עזרה בבקשה!! אייפון 6s איך יודעים אם הוא simfree

כל מה שנוגע לפלטפורמות הניידות של אפל - אייפון, אייפוד, שעון אפל
Elad747 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1

שליחה

אהלן משפחה קנתה לי מארצות הברית אייפון 6s עוד לא פתחתי אותו בכוונה, איך אני יודע אם הוא simfree כתוב על גב האריזה?
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17939

שליחה

פתח האריזה
בדוק האם יש כרטיס סים במגרה.(לאאאאאא להדליק את הטלפון).

במידה ואין כרטיס הוא סים פריי במידה ויש יתכן והוא נעול ל at&t.
במידה ותכניס כרטיס סים שלך ותדליק הנעילה אמורה להתבטל במידה ולא ניתן למלא טופס באתר של at&t והם משחררים אותו.

חשוב לא להדליק אותו כשכרטיס הסים שמגיע איתו נמצא בפנים כי אז הוא ננעל.

karpe
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1396

שליחה

אם המכשיר נקנה במחיר מלא באפל סטור - הוא סימפרי. אני קניתי 6S באפל סטור, של טימובייל כביכול, עם סים בפנים של טימובייל, והדלקתי אותו עם הסים, ולא קרה כלום. הכנסתי אחר כך את הסים שלי והכל היה בסדר.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20680

שליחה

יואב, זה לא מדוייק.
גם אני קניתי כך att והוא היה פתוח, לדעתי הרוב הם סים פרי כיום.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה

חברים אני מדבר רק מנסיון אישי.
רכשתי מכשיר סיים פרי בחנות הדגל במנהטן.
הגעתי לארץ ונתתי לבן. לא היה לו ולי מושג שיש בפנים סים.
הוא הדליק המכשיר וביצע את ההגדרות.
לאחר מכן פתח את מגירת הסים כדי להכניס את הסים שלו והופתע לגלות סים בפנים.
הוצאנו הסים ,שהתברר שהיה של at&t והכנסנו את שלו.
לא עזר כלום המכשיר נתן הודעה שהוא נעול.
יצרתי קשר עם החנות. אמרו לי תעשה ריסטור .עשיתי,קדחת.
התחלתי לברר איך פותחים את הסורר.
התברר שיש בארץ ובעולם כמה גנבים שעושים כסף ,בכדי לפתוח את המכשיר.
החלטתי לנסות באתר של at&t. לתדהמתי מצאתי שם טופס פשוט שנתבקשתי למלא.( כאשר הכנסתי באתר שלהם את מספר ה id של הנייד הוא מייד זיהה אותו כשייך ל at&t).
שלחתי את הטופס וכעבור כ 4 שעות קיבלתי מייל שהמכשיר פתוח וכך היה הכנסנו את הסים שלנו והכל עבד.

אני מציין שוב, רכשתי בחנות הדגל.השקרנים שם אמרו לי בערך כ 10 פעמים שכל המכשירים פתוחים אין לי מה לחשוש.רכשתי בבטחון והתברר שעבדו עלי, פשוט נבלות.

גם מהירות התגובה של החנות כשפניתי אליהם הייתה הזויה.

בבדיקה מעמיקה יותר שעשיתי הוברר לי שאילו הייתי מחליף הסים לפני הדלקת הנייד הכל היה בסדר אבל בשביל זה מישהו מחברת הגנבים היה צריך להגיד לי, שזה מה שאני נדרש לעשות. אפילו לא חצי מילה , כלום.

גם עליתי בצאט מול נציג של הנבלות.
אמר לי כמה הוא מצטער לשמוע שזה מה שקרה אבל הוא לא יכול לפתוח לי המכשיר.הדביל הציע לי להחזיר המכשיר לחנות.אני ציפיתי שהוא כנציג אפל יצור קשר עם at&t ויפתח אותו אבל אני יכול להמשיך לצפות.
מה שכן כל השיחה ממש ענין אותו לדעת האם אני מרוצה מהשרות שהוא נותן לי.

מאז אותה קניה נשבעתי שלא שם יותר שקל על המוצרים שלהם ואני מאחל להם בכל בוקר שיפשטו את הרגל ויעלמו מהמפה.

זהו סיימתי להוציא את העצבים.אומנם זה היה מזמן אבל כל פעם זה מדליק לי את המבערים מחדש.חחחחח

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9067

שליחה

אם יש לך את חשבונית הקנייה אז כתוב לך מתחת לדגם iPhone Unlocked.

אגב, זכור לי שקראתי כאן איפשהו שיש 2 סוגי מעבדים באייפונים החדשים שאחד גומר מהר יותר את הסוללה ? מישהו יכול לשים לינק למאמר ואיך בודקים איזה מעבד מותקן ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה

avihuli כתב:אם יש לך את חשבונית הקנייה אז כתוב לך מתחת לדגם iPhone Unlocked.

אגב, זכור לי שקראתי כאן איפשהו שיש 2 סוגי מעבדים באייפונים החדשים שאחד גומר מהר יותר את הסוללה ? מישהו יכול לשים לינק למאמר ואיך בודקים איזה מעבד מותקן ?
...
·

אז להלן סיפור החשבונית
הגעתי למלון עם המכשיר.פתחתי האריזה וראיתי שהפין, לפתיחת מגירת הסים, שהיה מסופק תמיד לא נמצא. תוך כדי אני רואה בחשבונית שרשום אזכור ל at&t.
לא התעצלתי נכנסתי לרכבת התחתית וחזרתי לחנות.
ניגשתי לאחד מאנשי המכירות הגנבים ושאלתי איפה הפין ? אמר לי החל מדגם ה 6s כבר לא שמים אותו.
שאלתי לגבי החשבונית אומר לי המכשיר פתוח אין לך מה לדאוג האזכור של ה at&t הוא רק למטרות שיקולי מס או קשקוש אחר שלא ממש הבנתי, אבל המכשיר ?אין לי מה לחשוש, פתוח בודאות.

חברה של נבלות ,כבר אמרנו ? וכל זה בחנות הדגל. איכסססססססס

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9067

שליחה

וואלה, כנראה חירטטו אותך מכל הכיוונים. אצלנו לא הייתה בעיה עם החשבונית ולא עם הפין לפתיחת מגירת הסים.
איזה שטויות עאלק לא מספקים... איך הם רוצים שנפתח את זה ? נדחוף לשם אצבע ? טוב שלא אמרו לך שלא מסופק מטען כי עכשיו האייפון החדש נטען מאוויר ההרים... :P
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה

avihuli כתב:וואלה, כנראה חירטטו אותך מכל הכיוונים. אצלנו לא הייתה בעיה עם החשבונית ולא עם הפין לפתיחת מגירת הסים.
איזה שטויות עאלק לא מספקים... איך הם רוצים שנפתח את זה ? נדחוף לשם אצבע ? טוב שלא אמרו לך שלא מסופק מטען כי עכשיו האייפון החדש נטען מאוויר ההרים... :P
...
·

לענין הפין דווקא נשמע לי הגיוני, כי כל סיכה בסיסית פותחת אותו.

לענין ה AT&T נשמע לי חארטה אבל וואלק כולם אומרים לך שהוא פתוח ועוד בחנות הדגל לא תאמין? אילו היה לי סיים מתאים הייתי בודק במקום אבל לא היה לי ולכן לא בדקתי.

בקיצור ,ממני לא יראו יותר שקל.

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098

שליחה

אתם מבלבלים כמה דברים:
1. את יואב (istramini) המוכר בחנות קצת רימה. הוא מכר לו מכשיר שבאופן רשמי הוא לא פתוח, ולא טרח לציין את זה.

2. מכיוון שיואב רכש מכשיר לא פתוח באופן רשמי - הוא רשום על AT&T ולא מסופק איתו פין להחלפת הסים. אין לזה שום קשר ל-iPhone 6S.

3. לפי התשובות שיואב קיבל מהנציג, מאוד יתכן שהוא לא היה רמאי אלא סתם אדיוט.

4. אני קונה כבר כמה שנים רצוף מכשירים שהם לא פתוחים רשמית, ושומע מהנציגים בחנות שזה נעול ולא יעבוד לי. זה מה שאומרים להם להגיד בדר"כ. כמובן שזה טעות, אין שום בעיה והמכשיר פתוח לשימוש חופשי גם אם הוא לא מוגדר באופן רשמי ככזה.

5. אחרי שכבר התחיל להמכר באופן רשמי אייפון פתוח (בערך חודש אחרי תחילת המכירה), הוא בהחלט סופק עם פין שפותח את הסים ואין שום אזכור ל-AT&T.

חזור אל “אפל - iPhone / iPad”