שרשור תגובות: עפר לאור מתארח בערוץ 10 בתוכנית הבוקר של 'אורלי וגיא'
-
NitzanAdato
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 187
- שם מלא: ניצן אדטו
- Lee
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4282
מצחיקים אורלי וגיא האלה, במיוחד גיא: "בשבילי הפופקורן היחיד זה הפופקורן במיקרוגל...". 
- starrywolf
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1064
זה מה שקורה כשלאנשים אין מושג על מה אתה מדבר - הם מספרים בדיחות או בונים מגדלים מקופסאות של קודי 
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
כן ירבו.
עפר - אם אני זוכר נכונה - יש באפלTV תרגום - כשרוכשים תכנים מitunes
עפר - אם אני זוכר נכונה - יש באפלTV תרגום - כשרוכשים תכנים מitunes
- itay123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7446
סחתיין עופר(Y) 
- nati-va
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2077
אם היה אפשר לרכוש את ערוצי הספורט בנפרד מהוט\יס, אז תהיה עזיבה רצינית של לקוחות מהם.
- FIRE_WIRE
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3877
כל הכבוד עופר
מדהים כמה הם חוזרים מדגישים את האי חוקיות בקודי
שבכלל אין להם מושג איך הוא עובד
מדהים כמה הם חוזרים מדגישים את האי חוקיות בקודי
שבכלל אין להם מושג איך הוא עובד
And the meek shall inherit the earth
...
...
- גיל37
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2890
סתם יצאו שני טכנופוביים שהתעקשו להתפס לקטע של "לא חוקי".. מה בדיוק לא חוקי במכשיר עצמו ?
וגם כשעופר ניסה להסביר קטעו אותו עם כל מיני שטויות ובדיחות לא מצחיקות.
וגם כשעופר ניסה להסביר קטעו אותו עם כל מיני שטויות ובדיחות לא מצחיקות.
- moranhoresh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 453
גיל, טכנופובים או לא, הם מייצגים את רובם של האנשים, שלא מבינים בנושאים הטכנולוגים האלה ולא רוצים להתעסק איתם. מעבר לזה, נניח שהבן של השכן בא ומתקין להם קודי עם כל התוספים והם מצליחים ללמוד איך להפעיל אותו. יום אחד הופ, אחד התוספים נעלם/המערכת עוברת שדרוג/יש תקלה במכשיר והם תקועים בלי כלום, ועכשיו צריך לקרוא עוד פעם לבן של השכן (או לשלם לאיש טכני) שיבוא ויתקן להם את זה, ויכול להיות שזה לא יהיה כמו בעבר.
ביס או הוט, כשיש תקלה אתה מרים טלפון. (נכון שהשרות לקוחות הוא ***, בעיקר של הוט), אבל עדיין יש פתרון.
נתיב, לגבי ערוצי הספורט, זה הסוד הגדול. זכיונות שידור לתכני ספורט עולים הרבה כסף בימנו (בין היתר בגלל תאבת בצע של האיגודים המנהלים אותם), ואני לא אתפלא אם רב התשלום ליס או הוט הולך לתשלום עבור תכנים אלו.
מעבר לזאת ניתן לצפות דרך האינטרנט בשידורי ספורט חיים כולל HD, לעיתים זה מצריך VPN.
בקיצור, יש הרבה פתרונות, קודי, טורנטים, VPN וכו'. הם בד"כ יותר זולים, אבל החסרון העיקרי שלהם הוא ההיבט הטכני, מעבר להיבט הבלתי חוקי (שאליו לא אכנס עכשיו).
הוט ויס נותנים שרות יותר יקר, אבל הרבה יותר פשוט להפעלה, כל מה שאני צריך זה ללחוץ על מספרים על השלט, לא משנה באיזה חדר בבית אני נמצא.
ביס או הוט, כשיש תקלה אתה מרים טלפון. (נכון שהשרות לקוחות הוא ***, בעיקר של הוט), אבל עדיין יש פתרון.
נתיב, לגבי ערוצי הספורט, זה הסוד הגדול. זכיונות שידור לתכני ספורט עולים הרבה כסף בימנו (בין היתר בגלל תאבת בצע של האיגודים המנהלים אותם), ואני לא אתפלא אם רב התשלום ליס או הוט הולך לתשלום עבור תכנים אלו.
מעבר לזאת ניתן לצפות דרך האינטרנט בשידורי ספורט חיים כולל HD, לעיתים זה מצריך VPN.
בקיצור, יש הרבה פתרונות, קודי, טורנטים, VPN וכו'. הם בד"כ יותר זולים, אבל החסרון העיקרי שלהם הוא ההיבט הטכני, מעבר להיבט הבלתי חוקי (שאליו לא אכנס עכשיו).
הוט ויס נותנים שרות יותר יקר, אבל הרבה יותר פשוט להפעלה, כל מה שאני צריך זה ללחוץ על מספרים על השלט, לא משנה באיזה חדר בבית אני נמצא.
- clubnet
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5264
- שם מלא: clubnet
עופר אחלה של הסבר, כמו תמיד כפי שאתה יודע 
- pessik
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6647
·אכן כן ,starrywolf כתב:זה מה שקורה כשלאנשים אין מושג על מה אתה מדבר - הם מספרים בדיחות או בונים מגדלים מקופסאות של קודי...
נראה ש "סטרימר" ו "קודי" ו "קופסאות שמריצות אנדרואיד"
לצערינו הרב הן עדיין מילים גסות לציבור הרחב ומרתיע אנשים להתעסק עם זה
ולכן מעדיפים לשלם ל YES ו HOT שיעשו את הדברים פשוטים יותר...
- shaylev80
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 727
סחטיין עופר על ההופעה(Y)
הלוואי ובאמת הקודי היה יותר נגיש לשאר האוכלוסיה וכך אולי חברות הכבלים היו צרכות להתאמץ יותר וכך הצרכנים היו מקבלים מחירים נמוכים יותר!
הלוואי ובאמת הקודי היה יותר נגיש לשאר האוכלוסיה וכך אולי חברות הכבלים היו צרכות להתאמץ יותר וכך הצרכנים היו מקבלים מחירים נמוכים יותר!
- moranhoresh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 453
שי לב, הדגשת את הנקודה החשובה. נגיד, הלכתי לחנות ורכשתי ב-1000 ש"ח מכישר קודי. אני מגיע הביתה, ורוצה לראות תכנים, אבל מה, אין בהוראות שלו שום דבר לגבי השגת התכנים.
לעומת זאת, שילמתי 300 ש"ח ליס (או 100 ש"ח לסלקום), מגיע טכנאי, ומאותו רגע יש לי עשרות תחנות בכל מכשיר טלויזיה בבית.
אולי המכשיר היחיד שהוא טוב "out of the box" הוא האפל TV, רק מה, לא עובד בארץ.
ואם אני כבר איש טכני אז כבר עדיף הרסברי מבחינת המחיר.
לעומת זאת, שילמתי 300 ש"ח ליס (או 100 ש"ח לסלקום), מגיע טכנאי, ומאותו רגע יש לי עשרות תחנות בכל מכשיר טלויזיה בבית.
אולי המכשיר היחיד שהוא טוב "out of the box" הוא האפל TV, רק מה, לא עובד בארץ.
ואם אני כבר איש טכני אז כבר עדיף הרסברי מבחינת המחיר.
- UriM
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 747
- שם מלא: אורי
להרבה סרטים ב-iTunes יש תרגום בעברית ולרוב המצויירים יש דיבוב. זה נכון בעיקר לסרטים מהשנים האחרונות ופחות בקלסיקות מפעם.Itay_Pollak כתב:כן ירבו.
עפר - אם אני זוכר נכונה - יש באפלTV תרגום - כשרוכשים תכנים מitunes...
בכל מקרה, כדאי תמיד לבדוק בדף הסרט מה יש.
ולא חייבים לרכוש, יש המון סרטים להשכרה (10-18 ש"ח)
- yaronkle
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
תותח עופר!
לכל המצדדים בעד קודי, או ליתר דיוק Genesis וחברים, במקום פתרונות בתשלום, מדובר בהרבה התעסקות, לא תמיד יש כתוביות. פלגינים נשברים וכו. לרוב האוכלוסיה זה מסובך ולא יכול להוות תחליף לאורך זמן.
לכל המצדדים בעד קודי, או ליתר דיוק Genesis וחברים, במקום פתרונות בתשלום, מדובר בהרבה התעסקות, לא תמיד יש כתוביות. פלגינים נשברים וכו. לרוב האוכלוסיה זה מסובך ולא יכול להוות תחליף לאורך זמן.
- nati-va
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2077
ניסו להציג את קודי כאלטרנטיבה לחברות הגדולות. מעבר לכמה מאות משתמשים (פה באתר) זה לא באמת אלטרנטיבה.
תיראו איך אורלי וגיא שהם נגיד מייצגים את רוב האוכלוסיה התייחסו לזה. אין תמיכה לתקלות: אני בטוח שאף אחד פה לא רוצה להיות מהצד השני של הטלפון שאבא\אמא מתקשרים בעצבנות כאשר המכשיר נתקע\אין תרגום\או 1001 תקלות שיכולות להיווצר.
ובנוסף כמו שכתבתי עניין הספורט זה פקטור אחד החשובים מדוע זה לא באמת פתרון או אלטרנטיבה לכלל האוכלוסיה (נוציא כמה מאות אנשים - פה באתר).
תיראו איך אורלי וגיא שהם נגיד מייצגים את רוב האוכלוסיה התייחסו לזה. אין תמיכה לתקלות: אני בטוח שאף אחד פה לא רוצה להיות מהצד השני של הטלפון שאבא\אמא מתקשרים בעצבנות כאשר המכשיר נתקע\אין תרגום\או 1001 תקלות שיכולות להיווצר.
ובנוסף כמו שכתבתי עניין הספורט זה פקטור אחד החשובים מדוע זה לא באמת פתרון או אלטרנטיבה לכלל האוכלוסיה (נוציא כמה מאות אנשים - פה באתר).
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
שלא לדבר שכל ה"תחקיר" הזה היה חובבני, בלשון המעטה, ואני מנחש שהיה חייב להיות מוזמן ע"י חברת יח"צ שיש לה אינטרס מאוד מאוד ברור לקדם את המילים "סטרימר" ו"קודי".... איך בכל ה"תחקיר לאלטרנטיבות של יס והוט" השאירו בחוץ את השירות הלגיטימי והחוקי היחיד שיש בישראל כבר 3 שנים ?!
נערך לאחרונה על ידי MartinHSabag ב 02/12/2015 17:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
- firebird
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
מרטין אתה רומז שמה שאנחנו רואים ומה שאורלי וגיא אומרים זה בעצם כתבות קנויות ופירסום סמוי?
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......

- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- firebird
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
👍
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......