שלום לכולם.
יש לי בסלון מערכת סטריאו שאף אחד לא שומע בה או משתמש בה.אבל היא פועלת,ולכן,במקום לקנות רמקולים למחשב אני רוצה לחבר אותה למחשב.
השאלה היא איזה כבל אני צריך בשביל זה(אם אפשר להגיד שם של כבל בדיוק ושיהיה איכותי).
המערכת היא של AIWA דגם NSX-S505,איך היא בתור מערכת סטריאו? ועוד משהו: אני רוצה להוציא מהמערכת את המקסימום ולכן אני רוצה להוסיף כרטיס קול איכותי. המערכת תשמש למשחקים אך גם למוזיקה לא מעט ולכן אני צריך המלצה לכרטיס קול בעל יציאת אודיו איכותית,במחיר שפוי.
תודה רבה לכל מי שיעזור.
עוד דבר קטן:יש לי במערכת(לא ברמקולים) אפשרות לחיבור אוזניות,אך כשניסיתי לחבר את ה-CX300 שלי אליה,היציאה הייתה גדולה מדי,מישהו יודע באיזה יציאה מדובר(כיוון שאני מתכנן גם לקנות GRADO SR-80). ועוד משהו,האם חיבור המערכת לכרטיס קול איכותי ומהמערכת חיבור האוזניות,האם יהיה שינוי משמעותי בסאונד(הכוונה שהאוזניות יהיו מחוברות למערכת ולא ישירות למחשב.
מצטער על כל השאלות P:
צריך עזרה בנוגע למערכת סטריאו.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
1. קרוב לודאי שלמערכת שלך יש כניסת AUX. אתה צריך כבל מיני-פלאג 3.5מ"מ זכר לשני RCA זכרים.
משהו כזה:

2. אם נגן ה-CD במערכת עדיין עובד, זה דיי נס....כל מערכת מיני של AIWA שפגשתי מימי (כמה עשרות בודדות) הנגן CD נדפק....
3. מה התקציב לכרטיס קול?
4. לחיבור האוזניות אתה צריך משהו כזה:

משהו כזה:

2. אם נגן ה-CD במערכת עדיין עובד, זה דיי נס....כל מערכת מיני של AIWA שפגשתי מימי (כמה עשרות בודדות) הנגן CD נדפק....
3. מה התקציב לכרטיס קול?
4. לחיבור האוזניות אתה צריך משהו כזה:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
1. אני לא מתמצא בכרטיסים למחשב.
אני אעביר את ההודעה הזו לפורום המתאים, שם צפוי שתקבל יותר תגובות.
2. אני חושב שהגראדו מגיעות עם מתאם כזה.
3. אני אישית, חושב שכבל מהום-סנטר יתאים, אבל אם אתה רוצה משהו "רציני", אז למונסטר יש משהו כזה עבור חיבור IPOD ונראה לי שזה יהיה מספיק רציני בשבילך.
אני אעביר את ההודעה הזו לפורום המתאים, שם צפוי שתקבל יותר תגובות.
2. אני חושב שהגראדו מגיעות עם מתאם כזה.
3. אני אישית, חושב שכבל מהום-סנטר יתאים, אבל אם אתה רוצה משהו "רציני", אז למונסטר יש משהו כזה עבור חיבור IPOD ונראה לי שזה יהיה מספיק רציני בשבילך.