רכישת טלויזיה 55"
-
gilsport
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
שלום,
אני מעוניין לרכוש טלוויזיה 55". כרגע ככה''נ אני יקנה מהמוצג Philips.
הדגמים הם
55put6400
מול
55pft6550
ההבדלים הם שהראשון הוא 4k
לעומת זאת לשני יש אמבילייט ו3D
היות ובניתי בעצמי אמבילייט ואין לי בעיה להעביר אותו לטלוויזיה אז זה כאילו לא פקטור.
ההבדל הוא במחיר גם. ה6550 עולה לי 600₪ יותר מה6400
אגב המחירים הם 6000₪ ו6600₪ בהתאמה.
מה כדאי?
תודה.
אני מעוניין לרכוש טלוויזיה 55". כרגע ככה''נ אני יקנה מהמוצג Philips.
הדגמים הם
55put6400
מול
55pft6550
ההבדלים הם שהראשון הוא 4k
לעומת זאת לשני יש אמבילייט ו3D
היות ובניתי בעצמי אמבילייט ואין לי בעיה להעביר אותו לטלוויזיה אז זה כאילו לא פקטור.
ההבדל הוא במחיר גם. ה6550 עולה לי 600₪ יותר מה6400
אגב המחירים הם 6000₪ ו6600₪ בהתאמה.
מה כדאי?
תודה.
-
gilsport
-
- חבר שרק התחיל

הקפצה.....
מישהו בבקשה?
מישהו בבקשה?
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
יש כמה בעיות במה שקשור לפיליפס - בעיה ראשונה היא שאין עליהם ביקורות ברשת. כמעט בלתי אפשרי למצוא ביקורת (כלשהי, טובה או רעה) על מסכים שלהם בשנים האחרונות. כן פה ושם יש משהו, אבל זה די נדיר. יש תחושה שמאז שהמותג הזה עבר לבעלות TP Vision הסינית הם הורידו הילוך וגם לא שולחים יותר מידי מסכים לביקורות. ובלי קשר לביקורות, נראה שהחברה לא ממש מחדשת בתחום המסכים וכל מה שיש לה להציע כרגע לעולם הזה זה מסכים עם אמבילייט ובדגמים האחרונים מעבר למערכת מבוססת אנדרואיד, לטוב ולרע.
בעיה שניה היא שהרבה אנשים שאני מכיר (בכלל וגם מכאן בפורום) נמנעים מלרכוש טלויזיות שלהם בגלל היבואן אלקטרה בארץ ושלל הסיפורים שהיו עם השירות שלהם וקבלני שירותי המעבדה שלהם בשנים האחרונות.
בתקציב שציינת ולגודל 55 אינץ' כנראה שהייתי בודק דווקא מסכים של סוני (סדרה 7 או 8 ) או אולי סמסונג סדרה 7 (גם 6 הולך ואף ישאר לך עודף בכיס)
בעיה שניה היא שהרבה אנשים שאני מכיר (בכלל וגם מכאן בפורום) נמנעים מלרכוש טלויזיות שלהם בגלל היבואן אלקטרה בארץ ושלל הסיפורים שהיו עם השירות שלהם וקבלני שירותי המעבדה שלהם בשנים האחרונות.
בתקציב שציינת ולגודל 55 אינץ' כנראה שהייתי בודק דווקא מסכים של סוני (סדרה 7 או 8 ) או אולי סמסונג סדרה 7 (גם 6 הולך ואף ישאר לך עודף בכיס)
נערך לאחרונה על ידי jacko-il ב 29/11/2015 13:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
gilsport
-
- חבר שרק התחיל

תודה רבה על התגובה
אז מישהו יכול להמליץ על טלויזיה אחרת בגודל 55"
אני ישמח לדגם ספציפי.....
אז מישהו יכול להמליץ על טלויזיה אחרת בגודל 55"
אני ישמח לדגם ספציפי.....
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

תבדוק אולי סוני 55W828 אמור להיכנס בתקציב הזה. אם אין לך צורך בתלת מימד וההיפרש במחיר גדול, אז אולי גם סדרה 7 תספיק. סמסונג יש לך את ה- 55H6400 שתשאיר לך גם עודף בכיס. חכה לעוד תגובות, אני בטוח שיהיו עוד רעיונות.
אגב, מה המרחק צפייה? שימושים עיקריים?
אגב, מה המרחק צפייה? שימושים עיקריים?
- scorpion22
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
Sony
אני הזמנתי השבוע את 55w808 של סוני עם אחריות של ישפאר ב- 6700 אחרי הנחה.
כולל תלת מימד ו- Android TV. עם הפרשים כאלה לא הייתי הולך על דגמים ישנים של 2014.
אמור לקבל אותה בשלישי, אעדכן אתכם בהתרשמותי.
כולל תלת מימד ו- Android TV. עם הפרשים כאלה לא הייתי הולך על דגמים ישנים של 2014.
אמור לקבל אותה בשלישי, אעדכן אתכם בהתרשמותי.
-
gilsport
-
- חבר שרק התחיל

בסוף הלכתי על 55lf650y של lg.
הכל כולל הכל התקנה ומתקן ב6 אלף.
עכשיו יש לי 48 שעות להתחרט....
.
מה דעתכם.
מרחק צפיה של 3.5 מטר
הכל כולל הכל התקנה ומתקן ב6 אלף.
עכשיו יש לי 48 שעות להתחרט....
מה דעתכם.
מרחק צפיה של 3.5 מטר
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

@gilsport
·
מסך לא רע.
אני באופן אישי (ולמידה בדרך הקשה) מעדיף מסכים עם פאנלי VA מאשר עם פאנלי IPS. כל אחד עם היתרונות והחסרונות שלו, אבל העדפה אישית שלי היא ה- VA מבין השניים.
ראשית אציין שלדעתי אתה צריך מסך גדול יותר מ- 55 אינץ' למרחק של 3.5 מטר. זה יהיה לך די קטן. 55 אינץ' מתאים למרחק של סביב ה- 2.5 מטר לדעתי. הבעיה היא שהתקציב שלך לא יאפשר לך ללכת על 60 אינץ' איכותי..
אם כבר מסך 55 אינץ', בתקציב שלך, הייתי הולך על ה- 55H6400 של סמסונג. ואם בכל זאת אתה מעוניין במסך LG הזה (שהוא מסך טוב כמו שציינתי, למעט הסלידה האישית שלי מ- IPS) אז לדעתי אפשרי למצוא אותו במחיר יותר זול. הנה לדוגמא: http://www.cell-tec.co.il/Product/%D7%9 ... 7%98%D7%A9
ויש אפילו סיכוי שאם תלך פיסית לחנויות ותבוא לסגור אפילו תצליח להוציא אותו באיזה מאה-מאתיים ש"ח פחות ו/או לחלופין אולי תוציא מתנות, כמו התקנה על הקיר עם מתקן וכו'..
·
מסך לא רע.
אני באופן אישי (ולמידה בדרך הקשה) מעדיף מסכים עם פאנלי VA מאשר עם פאנלי IPS. כל אחד עם היתרונות והחסרונות שלו, אבל העדפה אישית שלי היא ה- VA מבין השניים.
ראשית אציין שלדעתי אתה צריך מסך גדול יותר מ- 55 אינץ' למרחק של 3.5 מטר. זה יהיה לך די קטן. 55 אינץ' מתאים למרחק של סביב ה- 2.5 מטר לדעתי. הבעיה היא שהתקציב שלך לא יאפשר לך ללכת על 60 אינץ' איכותי..
אם כבר מסך 55 אינץ', בתקציב שלך, הייתי הולך על ה- 55H6400 של סמסונג. ואם בכל זאת אתה מעוניין במסך LG הזה (שהוא מסך טוב כמו שציינתי, למעט הסלידה האישית שלי מ- IPS) אז לדעתי אפשרי למצוא אותו במחיר יותר זול. הנה לדוגמא: http://www.cell-tec.co.il/Product/%D7%9 ... 7%98%D7%A9
ויש אפילו סיכוי שאם תלך פיסית לחנויות ותבוא לסגור אפילו תצליח להוציא אותו באיזה מאה-מאתיים ש"ח פחות ו/או לחלופין אולי תוציא מתנות, כמו התקנה על הקיר עם מתקן וכו'..