חיבור מחשב ללא יציאה אופטית
-
StrikerZ
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
שלום לכולם
יש לי מחשב נייד שאני משתמש בו בתור HTPC, למחשב יש יציאת HDMI שדרכה אני מתחבר לטלוויזיה, אין לו יציאה אופטית. למגבר אין כניסות HDMI (מגבר ישן יחסית), אבל יש לו 2 יציאות אופטיות.
אני רוצה לחבר את המחשב למגבר דיגיטלית ולא אנאלוגית ותהיתי מה הדרך הכי טובה לעשות זאת.
חיפשתי קצת ומצאתי את ה Asus Xonar U3, האם זו אופציה טובה? יש משהו יותר זול אולי? או שאולי אני מפספס דרך יותר פשוטה לחבר את המחשב כך שאקבל DD אמיתי?
אציין שה PlayStation שלי מחובר עם כבל אופטי וההבדל בחלוקת הצלילים הוא משמעותי, (אבל לצערי סוני עשו כל שביכולתם כדי להרוס אותו בתור Media Server מתקבל על הדעת) והייתי מאוד רוצה שגם המחשב ייתן רמת איכות דומה.
יש לי מחשב נייד שאני משתמש בו בתור HTPC, למחשב יש יציאת HDMI שדרכה אני מתחבר לטלוויזיה, אין לו יציאה אופטית. למגבר אין כניסות HDMI (מגבר ישן יחסית), אבל יש לו 2 יציאות אופטיות.
אני רוצה לחבר את המחשב למגבר דיגיטלית ולא אנאלוגית ותהיתי מה הדרך הכי טובה לעשות זאת.
חיפשתי קצת ומצאתי את ה Asus Xonar U3, האם זו אופציה טובה? יש משהו יותר זול אולי? או שאולי אני מפספס דרך יותר פשוטה לחבר את המחשב כך שאקבל DD אמיתי?
אציין שה PlayStation שלי מחובר עם כבל אופטי וההבדל בחלוקת הצלילים הוא משמעותי, (אבל לצערי סוני עשו כל שביכולתם כדי להרוס אותו בתור Media Server מתקבל על הדעת) והייתי מאוד רוצה שגם המחשב ייתן רמת איכות דומה.
- evgenetic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2641
- gal-cohen
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6306
אם אתה מעוניין במכשיר כמו שהומלץ לך מאמזון, יש לי אחד למכירה, קיבלתי שניים כאלו ואני הייתי זקוק רק לאחד.StrikerZ כתב:שלום לכולם
אציין שה PlayStation שלי מחובר עם כבל אופטי וההבדל בחלוקת הצלילים הוא משמעותי, (אבל לצערי סוני עשו כל שביכולתם כדי להרוס אותו בתור Media Server מתקבל על הדעת) והייתי מאוד רוצה שגם המחשב ייתן רמת איכות דומה....
תעדכן אם זה מעניין אותך.
-
StrikerZ
-
- חבר שרק התחיל

לא ממש הבנתי איך הדבר הזה מתחבר, אני מוציא HDMI מהמחשב למכשיר ואז HDMI מהמכשיר לטלוויזיה + אופטי מהמכשיר למגבר?gal-cohen כתב:אם אתה מעוניין במכשיר כמו שהומלץ לך מאמזון, יש לי אחד למכירה, קיבלתי שניים כאלו ואני הייתי זקוק רק לאחד.......
תעדכן אם זה מעניין אותך....
- gal-cohen
-
- חבר מכור קשה

כן, בדיוק כך.StrikerZ כתב:לא ממש הבנתי איך הדבר הזה מתחבר, אני מוציא HDMI מהמחשב למכשיר ואז HDMI מהמכשיר לטלוויזיה + אופטי מהמכשיר למגבר?.........
HDMI למכשיר, מהמכשיר HDMI למסך.
וכבל אופטי מהמכשיר לרסיבר.
כך יש לך סאונד גם במסך (כשאתה לא משתמש ברסיבר) וגם יש לך תמיכה בכבל אופטי, על כל המשתמע מכך, כשאתה משתמש ברסיבר.
-
StrikerZ
-
- חבר שרק התחיל

אם כך אז מתאים לי ומן הסתם יהיה עדיף לרכוש ממך. אני לא יכול לשלוח פה הודעה פרטית כי אני משתמש חדש, שלח לי פרטים בפרטי ונדבר.
-
StrikerZ
-
- חבר שרק התחיל

גל אם אתה מעוניין צור איתי קשר בקרוב, אם לא אני אזמין מהאתר.
- gal-cohen
-
- חבר מכור קשה

שלחתי לך הודעה, אתמול.StrikerZ כתב:גל אם אתה מעוניין צור איתי קשר בקרוב, אם לא אני אזמין מהאתר....
תרשום לך את המייל שלי, כנראה מהיר יותר?
[email protected]