שאלה :musicalfidelity -V90-DAC למומחים....אופטי/קווקסלי ועוד...
-
royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2450
- שם מלא: רועי
רשום פה שיש הבדל בין כבל אופטי לבין כבל קואקסלי,
32-192 kbps מול 32-96 kbps
מה ההבדל ?
מה יותר איכותי? יש בכלל הבדל?
תודה!!
רועי
Inputs
1x RCA coaxial connector SPDIF 32-192 kbps (16-24 bit stereo PCM)
2x TOSLINK optical connector 32-96 kbps (16-24 bit stereo PCM)
1x USB type ‘B’ connector - Asynchronous data stream at up to 24-bit/96kHz (Determined by source file/computer settings)
32-192 kbps מול 32-96 kbps
מה ההבדל ?
מה יותר איכותי? יש בכלל הבדל?
תודה!!
רועי
Inputs
1x RCA coaxial connector SPDIF 32-192 kbps (16-24 bit stereo PCM)
2x TOSLINK optical connector 32-96 kbps (16-24 bit stereo PCM)
1x USB type ‘B’ connector - Asynchronous data stream at up to 24-bit/96kHz (Determined by source file/computer settings)
כיף חיים.
- BUGY
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
אין שום הבדל. זה כמו נתון של המהירות המקסימאלית ברכב משפחתי. האם זה משנה שהמזדה 3 מגיעה ל185? או ל200?
כנ"ל פה, לא משנה.
כנ"ל פה, לא משנה.
-
royla
-
- חבר ותיק

·BUGY כתב:אין שום הבדל. זה כמו נתון של המהירות המקסימאלית ברכב משפחתי. האם זה משנה שהמזדה 3 מגיעה ל185? או ל200?
כנ"ל פה, לא משנה....
אם היה לך אפשרות לבחור,מה היית בוחר?
כיף חיים.
- BUGY
-
- חבר מכור קשה

בחיים לא היתי קונה מזדה 3. *** של רכב. הסקודה אוקטביה הרבה יותר טובה חחחח התכוונת לחיברו?
זה צלוי, איזה כבל יש לך? היתי מחבר בכל הכי טוב שיש לי. אם יש לך כבל קואקסיאלי טוב וקצר אז היתי משתמש בו. אם לא, אז אופטי באופטי, כל עוד הכבל שלך לא ארוך מדי, ישר (לא קיבל קיפולים) ובאיכות סבירה. אבל למה לא בUSB?
זה צלוי, איזה כבל יש לך? היתי מחבר בכל הכי טוב שיש לי. אם יש לך כבל קואקסיאלי טוב וקצר אז היתי משתמש בו. אם לא, אז אופטי באופטי, כל עוד הכבל שלך לא ארוך מדי, ישר (לא קיבל קיפולים) ובאיכות סבירה. אבל למה לא בUSB?
-
royla
-
- חבר ותיק

·BUGY כתב:בחיים לא היתי קונה מזדה 3. *** של רכב. הסקודה אוקטביה הרבה יותר טובה חחחח התכוונת לחיברו?
זה צלוי, איזה כבל יש לך? היתי מחבר בכל הכי טוב שיש לי. אם יש לך כבל קואקסיאלי טוב וקצר אז היתי משתמש בו. אם לא, אז אופטי באופטי, כל עוד הכבל שלך לא ארוך מדי, ישר (לא קיבל קיפולים) ובאיכות סבירה. אבל למה לא בUSB?...
אני מחבר את הסטרימר ואת הייס לדאק,
usb יותר טוב? המרחק קצר אבל הכבל כ1.5 מטר.
אותי יותר מעניין הסטרימר-http://www.mede8er.com/mede8er_product_med1000x3d.htm
מהסטרימר אני שומע מוזיקה-מה אתה היית מחבר?usb? opti קווקסלי?
כיף חיים.
- BUGY
-
- חבר מכור קשה

אז בטח לא אופטי. זה יגביל אותך בסרטים. USB הכי טוב בתנאי שהסטרימר יזהה אותו, במחשב זה אוטומטי, לא מכיר את הסטרימר שלך, אבל אתה יכול לנסות. אם יש זיהוי והכל עובר ישירות לDAC אז הUSB הוא החיבור בשבילך, אחרת קואקסיאלי.
-
royla
-
- חבר ותיק

·BUGY כתב:אז בטח לא אופטי. זה יגביל אותך בסרטים. USB הכי טוב בתנאי שהסטרימר יזהה אותו, במחשב זה אוטומטי, לא מכיר את הסטרימר שלך, אבל אתה יכול לנסות. אם יש זיהוי והכל עובר ישירות לDAC אז הUSB הוא החיבור בשבילך, אחרת קואקסיאלי....
לדעתי אתה צודק,ממה שהבנתי הדאק לא יבין את הסטרימר בלי מחשב....אבל ננסה.
ונחליף את האופטי בקווקסלי-תודה רבה חבר!!!
כיף חיים.
- ufffnick
-
- גורו

- תגובות: 4894
·BUGY כתב:אז בטח לא אופטי. זה יגביל אותך בסרטים. USB הכי טוב בתנאי שהסטרימר יזהה אותו, במחשב זה אוטומטי, לא מכיר את הסטרימר שלך, אבל אתה יכול לנסות. אם יש זיהוי והכל עובר ישירות לDAC אז הUSB הוא החיבור בשבילך, אחרת קואקסיאלי....
הא?!
למה שזה יגביל בסרטים?
כך או כך היציאה מהdac היא סטריאו.
- BUGY
-
- חבר מכור קשה

אאאם, זה הרגל מק"ב, חיבור אופטי לא תומך במורמטים החדשים. אני לא יודע מה הבחור נוהג לראות/לשמוע אז מבחינתי, סטרים = הופעות, מוזיקה בHD וכל תוכן שהחיבור האופטי לא תומכ בו.