התייעצות בבחירת סט רמקולים

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
moshebh פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 227
שם מלא: moshebh

שליחה

שלום חברים ברצוני לרכוש סט של 5 רמקולים שישודכו לרסיבר שנירכש מאמאזון yamaha rxv679...
מתלבט בין שני סטים
הראשון הוא סט של 5 רמקולים של klipsch מסדרת רפרנס
קדמיים - klipsch r26f
אחוריים - klipsch r15m
סנטר - klipsch rc42 II
הסט השני שאני לא כל כך מכיר אבל אשמח להמלצות והשוואות ביניהם
סט של monitor audio מסדרת silver או bronze את שניהם אקנה בארץ מאותו מקום סביב אותו מחיר לשניהם 7k-8k.
אם מישהו יכול להמליץ לי להגיע להחלטה אני אשמח...
אני יודע שה klipsch מאוד מצויינים ואיכותיים מביקורות שקראתי באינטרנט.. אבל את מוניטור אודיו אני לא מכיר לא שמעתי מעולם.. אשמח לעזרה מה יותר איכותי מבחינת צליל חומר בנייה איכות שמע..
בעיקר לקולנוע ביתי סרטים וכדומה וגם מוזיקה

moshebh פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

אף אחד? אין פה מישהו ששמע את שני חברות הרמקולים ויכול להמליץ?

spacedude
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3505

שליחה

גם אם מישהו ששמע את שתי החברות ואת שני הדגמים הנ"ל יגיד לך מה הוא חושב, עדיין מדובר בטעם אישי, ומה שלו נשמע טוב לא בהכרח ישמע טוב לאוזניך.
תעשה סבב חנויות ותאזין.

גם לפני רכישה מאמזון תבדוק את המחירים בחנויות בארץ (זאפ הוא לא אינדיקציה למחיר ריאלי)
שחר

shkop
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 572

שליחה

את KLIPSCH אתה יכול לשמוע אצל היבואן, ט.ר שיש לו לדעתי את מרבית המוצרים שלהם בתצוגה. (תתאם מראש).
יש גם תערוכה מחר ומחרתיים במכביה שה-KLIPSCH יוצגו שם. (אני לא יודע אילו דגמים בדיוק).
לגבי MONITOR AUDIO יש פה את @gshoshan שיש לו רמקולים מסוגם והוא גם לפני שדרוג אז אולי ירצה למכור, תשלח לו הודעה בפרטי.

gshoshan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 497

שליחה

shkop כתב:את KLIPSCH אתה יכול לשמוע אצל היבואן, ט.ר שיש לו לדעתי את מרבית המוצרים שלהם בתצוגה. (תתאם מראש).
יש גם תערוכה מחר ומחרתיים במכביה שה-KLIPSCH יוצגו שם. (אני לא יודע אילו דגמים בדיוק).
לגבי MONITOR AUDIO יש פה את @gshoshan שיש לו רמקולים מסוגם והוא גם לפני שדרוג אז אולי ירצה למכור, תשלח לו הודעה בפרטי.
...
·התבלבלת, אני כמוהו מחפש לשדרג ושאלתי לגבי MONITOR AUDIO.
היום לאחר האזנה ובהתחשב במגבלות תקציב הכי נשמעו לי רמקולים של FOCAL 716 - אבל המחיר...

moshebh פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

gshoshan כתב:
...
...
·התבלבלת, אני כמוהו מחפש לשדרג ושאלתי לגבי MONITOR AUDIO.
היום לאחר האזנה ובהתחשב במגבלות תקציב הכי נשמעו לי רמקולים של FOCAL 716 - אבל המחיר...
...
אפשר לשאול איפה שמעת את הפוקל ולמה שללת את המוניטור אודיו או קליפש?
וגם אם אפשר לדעת מה לקחת? סט מלא או רק קדמיים ריצפתיים? ומחיר בבקשה

gshoshan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 497

שליחה

הייתי אצל פיוז ועברתי על לא מעט רמקולים.
את הקליפש שללתי כי הצליל חסר מאוד וצורם לאוזני.
המוניטור אודיו סדרת הכסף היה מצויין לטעמי אבל הפוקל עשה לי את זה.
לגבי הסנטר מסתבר שהמזנון שלי לא יכול להכיל את רוב הרמקולים ואני בבעיה רצינית שם - או שאתפשר על סנטר יקר של חברה אחרת (דאלי) או שאצטרך לבצע עבודות נגרות במזנון...
עדיין לא לקחתי כלום כי המחיר מטורף הייתי בטוח שאמצא משהו לאזניי בהרבה פחות - אבל בהחלט קיבלתי שרות עם המון סבלנות עד שמצאתי את הצליל הנכון.
לגבי המחיר באזור של הכי זול ב ZAP

אני מחפש קדמיים + סנטר + סאב.

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”