האם הייתם לוקחים הרמוני או RTI? אני חושב שהתשובה ברורה.
יש קהל יעד לכל אחד מהמערכות, עם יתרונות וחסרונות לכל הצדדים. זה שיש להרבה מאיתנו שלטים מסדרת הרמוני, אחלה, אבל אני מאמין שתסכימו שמערכת כמו RTI הרבה יותר אטרקטיבית מבחינת מראה ותפעול.
יש קהל יעד לכל אחד מהמערכות, עם יתרונות וחסרונות לכל הצדדים. זה שיש להרבה מאיתנו שלטים מסדרת הרמוני, אחלה, אבל אני מאמין שתסכימו שמערכת כמו RTI הרבה יותר אטרקטיבית מבחינת מראה ותפעול.
- חיים
-
- חבר במועדון HT

סליחה אטרקטיבי
לשלם ים כסף למתכנת על כל שטות.
ממש לא
לשלם ים כסף למתכנת על כל שטות.
ממש לא
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- spacedude
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
זיו,
אני מסכים ולא מסכים איתך.
אני מסכים שאם יש הרבה כסף לשים 5K על מערכת שליטה זה גרושים.
החסרון היחידי של אנשים טכנים כמו רובנו, שמדובר במערכת סגורה מבחינתנו.
אבל רוב האנשים שקונים מוצרים כאלה, לא מעניין אותם להכנס לעולם הטכני, ועל כן ישלמו למישהו שיתכנת להם ויהיה שם בעת הצורך.
אני מסכים ולא מסכים איתך.
אני מסכים שאם יש הרבה כסף לשים 5K על מערכת שליטה זה גרושים.
החסרון היחידי של אנשים טכנים כמו רובנו, שמדובר במערכת סגורה מבחינתנו.
אבל רוב האנשים שקונים מוצרים כאלה, לא מעניין אותם להכנס לעולם הטכני, ועל כן ישלמו למישהו שיתכנת להם ויהיה שם בעת הצורך.
שחר
- mrunderhill
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
לכל דבר יש יתרונות וחסרונות. המערכת מדהימה ללא ספק, אבל כנראה שרוב באי הפורום שאוהבים להפשיל שרוולים ולהתעטף בכבלים לא יבחור באופציה הזו, אבל למי שיכול לשלם ורוצה את שיא הפאר - זה אחלה דבר.
לדעתי דווקא הרמוני הוא פתרון יותר בעייתי (ואני מדבר בתור משתמש הרמוני מזה שנים) - הוא דורש תכנות ועבודה, אבל זול הוא לא. כרגע חזרתי לעבוד עם מספר שלטים מאז שנשבר לי המסך של ההרמוני ONE שלי, ואין לי כרגע כסף לקנות שלט חדש.
לדעתי דווקא הרמוני הוא פתרון יותר בעייתי (ואני מדבר בתור משתמש הרמוני מזה שנים) - הוא דורש תכנות ועבודה, אבל זול הוא לא. כרגע חזרתי לעבוד עם מספר שלטים מאז שנשבר לי המסך של ההרמוני ONE שלי, ואין לי כרגע כסף לקנות שלט חדש.