שירות טכני מביך של היבואנית הרשמית של סמסונג

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
y0y0 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2

שליחה

יש לי מסך חדש h7000,
אתמול הגיע הבחור מסאמליין לפתוח את האריזה.
התחלתי לשחק עם הטלוויזיה ועם הסמארט וגיליתי שאני לא יכול להוריד אפליקציות (שגיאה 3010, בין היתר)
חיפשתי בגוגל אחר פתרון, ניסיתי כל פתרון שהיה רשום בפורומים כאלו ואחרים, למעט איפוס הגדרות... סתם כדי לא להתסכן שאני אשנה משהו בהגדרות של היבואן (מה שבסוף התברר כלא קריטי)... כל מה שניסיתי לא פתר את התקלה.
התקשרתי לטלפון של סאמליין... הקשתי 4 לתמיכה טכנית... המתנתי כמעט 20 דקות על הקו... לבסוף עונה לי נציגה שאמרה לי, בגדול: "סבבה אתה צריך תמיכה טכנית, אני אמסור למישהו מהתמיכה לחזור אליך"... קצת לעשות צחוק מהלקוח, אבל מילא.

מאוחר יותר, חזר אליי איזה ילד מהתמיכה הטכנית שכל קשר בינו לבין שירות אדיב פשוט לא קיים. אבל אני לא מפונק... אני בסה"כ רוצה לפתור את התקלה.
הייתי הלקוח הכי קל שיכול להיות, הבאתי לו רשימה של כל הודעות השגיאה שאני מקבל... והוא.. פשוט לא היה לו מושג על מה אני מדבר.
בחוסר אדיבות של ילד קטן, ובחסור מקצועיות מעצבן מאוד, כל מה שהוא עשה איתי על הקו זה איפוס הגדרות. שום וכלום מעבר. שם נגמר הידע הטכני שלו.
הבעתי את פלאתי מכך שכל מה שהוא ניסה לעשות זה לאפס את ההגדרות של הטלוויזיה, קיבלתי את התגובה: "מה אתה רוצה, אני עשיתי את כל מה שאפשר לעשות בתמיכה טכנית".
שתקתי ....
לאחר מכן אמר לי הבחור שיתקשרו אליי בחזרה לתאם טכנאי (חוסר יעילות שלא קיים אפילו בהוט).........
כשראיתי שלא חוזרים אליי התקשרי אני אליהם...
מפה לשם, עכשיו אני צריך לחכות עכשיו שבוע לטכנאי, שיש לי הרגשה חזקה שהוא לא ידע איך לפתור את התקלה...

מבאס מעט, הרי המסך בן יום והדבר הזה יכל והיה צריך להיפתר עוד במעמד ההתקנה, אם רק הבנאדם היה עושה בדיקה מקיפה מעבר ל-ללמד אותי איך משתמשים בשלט....

חוץ מזה, המסך בהחלט מצויין. ממליץ לכל המתלבטים לראות אותו בעיניים (במיוחד אלו שמחפשים לקנות את ה-6400, ראיתי שיש פה כמה כאלה)

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9466
שם מלא: אורי

שליחה

לי היתה דווקא חוויה טובה איתם - לא תקלה טכנית אלא מסך שנסדק. ענו לי מהר, הבטיחו שיחזרו תוך שעה לתאם טכנאי ואכן כך היה והתיאום היה ליום למחרת. ובסוף - הטכנאים היו ממש אדיבים, נחמדים ומקצועיים.

בהנחה ואתה מדבר על אלקטרוניקס פרו?

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352

שליחה

נותני השירות של סמליין אמורים להיות אלקטרוניקס פרו לא? או שחזון אחרית הימים והשירות לאחר מכירה חזר לסמליין?
עד כמה שזכור לי מהעבר הממש לא רחוק - סמליין מייבאים ומשווקים. את שירות הלקוחות והמעבדה מעניקה חברה חיצונית.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

y0y0 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2

שליחה

אכן אכן אלקטרוניקס פרו.

אני מניח שזה שתיאמו לי טכנאי רק לעוד שבוע, זה לא הדבר הכי גרוע שיש...
אבל השירות הטכני... לפחות הטלפוני.. לא באמת שווה משהו.

SONYES
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3055

שליחה

גם לי יש את 6400 השירות של סם ליין סביר

אבל קניתי עכשו SONY KDL-75W855C גם איכות יוצאת דופן וגם

כבר מזמן הגעתי למסקנה שהשירות של ישפאר מיקצועי ואמין (f)

winer-r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1652

שליחה

אם תחפש בפורום תמצא, לצערי, הרבה תלונות נגד השירות של סמלין...

slarti
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1009

שליחה

winer-r כתב:אם תחפש בפורום תמצא, לצערי, הרבה תלונות נגד השירות של סמלין...
...
·
ההורים שלי בדיוק עומדים לרכוש טלוויזיה חדשה של סמסונג. לאור התוספת (הנכבדה) הנדרשת לרכישה מסמליין, והתלונות הנ"ל, נראה שעדיף לרכוש עם אחריון של רטפון, לא? יש דעות בנושא?

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”