חיבור מחשב ללא יציאה אופטית

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
StrikerZ פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5

שליחה

שלום לכולם

יש לי מחשב נייד שאני משתמש בו בתור HTPC, למחשב יש יציאת HDMI שדרכה אני מתחבר לטלוויזיה, אין לו יציאה אופטית. למגבר אין כניסות HDMI (מגבר ישן יחסית), אבל יש לו 2 יציאות אופטיות.

אני רוצה לחבר את המחשב למגבר דיגיטלית ולא אנאלוגית ותהיתי מה הדרך הכי טובה לעשות זאת.

חיפשתי קצת ומצאתי את ה Asus Xonar U3, האם זו אופציה טובה? יש משהו יותר זול אולי? או שאולי אני מפספס דרך יותר פשוטה לחבר את המחשב כך שאקבל DD אמיתי?

אציין שה PlayStation שלי מחובר עם כבל אופטי וההבדל בחלוקת הצלילים הוא משמעותי, (אבל לצערי סוני עשו כל שביכולתם כדי להרוס אותו בתור Media Server מתקבל על הדעת) והייתי מאוד רוצה שגם המחשב ייתן רמת איכות דומה.

evgenetic
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2641

שליחה

http://www.amazon.com/Panlong-Optical-E ... op?ie=UTF8

גם הASUS שציינת יתאים.

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6306

שליחה

StrikerZ כתב:שלום לכולם

יש לי מחשב נייד שאני משתמש בו בתור HTPC, למחשב יש יציאת HDMI שדרכה אני מתחבר לטלוויזיה, אין לו יציאה אופטית. למגבר אין כניסות HDMI (מגבר ישן יחסית), אבל יש לו 2 יציאות אופטיות.

אני רוצה לחבר את המחשב למגבר דיגיטלית ולא אנאלוגית ותהיתי מה הדרך הכי טובה לעשות זאת.

חיפשתי קצת ומצאתי את ה Asus Xonar U3, האם זו אופציה טובה? יש משהו יותר זול אולי? או שאולי אני מפספס דרך יותר פשוטה לחבר את המחשב כך שאקבל DD אמיתי?

אציין שה PlayStation שלי מחובר עם כבל אופטי וההבדל בחלוקת הצלילים הוא משמעותי, (אבל לצערי סוני עשו כל שביכולתם כדי להרוס אותו בתור Media Server מתקבל על הדעת) והייתי מאוד רוצה שגם המחשב ייתן רמת איכות דומה.
...
אם אתה מעוניין במכשיר כמו שהומלץ לך מאמזון, יש לי אחד למכירה, קיבלתי שניים כאלו ואני הייתי זקוק רק לאחד.
תעדכן אם זה מעניין אותך.

StrikerZ פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

gal-cohen כתב:
...
...
אם אתה מעוניין במכשיר כמו שהומלץ לך מאמזון, יש לי אחד למכירה, קיבלתי שניים כאלו ואני הייתי זקוק רק לאחד.
תעדכן אם זה מעניין אותך.
...
לא ממש הבנתי איך הדבר הזה מתחבר, אני מוציא HDMI מהמחשב למכשיר ואז HDMI מהמכשיר לטלוויזיה + אופטי מהמכשיר למגבר?

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

StrikerZ כתב:
...
...
לא ממש הבנתי איך הדבר הזה מתחבר, אני מוציא HDMI מהמחשב למכשיר ואז HDMI מהמכשיר לטלוויזיה + אופטי מהמכשיר למגבר?
...
כן, בדיוק כך.
HDMI למכשיר, מהמכשיר HDMI למסך.
וכבל אופטי מהמכשיר לרסיבר.
כך יש לך סאונד גם במסך (כשאתה לא משתמש ברסיבר) וגם יש לך תמיכה בכבל אופטי, על כל המשתמע מכך, כשאתה משתמש ברסיבר.

StrikerZ פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

אם כך אז מתאים לי ומן הסתם יהיה עדיף לרכוש ממך. אני לא יכול לשלוח פה הודעה פרטית כי אני משתמש חדש, שלח לי פרטים בפרטי ונדבר.

StrikerZ פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

גל אם אתה מעוניין צור איתי קשר בקרוב, אם לא אני אזמין מהאתר.

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

StrikerZ כתב:גל אם אתה מעוניין צור איתי קשר בקרוב, אם לא אני אזמין מהאתר.
...
שלחתי לך הודעה, אתמול.
תרשום לך את המייל שלי, כנראה מהיר יותר?
[email protected]

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”