נציג בזק טוען ש-Naked ADSL משמעותו ניתוק קו

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
Tamirwig פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3

שליחה

אהלן,

יש בבעלותי קו בזק - האינטרנט והתשתית הם בחבילת דאבל של טריפל סי. הפסקתי לעשות שימוש בקו מבחינת טלפוניה לפני משהו כמו חודשיים. השבוע התחלתי לחפש דרך להוריד את דמי המנוי על הקו מטעם בזק (הייתה לי חבילת דקות שעלתה 50 ש"ח בחודש) - ומצאתי בחיפוש בשורה מלפני כמה שנים שנאסר על בזק לחייב על קווי Naked ADSL/

התקשרתי למוקד של בזק, והנציג אמר לי שאין כזה דבר Naked ADSL, ולמעשה להפוך את הקו לקו אינטרנט בלבד, משמעותו לנתק את המספר וכל הזכויות עליו. לי אישית זה נשמע כמו לבטל את הקו - מה שאומר שמן הסתם גם אין ADSL, נשמע לי קצת הזוי - אז החלטתי להתייעץ איתכם. יכול להיות שזה סתם ניסיון לגרום לי לפחות להישאר על חבילה של קו-קל בעלות של 25 ש"ח לחודש.

זה נשמע הגיוני?

ufffnick
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4894

שליחה

@Tamirwig
·
אם אתה נשאר לקוח ישיר של בזק - זה די בולשיט מה שהוא אומר. בחשבונית של חשבון התשתית מבזק רשום בבירור "מספר טלפון" למרות שאין שימוש בקו, מלבד כתשתית.
אם אתה הולך להיות לקוח ספקית עם באנדל, כלומר לא לקוח ישיר של בזק, אתה אכן מאבד את הזכויות על הקו (למי אכפת...?).

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5920

שליחה

גם אם אתה הופך קו לקו אינטרנט בלבד (Naked adsl) אתה תאבד מספר טלפון שלך, ויוקצה לך קוד קו, שזה מספר דומה למספר טלפון, רק שלא יהיה בו קו טלפון. הוא ישמש אותך לזיהוי במערכות של בזק. אבל מספר טלפון אכן ינותק, ובזק תוכל להקצות אותו למישהו אחר.

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”