PS4 שמחובר ל HDMI Switch
-
liran_ai
-
- חבר פעיל

- תגובות: 56
שלום לכולם
קניתי HDMI Switch אקטיבי המחובר לחשמל, שאליו מחוברים ממיר של יס ו PS4, וממנו יוצא כבל HDMI לטלויזיה לצורך תצוגה,
וכבל אופטי למגבר לשמיעה.
כאשר אני בורר ב Switch בממיר של יס, אני מקבל תמונה לטלויזיה, וסאונד דולבי דיגיטל (בערוצים הנתמכים) במגבר.
כאשר אני בורר ב PS4, יש תמונה, אך הסאונד המתקבל במגבר הוא באיכות PCM. בהגדרות של ה PS4 בחרתי ביציאת סאונד של HDMI, מה שאומר שהדולבי אמור לצאת ממנה.
מישהו יודע מדוע ה PS4 מזהה את ה Switch כתומך PCM ולא דולבי דיגיטל?
תודה על העזרה
קניתי HDMI Switch אקטיבי המחובר לחשמל, שאליו מחוברים ממיר של יס ו PS4, וממנו יוצא כבל HDMI לטלויזיה לצורך תצוגה,
וכבל אופטי למגבר לשמיעה.
כאשר אני בורר ב Switch בממיר של יס, אני מקבל תמונה לטלויזיה, וסאונד דולבי דיגיטל (בערוצים הנתמכים) במגבר.
כאשר אני בורר ב PS4, יש תמונה, אך הסאונד המתקבל במגבר הוא באיכות PCM. בהגדרות של ה PS4 בחרתי ביציאת סאונד של HDMI, מה שאומר שהדולבי אמור לצאת ממנה.
תודה על העזרה
- gal-cohen
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6306
בהגדרות של הסאונד ב PS4, חוץ מההגדרה בין HDMI לבין כבל אופטי, יש לך גם בחירת הפורמטים:liran_ai כתב:שלום לכולם
וכבל אופטי למגבר לשמיעה.
תודה על העזרה...
LINEAR PCM
DTS
DOLBY
תשחק ביניהם ותראה אם יש שוני ואתה מקבל אודיו.
אני מצאתי שה LINEAR שאמור להיות האופטימלי - ממש לא נעים לי, שיניתי ל DTS, הרבה יותר טוב לי.
- nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
הי,
למי שחסרה כניסת HDMI, אבל יש לו כניסת VGA בטלוויזיה (DSUB), אפשר "להוסיף" במחיר פעוט עוד כניסת HDMI בעזרת מכשיר דומה לזה:
http://www.aliexpress.com/item/Resuli-T ... 44879.html
למי שחסרה כניסת HDMI, אבל יש לו כניסת VGA בטלוויזיה (DSUB), אפשר "להוסיף" במחיר פעוט עוד כניסת HDMI בעזרת מכשיר דומה לזה:
http://www.aliexpress.com/item/Resuli-T ... 44879.html
-
liran_ai
-
- חבר פעיל

שיחקתי עם ההגדרות ב PS4, זה נראה ששום דבר לא משנה את זה שהוא פשוט מוציא PCM ל Switcher
- gal-cohen
-
- חבר מכור קשה

ניסית לחבר את ה PS4 לכניסה של הממיר, במקום הממיר?liran_ai כתב:שיחקתי עם ההגדרות ב PS4, זה נראה ששום דבר לא משנה את זה שהוא פשוט מוציא PCM ל Switcher...
תנסה.
אין שום סיבה שבכניסה אחת הוא יקבל דולבי ובאחרת לא.
-
liran_ai
-
- חבר פעיל

ניסיתי,
זו לא בעיה של ה Switcher בוודאות.
ה PS4 פשוט לא מוציא דולבי...
אגב, אם אני מחבר את היציאה האופטית של ה PS4 ישירות למגבר, שומעים דולבי
אגב, אם אני מחבר את היציאה האופטית של ה PS4 ישירות למגבר, שומעים דולבי
- gal-cohen
-
- חבר מכור קשה

ברור שהיציאה האופטית היא החלופה הטובה, אך מה שאתה מתאר מוזר, אצלי זה לא קיים.liran_ai כתב:ניסיתי,
אגב, אם אני מחבר את היציאה האופטית של ה PS4 ישירות למגבר, שומעים דולבי...
אני מחובר עם HDMI, וברגע שאני בורר ב PS4 בין הפורמטים השונים, זה מיד משתנה גם ברסיבר בהתאם.
PCM, DTS, DOLBY
תעשה בדיקה נוספת אם כך:
תחבר את ה PS4 ישירות לרסיבר בלי ה SWITCH (אני מניח שהסוויץ' קיים כי חסרות לך כניסות?) ותבדוק את הפורמטים הללו שוב.
או שאתה בכלל לא מחובר לרסיבר עם ה HDMI?
-
liran_ai
-
- חבר פעיל

כן בדיוק... אין לי HDMI ב Receiver, בגלל זה התחלתי את כל העסק עם ה Switch 
- gal-cohen
-
- חבר מכור קשה

אז כיצד אתה מחבר את ה PS4 לרסיבר לטובת סאונד?liran_ai כתב:כן בדיוק... אין לי HDMI ב Receiver, בגלל זה התחלתי את כל העסק עם ה Switch...
-
liran_ai
-
- חבר פעיל

כרגע כבל אופטי ישירות מה PS4 לרסיבר
- gal-cohen
-
- חבר מכור קשה

לא כרגע (לאור הבעיה שאתה חווה אני מניח)liran_ai כתב:כרגע כבל אופטי ישירות מה PS4 לרסיבר...
לפני זה, כיצד רצית לבצע אם לא בדרך הזו?
-
liran_ai
-
- חבר פעיל

זו הדרך היחידה שחיברתי בה מאז ומעולם
כפל אופטי מה PS4 לרסיבר
כפל אופטי מה PS4 לרסיבר
- gal-cohen
-
- חבר מכור קשה

הצלחת לבלבל אותי... רשמת את זה ^^^liran_ai כתב:ניסיתי,
אגב, אם אני מחבר את היציאה האופטית של ה PS4 ישירות למגבר, שומעים דולבי...
אז אם מלכתחילה חיברת עם כבל אופטי לרסיבר, ואתה מקבל סאונד בפורמט DOLBY בביצוע הנ"ל, אז מה הבעיה בדיוק?
- vic1234
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2143
גם אני קראתי את התגובות שלו ופשוט לא מבין מה הוא רוצה מהHDMI אם גם ככה הוא לא מחובר לרסיבר
-
liran_ai
-
- חבר פעיל

המטרה של ה Switcher היא שברגע שאני בוחר ב PS4 שני דברים יקרו: הטלויזיה תראה תמונה והמגבר ישמיע בדולבי דיגיטל.
כנ"ל אם אחבר כל מכשיר אחר, ברירת המכשירים תתבצע רק דרך ה Switcher.
כרגע, כשני משתמש ביציאה אופטית מהPS4 ישירות לרסיבר, אני צריך לשנות במגבר כל פעם לכניסה אחרת. כלומר ה Switcher מעביר את התמונה לטלויזיה
אבל אני צריך להחליף כניסה במגבר כדי לשמוע דולבי.
רציתי לחסוך את זה,
רציתי לראות אם זה קרה למישהו אחר והוא הצליח איכשהוא לקנפג את ה PS4 או כל דבר אחר כדי לקבל דולבי דרך היציאה של ה Switcher
PS4 -> Switcher - > Receiver
כרגע, כשני משתמש ביציאה אופטית מהPS4 ישירות לרסיבר, אני צריך לשנות במגבר כל פעם לכניסה אחרת. כלומר ה Switcher מעביר את התמונה לטלויזיה
רציתי לחסוך את זה,
רציתי לראות אם זה קרה למישהו אחר והוא הצליח איכשהוא לקנפג את ה PS4 או כל דבר אחר כדי לקבל דולבי דרך היציאה של ה Switcher
PS4 -> Switcher - > Receiver
- gal-cohen
-
- חבר מכור קשה

אז שוב - מה הסוויצ'ר הזה?liran_ai כתב:המטרה של ה Switcher היא שברגע שאני בוחר ב PS4 שני דברים יקרו: הטלויזיה תראה תמונה והמגבר ישמיע בדולבי דיגיטל.
רציתי לחסוך את זה,
PS4 -> Switcher - > Receiver...
אולי תראה דגם או תמונה שלו, כי לא ברור מה אתה עושה שם.
הרי הסוויצ'ר מחובר ל TV, לא לרסיבר... נכון?
או שלא?
בקיצור - הסברים, בכדי שנבין ונסייע.
- urik79
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4321
- שם מלא: אורי
כמו שאני מבין את זה, זה מעין ממתג של HDMI ו כבל אופטי.
אם אני מבין נכון, הוא מנסה להוציא כבל HDMI יחיד מהסוני, שיתחבר לממתג הזה, ומשם יציאת HDMI לטלויזיה עבור התמונה ויציאת כבל אופטי למגבר.
לא מכיר את ה סויויצר הזה והאם הוא יודע לחלץ אצ הסאונד מתוך ה HDMI. וגם אם הוא כן יודע לעשות את זה, יכול להיות שהוא תומך רק עבור PCM ולא עבור סאנד מקודד..
liran,
הכי טוב יהייה באמת, כמו שגל ביקש, שתתן תמונה או לינק למוצר.
אם אני מבין נכון, הוא מנסה להוציא כבל HDMI יחיד מהסוני, שיתחבר לממתג הזה, ומשם יציאת HDMI לטלויזיה עבור התמונה ויציאת כבל אופטי למגבר.
לא מכיר את ה סויויצר הזה והאם הוא יודע לחלץ אצ הסאונד מתוך ה HDMI. וגם אם הוא כן יודע לעשות את זה, יכול להיות שהוא תומך רק עבור PCM ולא עבור סאנד מקודד..
liran,
הכי טוב יהייה באמת, כמו שגל ביקש, שתתן תמונה או לינק למוצר.
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
-
liran_ai
-
- חבר פעיל

המצב הוא בדיוק כמו שאורי תאר בתגובה שלו
צירפתי תמונות של ה Switcher כדי שתראו, יש שם כניסות של HDMI, יציאה לטלויזיה, ובצד יציאה אופטית וקוקסיאלית
צירפתי תמונות של ה Switcher כדי שתראו, יש שם כניסות של HDMI, יציאה לטלויזיה, ובצד יציאה אופטית וקוקסיאלית
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- gal-cohen
-
- חבר מכור קשה

אוקי...
שאלה 1:
אם אתה מחבר עכשיו PS4 לכניסת HDMI1, ונניח XBOX1 לכניסת HDMI2 במפצל.
ומעביר מהמפצל כבל אופטי אחד בלבד לרסיבר.
האם המכשיר ימתג גם את היציאה האופטית בהתאם?
(למה אני מתכוון? האם היציאה האופטית מוקצית רק לכניסה אחת ספציפית, או לכולן, בהתאם למיתוג?)
שאלה 2:
מצאתי מוצר דומה באיביי:
http://www.ebay.com/itm/3x1-3D-HDMI-1-4 ... SwrklVMJbu
בדף המוצר, לא מפורט על תמיכה ב DTS או DOLBY ביציאה האופטית, אלא רשום תמיכה בסאונד 2.1 או 5.1.
ולכן לדעתי, זו הבעיה שלך.
לשלול את התאוריה הזו שלי, זה אומר לחבר מקור DOLBY אחר, ולבדוק אם כן עובד באמצעותו.
שאלה 1:
אם אתה מחבר עכשיו PS4 לכניסת HDMI1, ונניח XBOX1 לכניסת HDMI2 במפצל.
ומעביר מהמפצל כבל אופטי אחד בלבד לרסיבר.
האם המכשיר ימתג גם את היציאה האופטית בהתאם?
(למה אני מתכוון? האם היציאה האופטית מוקצית רק לכניסה אחת ספציפית, או לכולן, בהתאם למיתוג?)
שאלה 2:
מצאתי מוצר דומה באיביי:
http://www.ebay.com/itm/3x1-3D-HDMI-1-4 ... SwrklVMJbu
בדף המוצר, לא מפורט על תמיכה ב DTS או DOLBY ביציאה האופטית, אלא רשום תמיכה בסאונד 2.1 או 5.1.
ולכן לדעתי, זו הבעיה שלך.
לשלול את התאוריה הזו שלי, זה אומר לחבר מקור DOLBY אחר, ולבדוק אם כן עובד באמצעותו.
-
liran_ai
-
- חבר פעיל

היי
מצטער על התגובה המאוחרת
היציאה האופטית היא יחידה, והיא מוציאה בהתאם בערוץ שבו אני בורר ב Switcher
היא מתאימה את עצמה לבחירה
בנוגע לתמיכה ב Dolby, הממיר של יס מחובר לכניסה ב Switcher ובאמצעות כבל אופטי מה Switcher למגבר, ואני מקבל Dolby
מצטער על התגובה המאוחרת
היציאה האופטית היא יחידה, והיא מוציאה בהתאם בערוץ שבו אני בורר ב Switcher
היא מתאימה את עצמה לבחירה
בנוגע לתמיכה ב Dolby, הממיר של יס מחובר לכניסה ב Switcher ובאמצעות כבל אופטי מה Switcher למגבר, ואני מקבל Dolby