[פוצל] קרינת Wi-Fi
לקרינה לא מיננת יש אפקטים חומניים ידועים ומתועדים הייטב.
עוד עובדה מוכחת,למשל, היא שלעמודי חשמל שמעבירים מתח גבוה ( ואינם פולטים קרינה מייננת כמובן) יש השפעה על תחלואת לוקימיה, בעיקר אצל ילדים.
כל התופעות האלה כל כך סבוכות, אני מסכים לעניין שזה לא מיינן, אבל זה מורכב יותר מזה.
עוד עובדה מוכחת,למשל, היא שלעמודי חשמל שמעבירים מתח גבוה ( ואינם פולטים קרינה מייננת כמובן) יש השפעה על תחלואת לוקימיה, בעיקר אצל ילדים.
כל התופעות האלה כל כך סבוכות, אני מסכים לעניין שזה לא מיינן, אבל זה מורכב יותר מזה.
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
זה נכון שלקרינה לא מייננת (RF/ELF) יש השפעות שליליות גם.
אך במקרה של ראוטרים (קרינת RF), ברוב המקרים, במרחק של פחות מחצי מטר מהם כבר אין סכנה.
הסכנות האמיתיות מקרינה בלתי מייננת הן בעיקר מרשת החשמל, רבים לא מודעים לה בכלל, והיא נמצאת כמעט בכל בית...
אך במקרה של ראוטרים (קרינת RF), ברוב המקרים, במרחק של פחות מחצי מטר מהם כבר אין סכנה.
הסכנות האמיתיות מקרינה בלתי מייננת הן בעיקר מרשת החשמל, רבים לא מודעים לה בכלל, והיא נמצאת כמעט בכל בית...
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
- moranhoresh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 453
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
זיו, לגבי הקרינה, כמו שנאמר מעלי, היא אמנם בלתי מיננת, אך עדיין יכולה להיות מסוכנת, תלוי בעוצמות, בקירבה למקור המשדר, בגיל האדם ובמשך החשיפה.
ארגון הבריאות העולמי קבע רמות של תקינות. אם הדבר כלל לא היה מסוכן היית רואה שכל בית ספר היה מופצץ בנתבים אלחוטיים ונקודות גישה אלחוטיות, ולא כך המצב.
סטראיוולף, לגבי השכנים קל לדעת איפה המשדרים שלהם לפי עוצמות הקליטה בנקודות שונות בבית. קל מאוד להכנס להגדרות של הנתבים הביתיים ולשנות להם עוצמות, זמני שידור וכד'.
צדק מי שאמר לגבי רשת החשמל, היא יותר מסוכנת מכל נתב.
ארגון הבריאות העולמי קבע רמות של תקינות. אם הדבר כלל לא היה מסוכן היית רואה שכל בית ספר היה מופצץ בנתבים אלחוטיים ונקודות גישה אלחוטיות, ולא כך המצב.
סטראיוולף, לגבי השכנים קל לדעת איפה המשדרים שלהם לפי עוצמות הקליטה בנקודות שונות בבית. קל מאוד להכנס להגדרות של הנתבים הביתיים ולשנות להם עוצמות, זמני שידור וכד'.
צדק מי שאמר לגבי רשת החשמל, היא יותר מסוכנת מכל נתב.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46454
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5088 פעמים
moranhoresh,
כאמור, אנחנו מדברים כאן על עוצמת שידור של קרינת Wi-Fi ולא של שום דבר אחר וככזאת, היא לא מסוכנת.
הדוגמאות של בית ספר לא קשורות, כי לי למשל בסביבת המגורים, יש 2 בתי ספר עם Wi-Fi. זה אומר משהו? כמובן שלא.
תנסו לקרוא קצת בנושא לפני התגובות הבאות - ולא באתרי קונספירציה.
אם יש רצון להרחיב בנושא, נא לפתוח שרשור חדש ולא להגיב כאן.
כאמור, אנחנו מדברים כאן על עוצמת שידור של קרינת Wi-Fi ולא של שום דבר אחר וככזאת, היא לא מסוכנת.
הדוגמאות של בית ספר לא קשורות, כי לי למשל בסביבת המגורים, יש 2 בתי ספר עם Wi-Fi. זה אומר משהו? כמובן שלא.
תנסו לקרוא קצת בנושא לפני התגובות הבאות - ולא באתרי קונספירציה.
אם יש רצון להרחיב בנושא, נא לפתוח שרשור חדש ולא להגיב כאן.
- moranhoresh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 453
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
זיו, הסוכנות הבין-לאומית לחקר הסרטן הגדירה קרינה אלחוטית (כמו ב-WIFI) כשייכת לקבוצה 2B, דהיינו, יתכן ומסרטנת.
לעומתם ארגון הבריאות העולמי טוען שפורסמו מספיק מאמרים בנושא, ושקרינת WIFI אינה מסוכנת (לא כך המסקנה לגבי קרינה של טלפונים סלולרים בילדים).
אני, באופן אישי, לא הייתי מניח נתב אלחוטי בחדר של ילד.
לעומתם ארגון הבריאות העולמי טוען שפורסמו מספיק מאמרים בנושא, ושקרינת WIFI אינה מסוכנת (לא כך המסקנה לגבי קרינה של טלפונים סלולרים בילדים).
אני, באופן אישי, לא הייתי מניח נתב אלחוטי בחדר של ילד.
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
כמו שציינתי רוב הראוטרים המשדרים בWI FIמעבר לחצי מטר כבר אין מה לחשוש. זה לא אומר שמומלץ לשהות מטר ממנו לזמן ארוך.moranhoresh כתב:זיו, הסוכנות הבין-לאומית לחקר הסרטן הגדירה קרינה אלחוטית (כמו ב-WIFI) כשייכת לקבוצה 2B, דהיינו, יתכן ומסרטנת.
אני, באופן אישי, לא הייתי מניח נתב אלחוטי בחדר של ילד....
ובבתי ספר אלו אנטנות מסוג אחר ממה שיש לך בראוטר הביתי.
ד"א, חשמל יש לך בחדר של הילד?
ביצעת בדיקת קרינה אלקטרומגנטית של איזור המיטה?
אין לך מושג כמה בכמה מקומו נתקלתי בעבודת חשמלאות רשלנית.
שגוררות קרינה אלקטרומגנטית בעקבות כך.
בדקת אם החשמלאי הצמיד את הפאזה לאפס כנדרש?
בדקת עם הפאזות מאוזנות?
אנשים פוחדים ממה שהם רואים....
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...