LG 50LB659Y מה אומרים?
אהלן,
מישהו יכול לתת חוות דעת על הטלוויזיה הנ"ל (LG 50LB659Y)?
הומלצה לי על ידי מוכר בחנות כטלוויזיה הכי טובה שאני יכול למצוא.
באופן כללי,
האם אתם מכירים אתרים עם חוות דעות של אנשים (חוות דעות מקצועיות, לא כמו ZAP).
תודה רבה.
בנוסף, יכולת להזרים מדיה באיכות גבוה 1080p+ על גבי ה WiFi.
התקציב שלי הוא 5000 שקל - מוכן להתגמש במידה ושווה את זה.
להבנתי התקציב הוא די בסדר. ככה שאפשר לקבל בתמורה גם 3D ו SmarTv איכותיים.
תודה רבה.
מישהו יכול לתת חוות דעת על הטלוויזיה הנ"ל (LG 50LB659Y)?
הומלצה לי על ידי מוכר בחנות כטלוויזיה הכי טובה שאני יכול למצוא.
באופן כללי,
האם אתם מכירים אתרים עם חוות דעות של אנשים (חוות דעות מקצועיות, לא כמו ZAP).
תודה רבה.
תודה רבה.
נערך לאחרונה על ידי matan-b ב 02/12/2015 16:35, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
הטלוויזיה הכי טובה שתוכל למצוא - ממש לא.
הטלוייזיה הכי טובה בגודל הזה שנכנסת לתקציב שלך - אולי.
מכיר את המסך, מסך לא רע. יש טובים יותר ויש טובים פחות כמובן ובסופו של דבר זה הרבה עניין של צרכים והעדפות אישיות.
העדפות אישיות הן ביחס לתכונות של המסך עצמו והן ביחס למיהו היבואן ונותן השירות.
מה התקציב שלך ומרחק הצפייה?
הטלוייזיה הכי טובה בגודל הזה שנכנסת לתקציב שלך - אולי.
מכיר את המסך, מסך לא רע. יש טובים יותר ויש טובים פחות כמובן ובסופו של דבר זה הרבה עניין של צרכים והעדפות אישיות.
העדפות אישיות הן ביחס לתכונות של המסך עצמו והן ביחס למיהו היבואן ונותן השירות.
מה התקציב שלך ומרחק הצפייה?
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
אוקיי, אתה צודק, הייתי צריך להביא קצת רקע.
המרחק צפייה הוא בסביבות ה 3.2 מטר. אני מחפש 47-50 אינצ'.
הדבר שהכי חשוב לי בלטוויזיה זה איכות התמונה (בצפייה בערוצים רגילים ובHD 1080p כמובן).
תודה רבה. עדכנתי את הפוסט הראשי.
המרחק צפייה הוא בסביבות ה 3.2 מטר. אני מחפש 47-50 אינצ'.
הדבר שהכי חשוב לי בלטוויזיה זה איכות התמונה (בצפייה בערוצים רגילים ובHD 1080p כמובן).
תודה רבה. עדכנתי את הפוסט הראשי.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

לדעתי למרחק שלך 50 אינץ' יהיה קטן. יצא לך לבדוק בפועל איך נראה 50 אינץ' למרחק שלך? אני חושב שאתה צריך מינימום 55 אינץ' כדי להנות ממסך למרחק הזה והייתי הולך אפילו על 60 אינץ' אבל לתקציב שלך זה הולך כל כך.
ב- 55 אינץ' אפשר להכניס לתקציב שלך סמסונג 55H6400 , מיבוא מקביל ועם שנה אחריות ישאר לך אפילו עודף. מיבוא של סמליין עם שנה מלאה + שנתיים מוגבלות תאלץ להוסיף כמה מאות שקלים לתקציב לדעתי. יש גם את ה- LG 55LF650Y מיבוא רשמי ח.י עם שלוש שנות אחריות מלאות. (ה- LF אגב זו הסדרה החדשה יותר מ- LB). שניהם מסכים מעל לסבירים לדעתי ובשניהם יש סמארט סביר (אני לא מוצא בזה שימוש, אבל זה שם) ותלת-מימד. כל אחד מהם עם היתרונות והחסרונות שלו.
ב- 55 אינץ' אפשר להכניס לתקציב שלך סמסונג 55H6400 , מיבוא מקביל ועם שנה אחריות ישאר לך אפילו עודף. מיבוא של סמליין עם שנה מלאה + שנתיים מוגבלות תאלץ להוסיף כמה מאות שקלים לתקציב לדעתי. יש גם את ה- LG 55LF650Y מיבוא רשמי ח.י עם שלוש שנות אחריות מלאות. (ה- LF אגב זו הסדרה החדשה יותר מ- LB). שניהם מסכים מעל לסבירים לדעתי ובשניהם יש סמארט סביר (אני לא מוצא בזה שימוש, אבל זה שם) ותלת-מימד. כל אחד מהם עם היתרונות והחסרונות שלו.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

ההבדל העיקרי בין המסכים הוא הפאנל. סמסונג עם פאנל VA ו LG עם פאנל IPS. כל אחד עם היתרונות והחסרונות שלו.
תעיין בדיון הזה: http://www.hometheater.co.il/vt236602.html
אותה התלבטות בדיוק ונראה לי שרוב התשובות שם. אם חסר לך מידע או שאתה מרגיש אחרי שקראת הכל שאתה לא מבין משהו, תשאל.
ולדעתי האישית בלבד, וזו דעה סובייקטיבית לחלוטין, לא מדדתי את זה עם ציוד - תחושה שלי שלפחות בהשוואה בין הסדרות הבינוניות האלה המסכים של סמסונג מעט טובים יותר בנושא של התמודדות עם וידאו באיכות נמוכה יותר (רזולוציות, deinterlacing, ביטרייט נמוך וכו'). וב- LG מסויימים לפעמים מרגישים במעין Judder קטנטן בתנועה בוידאו שלדעתי נובע מהשיטה של ה- Sample and Hold שהם מיישמים (נראה לי בכל מסך). זה נשמע שאני כביכול קוטל את LG, אבל אני לא. המסך הנוכחי שלי הוא LG והוא מוחלף במסך LG שנקנה שבוע שעבר.
עריכה:
ונכון, אין הרבה סקירות על LG. למה? לא יודע. אני משער שזה נובע מכמה סיבות -
1) LG ממקדת את האנרגיות שלה במסכי הפרימיום בכלל (סדרות 8 ו- 9) ובמסכי OLED בפרט ואלו גם המסכים שהיא מעדיפה לשלוח לביקורת.
2) אתרים שסוקרים מוצרים מעוניינים לסקור מוצרים מעניינים וכאלו שבאים להפתיע ולחדש להם. אחרי ששנים סקרו מסכי LCD מהסדרות הבינוניות הם פחות או יותר הבינו את הפואנטה - אלו אותם מסכים פחות או יותר רק עם שינויים במספר פיצ'רים - מערכת הפעלה שונה, הוספת חיבורי USB, הוספת תמיכה ב- X וב- Y וכו'. כמה פעמים אפשר לסקור שוב ושוב את אותו המסך פחות או יותר? זה גוזל הרבה זמן וזה לא כזה מעניין (אותם).
כמה כבר נראה לכם השתנה באמת בין 55LA660Y ל- 55LB659Y ו- 55LF650Y ?
רמז - זה בעיקר מערכת ההפעלה. (כן, יש עוד שינויים, אבל זה העיקרי)
עריכה 2:
ועל LG קשה למצוא? חפשו ביקורות על פיליפס בשנתיים האחרונות. בהצלחה.
גם על פנסוניק די קשה, אבל מסיבה אחרת - לכל אזור בעולם הם שולחים מסכים שונים. דגמים אחרים עם פאנלים וטכנולוגיות אחרות. בלבל את האויב.
שלא לדבר על כל היצרנים הסיניים הגדולים כמו Hisense, Haier, TCL, Skyworth, KONKA ועוד..
תעיין בדיון הזה: http://www.hometheater.co.il/vt236602.html
אותה התלבטות בדיוק ונראה לי שרוב התשובות שם. אם חסר לך מידע או שאתה מרגיש אחרי שקראת הכל שאתה לא מבין משהו, תשאל.
ולדעתי האישית בלבד, וזו דעה סובייקטיבית לחלוטין, לא מדדתי את זה עם ציוד - תחושה שלי שלפחות בהשוואה בין הסדרות הבינוניות האלה המסכים של סמסונג מעט טובים יותר בנושא של התמודדות עם וידאו באיכות נמוכה יותר (רזולוציות, deinterlacing, ביטרייט נמוך וכו'). וב- LG מסויימים לפעמים מרגישים במעין Judder קטנטן בתנועה בוידאו שלדעתי נובע מהשיטה של ה- Sample and Hold שהם מיישמים (נראה לי בכל מסך). זה נשמע שאני כביכול קוטל את LG, אבל אני לא. המסך הנוכחי שלי הוא LG והוא מוחלף במסך LG שנקנה שבוע שעבר.
עריכה:
ונכון, אין הרבה סקירות על LG. למה? לא יודע. אני משער שזה נובע מכמה סיבות -
1) LG ממקדת את האנרגיות שלה במסכי הפרימיום בכלל (סדרות 8 ו- 9) ובמסכי OLED בפרט ואלו גם המסכים שהיא מעדיפה לשלוח לביקורת.
2) אתרים שסוקרים מוצרים מעוניינים לסקור מוצרים מעניינים וכאלו שבאים להפתיע ולחדש להם. אחרי ששנים סקרו מסכי LCD מהסדרות הבינוניות הם פחות או יותר הבינו את הפואנטה - אלו אותם מסכים פחות או יותר רק עם שינויים במספר פיצ'רים - מערכת הפעלה שונה, הוספת חיבורי USB, הוספת תמיכה ב- X וב- Y וכו'. כמה פעמים אפשר לסקור שוב ושוב את אותו המסך פחות או יותר? זה גוזל הרבה זמן וזה לא כזה מעניין (אותם).
כמה כבר נראה לכם השתנה באמת בין 55LA660Y ל- 55LB659Y ו- 55LF650Y ?
רמז - זה בעיקר מערכת ההפעלה. (כן, יש עוד שינויים, אבל זה העיקרי)
עריכה 2:
ועל LG קשה למצוא? חפשו ביקורות על פיליפס בשנתיים האחרונות. בהצלחה.
גם על פנסוניק די קשה, אבל מסיבה אחרת - לכל אזור בעולם הם שולחים מסכים שונים. דגמים אחרים עם פאנלים וטכנולוגיות אחרות. בלבל את האויב.
שלא לדבר על כל היצרנים הסיניים הגדולים כמו Hisense, Haier, TCL, Skyworth, KONKA ועוד..