תחליף ראוי לw9980
-
eran89
-
- חבר פעיל

- תגובות: 76
שלום.
בעקבות מליון ושתיים ההמלצות כאן על הw9980 רכשתי לפני שלושה חודשים את הראוטר הנ"ל.
כמובן עם המזל שלי הוא היה חייב סוג של להתקלקל.
אז הבעיה שלי איתו היא, בערך פעמים ביום צריך ללכת אליו לכבות אותו לחכות 2 דקות שיתקרר והוא חוזר לעבוד כמו שצריך.
בקיצור היום הרמתי טלפון לבנדא ורק אמרתי לנציג שצריך לכבות אותו שיתקרר והוא אמר לי, "סטופ,אני מאוד מתנצל על עוגמת הנפש, אני שולח בקשה לksp להחליף לך אותו בחדש.", ככה בלי מאמץ ובלי שיגועי מוח של תנסה ככה וככה.
בקיצור מתקשר לksp שמסתבר שהם אומרים לי שיש להם בקשה להחלפה אך נגמר להם המלאי של הנתב, ושלא יחודש, ושהם צריכים לדבר עם בנדא.
אחרי 2 דקות הנציג של ksp חוזר אלי ואומר שנותנים לי זיכוי מלא על הנתב לקנות מה שאני רוצה בksp.
אז בהזדמנות זו אני רוצה לציין שבנדא הוכיחו את עצמם בשירות מעל ומעבר!, ואין ספק שהם הרוויחו אותי בתור לקוח.
אז השאלה היא מה לעשות עכשיו?,
מצד אחד אני ממש אוהב את הנתב, השידור אלחוטי שלו פשוט שם בכיס הקטן כל נתב שהיה לי עד עכשיו. ובתאכלס הוא עובד טוב מאוד חוץ מפעמיים ביום, רק שאם היום הוא מתחמם בקור הזה מלחיץ לחשוב מה יקרה שיתחמם.
מצד שני אני לא רואה תחליף ראוי.. אז השאלה היא אולי צריכים להגיע נתבים בקרוב ששווה להחליף אליהם?.
או שאולי ביכלל שווה לקנות מודם ונתב נפרדים במקום?.
בקיצור צריך את עצתכם, במיוחד שלך אדון ציף, בהזדמנות זו תודה על כל המידע שאתה מפרסם!.
נ. ב
למה הופסק היבוא של הw9980?
בעקבות מליון ושתיים ההמלצות כאן על הw9980 רכשתי לפני שלושה חודשים את הראוטר הנ"ל.
כמובן עם המזל שלי הוא היה חייב סוג של להתקלקל.
אז הבעיה שלי איתו היא, בערך פעמים ביום צריך ללכת אליו לכבות אותו לחכות 2 דקות שיתקרר והוא חוזר לעבוד כמו שצריך.
בקיצור היום הרמתי טלפון לבנדא ורק אמרתי לנציג שצריך לכבות אותו שיתקרר והוא אמר לי, "סטופ,אני מאוד מתנצל על עוגמת הנפש, אני שולח בקשה לksp להחליף לך אותו בחדש.", ככה בלי מאמץ ובלי שיגועי מוח של תנסה ככה וככה.
בקיצור מתקשר לksp שמסתבר שהם אומרים לי שיש להם בקשה להחלפה אך נגמר להם המלאי של הנתב, ושלא יחודש, ושהם צריכים לדבר עם בנדא.
אחרי 2 דקות הנציג של ksp חוזר אלי ואומר שנותנים לי זיכוי מלא על הנתב לקנות מה שאני רוצה בksp.
אז בהזדמנות זו אני רוצה לציין שבנדא הוכיחו את עצמם בשירות מעל ומעבר!, ואין ספק שהם הרוויחו אותי בתור לקוח.
אז השאלה היא מה לעשות עכשיו?,
מצד אחד אני ממש אוהב את הנתב, השידור אלחוטי שלו פשוט שם בכיס הקטן כל נתב שהיה לי עד עכשיו. ובתאכלס הוא עובד טוב מאוד חוץ מפעמיים ביום, רק שאם היום הוא מתחמם בקור הזה מלחיץ לחשוב מה יקרה שיתחמם.
מצד שני אני לא רואה תחליף ראוי.. אז השאלה היא אולי צריכים להגיע נתבים בקרוב ששווה להחליף אליהם?.
או שאולי ביכלל שווה לקנות מודם ונתב נפרדים במקום?.
בקיצור צריך את עצתכם, במיוחד שלך אדון ציף, בהזדמנות זו תודה על כל המידע שאתה מפרסם!.
נ. ב
למה הופסק היבוא של הw9980?
- גיל37
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2890
אם תשיג מודם ונתב בנפרד זה ייתן לך מגוון הרבה יותר גדול של נתבים כולל אלו שתומכים בתקן AC (כמובן מחייבים כרטיס רשת מתאים במחשב).
עוד יש פה ושם להשיג את ה 9980 אבל במחיר מופקע.
עוד יש פה ושם להשיג את ה 9980 אבל במחיר מופקע.
- NetCHEIF
-
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
היכן הנתב ממוקם שהחום לא מצליח להתפזר ממנו בצורה יעילה? האם יש דרך לשפר את האוורור סביבו? חשבת לשים אותו על משטח קירור של מחשב נייד?
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
-
eran89
-
- חבר פעיל

הנתב ממוקם על שידה מעץ לבדו כאשר אין שום דבר לידו או מתחתיו, לא יושב על מפה או כדומה.
לא חשבתי לשים לו קירור ולדעתי זה קצת בעייתי עקב ה"כיעור" שמשטח כזה ייצור, בנוסף אם היום זה קורה לי, בטמפרטורות של הימים האחרונים, אז כשיתחיל להתחמם אני באמת יהיה בבעיה איתו.
ראיתי שההמלצה האחרונה היא על הvr200, איך הוא בהשוואה לw9980?.
מה לדעתכם יהיה המחיר שלו, לפי אמזון הוא לא בהרבה יותר יקר מה9980.
אז כמו שכבר אמרתי גם שיקול של לקנות מודם וראוטר בנפרד אפשרי, אשמח לשמוע על סט שאפשר לקנות מksp.
שוב אני סוג של לכוד בזיכוי של ksp, הייתי בכיף "מסתכן" בלהזמין מחול אבל אין לי ברירה.
דרך אגב הדרישות שלי הן נתב/ראוטר שתומך בברשת של 1giga מאחר שרישתתי את הבית כבר בcat6 וחבל לא לנצל את זה לעתיד.
בנוסף שתהיה אות wifi חזקה ושיהיה כמובן dual band, ומבחינת מחיר אפשרי להוסיף למחיר של ה9980 עוד כמה מאות, אני מניח שהתקציב הכללי יהיה 600-700 ש"ח
לא חשבתי לשים לו קירור ולדעתי זה קצת בעייתי עקב ה"כיעור" שמשטח כזה ייצור, בנוסף אם היום זה קורה לי, בטמפרטורות של הימים האחרונים, אז כשיתחיל להתחמם אני באמת יהיה בבעיה איתו.
ראיתי שההמלצה האחרונה היא על הvr200, איך הוא בהשוואה לw9980?.
מה לדעתכם יהיה המחיר שלו, לפי אמזון הוא לא בהרבה יותר יקר מה9980.
אז כמו שכבר אמרתי גם שיקול של לקנות מודם וראוטר בנפרד אפשרי, אשמח לשמוע על סט שאפשר לקנות מksp.
שוב אני סוג של לכוד בזיכוי של ksp, הייתי בכיף "מסתכן" בלהזמין מחול אבל אין לי ברירה.
דרך אגב הדרישות שלי הן נתב/ראוטר שתומך בברשת של 1giga מאחר שרישתתי את הבית כבר בcat6 וחבל לא לנצל את זה לעתיד.
בנוסף שתהיה אות wifi חזקה ושיהיה כמובן dual band, ומבחינת מחיר אפשרי להוסיף למחיר של ה9980 עוד כמה מאות, אני מניח שהתקציב הכללי יהיה 600-700 ש"ח
- NetCHEIF
-
- גורו רשתות

יש כאן שאלה מעניינת שאני לא בטוח מה התשובה עליה. בשלב ראשון קצת מפתיע לגלות שה-9980, שנחשב מוצר מעולה, נתקע באופן שאתה מדבר עליו. אתה משתמש באופן מסיבי בתוכנת TORRENT כלשהי - במיוחד בחיבור אלחוטי?
אם הבעיות עם ה-9980 ממשיכות כפי שאתה מתאר, אתה צריך לשקול או לבדוק אפשרות להפוך אותו למודם נטו ולחבר אליו נתב עצמאי (אוניברסלי) שאותו אתה יכול לרכוש ב-KSP. זה כמובן דורש לוודא שהבעיה ב-9980 היא אכן במרכיב הנתב (מה שנראה יותר סביר) מאשר במרכיב המודם.
אם הבעיות עם ה-9980 ממשיכות כפי שאתה מתאר, אתה צריך לשקול או לבדוק אפשרות להפוך אותו למודם נטו ולחבר אליו נתב עצמאי (אוניברסלי) שאותו אתה יכול לרכוש ב-KSP. זה כמובן דורש לוודא שהבעיה ב-9980 היא אכן במרכיב הנתב (מה שנראה יותר סביר) מאשר במרכיב המודם.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
-
eran89
-
- חבר פעיל

הנתב ככל הנראה תקול.
הוא יושב בפינה מאווררת משמש לחיבור קווי של מחשב אחד 2 פלאפונים וסלקום טיוי, בחיבור חשמל.
בקשר להורדות אז מאז שהוא נקנה לא היה לי את האמת זמן אז אפילו לא ניסיתי אותו בטורנטים.
אני יכול להגיד שלפניו באותו מקום באותה עבודה פלוס טורנטים ה7850u עשה אחלה עבודה במשך 3 שנים, חוץ מעניין שידור הוויפי שהיה דיי גרוע, כיום הוא בדירה של אחי ממשיך לעבוד טוב.
בשורה התחתונה, הייתי מנסה עוד נתב כזה חדש ורואה אם התקלות חוזרות אבל מאחר שאין ולא יהיה אותו יותר בksp אז יש לי 2 אופציות או לחכות שהvr200 יגיע ובזיכוי שלו פלוס תוספת כסף לקנות אותו או שכבר עכשיו לרכוש מksp בזיכוי מודם וראוטר בנפרד.
השאלה היא מה אתה היית עושה במקומי?
הוא יושב בפינה מאווררת משמש לחיבור קווי של מחשב אחד 2 פלאפונים וסלקום טיוי, בחיבור חשמל.
בקשר להורדות אז מאז שהוא נקנה לא היה לי את האמת זמן אז אפילו לא ניסיתי אותו בטורנטים.
אני יכול להגיד שלפניו באותו מקום באותה עבודה פלוס טורנטים ה7850u עשה אחלה עבודה במשך 3 שנים, חוץ מעניין שידור הוויפי שהיה דיי גרוע, כיום הוא בדירה של אחי ממשיך לעבוד טוב.
בשורה התחתונה, הייתי מנסה עוד נתב כזה חדש ורואה אם התקלות חוזרות אבל מאחר שאין ולא יהיה אותו יותר בksp אז יש לי 2 אופציות או לחכות שהvr200 יגיע ובזיכוי שלו פלוס תוספת כסף לקנות אותו או שכבר עכשיו לרכוש מksp בזיכוי מודם וראוטר בנפרד.
השאלה היא מה אתה היית עושה במקומי?
- NetCHEIF
-
- גורו רשתות

הנקודה היא שאין להשיג ב-KSP את ה-9980 ולכן יש לך רק זיכוי.
יש לך שלוש אופציות:
1. לרכוש באופן מיידי את ה-9970 שהוא האח הקטן והפחות חכם של ה-9980 (ה-WIFI שלו אינו דואלי ויש לו רשת של 100M לעומת 1G ב-9980) אך הוא תומך בוקטורינג.
2. להפוך את ה-9980 למודם ולרכוש באופן מיידי נתב עצמאי שיתחבר אליו.
3. להמתין ל-VR200.
השימוש באופציה 3 תלוי ביכולת שלך להמשיך לחיות עם ה-9980 עוד כמה שבועות. דרך אגב, יש לך נתב אחר (ישן) מתחת ליד? אם כן - אתה יכול לבדוק את אופציה 2 בלי לרכוש דבר ברגע זה.
יש לך שלוש אופציות:
1. לרכוש באופן מיידי את ה-9970 שהוא האח הקטן והפחות חכם של ה-9980 (ה-WIFI שלו אינו דואלי ויש לו רשת של 100M לעומת 1G ב-9980) אך הוא תומך בוקטורינג.
2. להפוך את ה-9980 למודם ולרכוש באופן מיידי נתב עצמאי שיתחבר אליו.
3. להמתין ל-VR200.
השימוש באופציה 3 תלוי ביכולת שלך להמשיך לחיות עם ה-9980 עוד כמה שבועות. דרך אגב, יש לך נתב אחר (ישן) מתחת ליד? אם כן - אתה יכול לבדוק את אופציה 2 בלי לרכוש דבר ברגע זה.
-
eran89
-
- חבר פעיל

הקפצונת.
עדכון קל.
אז עברו להם עוד כמה שבועות וכבר בא לי לזרוק את הw9980 הזה קיבינימט.
אז אחרי אינסוף שיחות לבנדא פלוס מיילים היום קיבלתי הודעה רישמית שהvr200r לא יהיה זמין לפחות בחודשיים הקרובים באופן ודאי וגם אחר כך הם לא באמת יודעים מתי הוא יגיע. העיקר הוא בקטלוג הרישמי שלהם של 2015.
ולבשורה המשמחת, עוד יומים יחזור למלאי הw9980.
אז חזרנו לשאלת השאלות.
האם להחליף אותו באותו דגם או להשתדרג לארצר c7? או אולי אפילו למשהו אחר?.
אם לומר את האמת הw9980 הצליח בדרכו הקסומה בכמה חודשים בודדים לצאת לי מכל חור ואני מת להיפטר ממנו, למרות שככל הנראה נפלתי על תפוח רקוב.
מה שבעיקר מפריע לי עכשיו זה החוסר תמיכה בוקטורינג.
עדכון קל.
אז עברו להם עוד כמה שבועות וכבר בא לי לזרוק את הw9980 הזה קיבינימט.
אז אחרי אינסוף שיחות לבנדא פלוס מיילים היום קיבלתי הודעה רישמית שהvr200r לא יהיה זמין לפחות בחודשיים הקרובים באופן ודאי וגם אחר כך הם לא באמת יודעים מתי הוא יגיע. העיקר הוא בקטלוג הרישמי שלהם של 2015.
ולבשורה המשמחת, עוד יומים יחזור למלאי הw9980.
אז חזרנו לשאלת השאלות.
האם להחליף אותו באותו דגם או להשתדרג לארצר c7? או אולי אפילו למשהו אחר?.
אם לומר את האמת הw9980 הצליח בדרכו הקסומה בכמה חודשים בודדים לצאת לי מכל חור ואני מת להיפטר ממנו, למרות שככל הנראה נפלתי על תפוח רקוב.
מה שבעיקר מפריע לי עכשיו זה החוסר תמיכה בוקטורינג.
- NetCHEIF
-
- גורו רשתות

ה-C7 אינו כולל מודם VDSL כך שהוא אינו תחליף מלא ל-9980.
-
eran89
-
- חבר פעיל

תודה על התגובה המהירה.
אז עם מה זה משאיר אותנו?
הדרישות, דואל באנד) הייתי גם רושם באיזה עוצמה אבל אני לא אגזים חח).
נתב ומודם כמובן.
ותומך בוקטורינג.
והכי בעייתי, זמין לרכישה במיידי בארץ, בייחוד בחנות קייאספי כי שם יש לי את הזיכוי
אז עם מה זה משאיר אותנו?
הדרישות, דואל באנד) הייתי גם רושם באיזה עוצמה אבל אני לא אגזים חח).
נתב ומודם כמובן.
ותומך בוקטורינג.
והכי בעייתי, זמין לרכישה במיידי בארץ, בייחוד בחנות קייאספי כי שם יש לי את הזיכוי
- NetCHEIF
-
- גורו רשתות

בשלב הזה אין אף אופציה רלוונטית שתוכל לממש ב-KSP. תצטרך לוותר על משהו מהדרישות שלך - DUAL BAND, וקטורינג, 1G.
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
בדיוק בשבילך (ותודה על המידע שהVR200 לא יגיע בזמן הקרוב)
http://amzn.to/1S7BIzn
בחישוב שלי 471 ש"ח עד הבית.
http://amzn.to/1S7BIzn
בחישוב שלי 471 ש"ח עד הבית.
-
eran89
-
- חבר פעיל

תודה איתי, חבל שלא הזמנתי משם מההתחלה, הבעיה היא שבדרך כלל שאתה קונה מודם זה ביגלל שאתה צריך אותו באותו יום לאינטרנט, שהיום זה בסיסי כמעט כמו אוכל ומים, נו טוב לפחות כמו טלפון וטלוויזיה.
אז קניתי לפני 4 חודשים מksp ב400ומשהו את הw9980 קצת כבד לי להוציא עוד 400 עכשיו על עוד אחד..
מה שאני כנראה אעשה זה אחליף אותו באחד תקין במסגרת האחריות.
והלוואי שבנדא היו מספקים תשובה רישמית ללמה המודם בקטלוג עוד משנה שעברה כשבפועל הם אפילו לא יודעים להעריך! מתי הוא אמור להגיע השנה, מה שלי רק נאמר שבטוח זה לא יהיה בחודשיים הקרובים, וגם אחרי זה הם לא יודעים תאריך.. כנראה שכבר הוא לא יהיה רלוונטי..
אז קניתי לפני 4 חודשים מksp ב400ומשהו את הw9980 קצת כבד לי להוציא עוד 400 עכשיו על עוד אחד..
מה שאני כנראה אעשה זה אחליף אותו באחד תקין במסגרת האחריות.
והלוואי שבנדא היו מספקים תשובה רישמית ללמה המודם בקטלוג עוד משנה שעברה כשבפועל הם אפילו לא יודעים להעריך! מתי הוא אמור להגיע השנה, מה שלי רק נאמר שבטוח זה לא יהיה בחודשיים הקרובים, וגם אחרי זה הם לא יודעים תאריך.. כנראה שכבר הוא לא יהיה רלוונטי..
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
אם מישהו שקורא מחפש - אפשר רק היום להוציא את הVR200 ב413 ש"ח לפני החזרים:
http://www.hometheater.co.il/vp2396681#2396681
יום טוב
http://www.hometheater.co.il/vp2396681#2396681
יום טוב
- yehuda1
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 28
- שם מלא: יהודה אלמוג
יש 9980 בבאג,אני חושב שזה עולה בסביבות 550 שח
- visual_boy
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 31
גם אצלי אותו הסיפור! הוחלף לי כבר פעם אחת w9980 . ושוב התחילו אותם תקלות! אני כב מיואש ואני לא יודע למה להחליף