התלבטות לגבי רכישה

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
סירנדה פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1

שליחה

שלום,

אני חדשה לגמרי בתחום למרות ששיחקתי בנינטנדו לפני כ 30 שנה.
כן, כן בת 50 פלוס.
אז ההתלבטות היא בין XBOX ל WII ואולי PS או להסתפק בסמרטפון או נייד.

מה הדרך הטובה ביותר להבין את ההבדלים בטכנולוגיה ומה יתאים לנו יותר? את הבסיס נראה לי שאני מבינה.
הוויי עם אביזרים (שלטים, מחבטים, רובה, גיטרה וכו') וה XBOX עם מצלמת קינקט שקוראת תנועות גוף.

אנחנו רוצים ללמוד לרקוד, לעשות כושר מולו, משחקי מוח וזיכרון, והילדים (מעל 20) - יהנו גם ממשחקי רשת ומלחמה. אבל הם לא גרים בבית כך שזה לא השיקול העיקרי.

לאיזה קונסולה יש יותר אפשרויות? ראיתי ביד 2 שיש מכשירים פרוצים שבאים עם הרבה משחקים.
אבל מה שבאמת מעניין מה יותר טוב ה wii fit או הXBOX מנסיון של משהו שאולי יש לו את שניהם?

מה מרוויחים אם קונים את הגרסאות החדשות ביותר?
אשמח להמלצות, תובנות, קישורים או דעות אישות.

תודה רבה על העזרה
אן

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6306

שליחה

סירנדה כתב:שלום,

אני חדשה לגמרי בתחום למרות ששיחקתי בנינטנדו לפני כ 30 שנה.
כן, כן בת 50 פלוס.
אז ההתלבטות היא בין XBOX ל WII ואולי PS או להסתפק בסמרטפון או נייד.

מה הדרך הטובה ביותר להבין את ההבדלים בטכנולוגיה ומה יתאים לנו יותר? את הבסיס נראה לי שאני מבינה.
הוויי עם אביזרים (שלטים, מחבטים, רובה, גיטרה וכו') וה XBOX עם מצלמת קינקט שקוראת תנועות גוף.

אנחנו רוצים ללמוד לרקוד, לעשות כושר מולו, משחקי מוח וזיכרון, והילדים (מעל 20) - יהנו גם ממשחקי רשת ומלחמה. אבל הם לא גרים בבית כך שזה לא השיקול העיקרי.

לאיזה קונסולה יש יותר אפשרויות? ראיתי ביד 2 שיש מכשירים פרוצים שבאים עם הרבה משחקים.
אבל מה שבאמת מעניין מה יותר טוב ה wii fit או הXBOX מנסיון של משהו שאולי יש לו את שניהם?

מה מרוויחים אם קונים את הגרסאות החדשות ביותר?
אשמח להמלצות, תובנות, קישורים או דעות אישות.

תודה רבה על העזרה
אן
...
היי
אם אתם רוצים לחלץ עצמות, אני מציע לשקול או את ה WII או את ה XBOX360.
הקונסולות החדשות יקרות יותר ולא יספקו את הנדרש בתחום הנ"ל.
כעת, נותר לכם לבדוק את השניים ולהחליט מה טוב יותר מבחינתכם.
אישית יש לי את כולן, אבל ב WII אין לי את ה WII FIT, כי אני עושה כושר בחד"כ, ואשתי זה לא מדבר אליה, גם לא לילדה.
אבל להבנתי זה מכשיר מעולה, יש עליו ביקורות מצויינות ברשת לפי זיכרוני.
מצד שני, גם הקינקט של ה XBOX360 יזיז אתכם, עם משחקי ריקוד ועוד.
כל בחירה תהיה טובה, אתם יכולים לגשת לחנות מתמחה לקבל הדגמה (חנות כמו דומינייטור, או אנג'וייסטיק)

חזור אל “קונסולות”