מעוניין לחזור לבזק. הוט לאחרונה התחילו לקרטע וזה כבר בלתי נסבל.
ובתור גיימר אני חייב לציין שהפינגים בהוט פשוט מזוועים, 85-80MS לגרמניה, כשעם RA הייתי מקבל 52-53MS לשרתים בגרמניה ואפילו 48-49 לשרתים שוויצרים.
1. האם עדיין קיימת החבילה rate adaptive?
2. איזה ראוטר כדאי לבקש, אם בכלל? מה יש להם להציע כיום? אני לא מחפש ראוטר מהיר מכיוון שאני משתמש באינטרנט נטו לגיימינג וגלישה. מה שכן חשוב לי הוא שהראוטר יהיה יציב בעומסים וידע להפנות פורטים כמו שצריך. (ב6740U זכור לי שהיה fullcone nat וזה היה מעולה)
עוד אפשרות היא לרכוש ראוטר בעצמי מאמזון או מהארץ, לשימושים שלי לא נראה לי שיש צורך אבל אני פתוח להצעות.
נשאר אצלי 6740U של D'LINK מהפעם האחרונה שהייתי מחובר לבזק ואוכל להשתמש בו כמודם, אם זה מומלץ כמובן.
תודה מראש.
מעוניין לחזור לבזק. מס' שאלות.
-
NightbeaT
-
- חבר פעיל

- תגובות: 75
-
NightbeaT
-
- חבר פעיל

זה רק אני או שבזק בינלאומי קצת חיים בסרט... התקשרתי וציינתי שאני מעוניין לעבור עם הספק לתשתית בזק. הנציגה אמרה שהמחיר הוא 129ש"ח ל100 מגה. בהתחלה חשבתי שהמחיר הוא לתשתית+ספק ואז התברר שהמחיר הוא לספק בלבד. WTF?
- zyabra
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 35
הם כנראה עושים כסף מאנשים שלא בודקים את השוק ולא משווים מחירים לפני, תבדוק ספקים אחרים.
-
NightbeaT
-
- חבר פעיל

טוב חזרתי לבזק + rate adaptive
משום מה הפינגים עדיין גבוהים יחסית
בחבילת top100 הפינגים היו 90 לעומת 80-85 בהוט.
התקשרתי וביקשתי rate adaptive, עכשיו הפינגים ירדו ל78-75. התאכזבתי.
שאלתי את הנציגה על vectoring והיא אמרה שכבר יש לי vectoring על הקו. וזה הגיוני כי הנתונים עלו ב20 מגה מאז הפעם הקודמת שהייתי מחובר.
יכול להיות שזה מה שמשפיע על הפינג? או שזה הספק?
משום מה הפינגים עדיין גבוהים יחסית
בחבילת top100 הפינגים היו 90 לעומת 80-85 בהוט.
התקשרתי וביקשתי rate adaptive, עכשיו הפינגים ירדו ל78-75. התאכזבתי.
שאלתי את הנציגה על vectoring והיא אמרה שכבר יש לי vectoring על הקו. וזה הגיוני כי הנתונים עלו ב20 מגה מאז הפעם הקודמת שהייתי מחובר.
יכול להיות שזה מה שמשפיע על הפינג? או שזה הספק?