סוני kdl 42 w653 בעיית כתוביות הפוכות
יש לי SONY בת 4, וכבר בהתחלה פניתי לישפאר וגם לכתובות בחול, פורומים וכדומה ולא זכיתי לקבל פתרון לעברית.dts2 כתב:155 צפיות אף תגובה???...
"צרת רבים" - נתקלתי בבעיות דומות לבעלי שפות אחרות שלא הצליחו לעבוד עם כתוביות ואף הם לא זכו לתשובה.
אח"כ קניתי LG, ומן הסתם לא אחזור יותר לסוני.
מבין אותך, אני באותה סירה איתך ולסוני לא איכפת משנינו...
·
בדגם שלו כבר יש עבריתqsub00 כתב:יש לי SONY בת 4, וכבר בהתחלה פניתי לישפאר וגם לכתובות בחול, פורומים וכדומה ולא זכיתי לקבל פתרון לעברית.......
"צרת רבים" - נתקלתי בבעיות דומות לבעלי שפות אחרות שלא הצליחו לעבוד עם כתוביות ואף הם לא זכו לתשובה.
אח"כ קניתי LG, ומן הסתם לא אחזור יותר לסוני.
מבין אותך, אני באותה סירה איתך ולסוני לא איכפת משנינו...
·...
לא בטוח שיפתרו הבעיה אבל מודה שלא הבנתי מהניסוח הקצר שלך.
האם זה בכל הסרטים או בחלק ואם לא, מה מאפיין את הסרטים והכיתוביות שבהם זה הלא הפוך ולהיפך?
האם זה סרטים שמנוגנים מדיסק ,ממחשב, מסטרימר וכו.
העובדה שזה רק בסרטים מסוימים מכוונת פחות את האשמה כלפי הטלויזיה
לפי התיאור המינימליסטי קשה לקבל תמונה מדויקת תנסה להרחיב.
האם ניסיתי להקרין הסרטים הבעיתיים עם סטרימר והאם גם שם הבעיה הופיעה?
האם זה בכל הסרטים או בחלק ואם לא, מה מאפיין את הסרטים והכיתוביות שבהם זה הלא הפוך ולהיפך?
האם זה סרטים שמנוגנים מדיסק ,ממחשב, מסטרימר וכו.
העובדה שזה רק בסרטים מסוימים מכוונת פחות את האשמה כלפי הטלויזיה
לפי התיאור המינימליסטי קשה לקבל תמונה מדויקת תנסה להרחיב.
האם ניסיתי להקרין הסרטים הבעיתיים עם סטרימר והאם גם שם הבעיה הופיעה?
אכן, תגובתך חכמה ומאלפת, שלא לדבר על מועילה !!!asaf23 כתב:בדגם שלו כבר יש עברית.........
ולעצם הענין, כמו שסוני לא התייחסו לענין העברית במסכים הישנים, כך מן הסתם לא יתייחסו לבעיות אחרות במסכים החדשים...
הם בעצם מציעים לקנות את המסך החדש שכולל את הפיצ'רים שחסרו אז, אבל כמה פעמים אפשר לקנות את אותו מוצר דפוק ?!?
אגב, לנגן HEVC הוא יודע כבר, או שגם בשביל זה צריך לקנות עוד מסך ?
·
מה עניין שמיטה להר סיני? (או סוני
)
אם תכתוב בגוגל ״כתוביות הופכות״ תראה שזה יכול להופיע כמעט בכל מכשיר שצורך כיתוביות,
או בנגן מדיה, DVD ,טלויזיה בוואטסאפ וכד׳. יש שם הצעות שונות שבוודאי קראתם.
אני מבין שאתם מתכוונים לעברית הפוכה שבה מופיע ״טוב לילה״ במקום ״לילה טוב״
זה קשור בין השאר לקידוד של הכיתוביות דרך המסך.
התופעה שכיחה יותר בקבצי mkv משום מה ובצורת ההזרמה (אם כקובץ נלווה או כיתוביות מוטבעת), ועוד אפשרויות.
מאחר והנגן של המסך יודע לעשות את זה נכון בחלק מהמקרים, הייתי מפנה את תשומת הלב גם לאפשרות להשתמש בנגן מדיה חליפי.
בדרך כלל קונים מסך בעיקר בגלל איכות התמונה.
אין ספק שסטרימר חיצוני מתמודד יותר טוב מסרטימר פנימי של טלוויזיה.
אם הסטרימר והאפליקציות הוא הדבר החשובה עבורך בטלויזיה הרי שסוני כנראה לא מצטיינים בזה.
סמסונג ו lg כנראה יותר מוצלחים בתחום זה.
אבל גם שם ישנן אכזבות וזה בגלל ציפיות מוגזמות.
אם תכתוב בגוגל ״כתוביות הופכות״ תראה שזה יכול להופיע כמעט בכל מכשיר שצורך כיתוביות,
או בנגן מדיה, DVD ,טלויזיה בוואטסאפ וכד׳. יש שם הצעות שונות שבוודאי קראתם.
אני מבין שאתם מתכוונים לעברית הפוכה שבה מופיע ״טוב לילה״ במקום ״לילה טוב״
זה קשור בין השאר לקידוד של הכיתוביות דרך המסך.
התופעה שכיחה יותר בקבצי mkv משום מה ובצורת ההזרמה (אם כקובץ נלווה או כיתוביות מוטבעת), ועוד אפשרויות.
מאחר והנגן של המסך יודע לעשות את זה נכון בחלק מהמקרים, הייתי מפנה את תשומת הלב גם לאפשרות להשתמש בנגן מדיה חליפי.
בדרך כלל קונים מסך בעיקר בגלל איכות התמונה.
אין ספק שסטרימר חיצוני מתמודד יותר טוב מסרטימר פנימי של טלוויזיה.
אם הסטרימר והאפליקציות הוא הדבר החשובה עבורך בטלויזיה הרי שסוני כנראה לא מצטיינים בזה.
סמסונג ו lg כנראה יותר מוצלחים בתחום זה.
אבל גם שם ישנן אכזבות וזה בגלל ציפיות מוגזמות.