אהלן
אני בונה בית פרטי
אני רוצה בבית מערכת אודיו שתהיה מחוברת לטלוויזיה ושתהיה אפשרות לחבר סטרימר ואקס בוקס
רמקולים במטבח ורמקולים בחצר
כמובן שתהיה אפשרות להשמיע מוזיקה במקביל בכל האיזורים, שונה או זהה לפי בחירה
עדיפות לשידור המוסיקה מהסמארטפונים
מה עליי לבקש כהכנה בבית?
איזה מערכת ואיזה רמקולים מומלצים? מחפש עלות תועלת טובה, לא חייב את האיכות הכי טובה בשוק אבל רוצה איכות טובה
איזה סוג רמקולים מומלץ, שקועים או רגילים?
אשמח לכל עזרה, תודה מראש
בונה בית, מבקש אינפורמציה
-
Vovkitos6
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- Ruth
-
- חבר פעיל

- תגובות: 85
- שם מלא: חיים סולטן
מומלץ להיוועץ באיש מקצוע, שווה את ההוצאה, פה אתה תקבל הצעות מפה ועד אילת, ולא בהכרח טובות ונכונות,
ואם אתה כבר בשלבי הבבניה, אולי כדאי לשים דגש על האקוסטיקה (גם כאן מומלץ להיוועץ באיש מקצוע).
בכל אופן שיהיה בשעה טובה ומוצלחת (כנס ברגל ימין) ותתחדש.
ואם אתה כבר בשלבי הבבניה, אולי כדאי לשים דגש על האקוסטיקה (גם כאן מומלץ להיוועץ באיש מקצוע).
בכל אופן שיהיה בשעה טובה ומוצלחת (כנס ברגל ימין) ותתחדש.
- slarti
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1009
@Vovkitos6
·
צריך התאמה די חזקה בין מה שאתה קונה (בפועל) לבין ההכנות. מציע לך להכנס לחנות רצינית (אני עבדתי עם אודיו קלאב הם היו מעולים. תבקש את ליאור), להגדיר צרכים ותקציב, ולהתחיל לבנות הצעה. יחד עם זה שתבחר מה אתה רוצה ומה התקציב תראה את הצרכים וכו'.
·
צריך התאמה די חזקה בין מה שאתה קונה (בפועל) לבין ההכנות. מציע לך להכנס לחנות רצינית (אני עבדתי עם אודיו קלאב הם היו מעולים. תבקש את ליאור), להגדיר צרכים ותקציב, ולהתחיל לבנות הצעה. יחד עם זה שתבחר מה אתה רוצה ומה התקציב תראה את הצרכים וכו'.
- RobotCop
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1579
כרגע אתה צריך רק הכנות וצנרת.
תקבע עם החשמלאי / אדריכל / מעצבת שלך איפה הציוד ישב, שהחשמלאי ימשוך לך למקום הזה צינורות מארון תקשורת (שלושה צינורות בקוטר 20: רשת, טלפון וכבלים) וישים שם לפחות שישה שקעים. עכשיו יש לך ריכוז אודיו / וידאו עם מקום לציוד.
מהריכוז צריך למשוך עוד צינורות לטובת הרמקולים (קוטר 20), איפה שתרצה לשים אותם או בתיאום עם האדריכל / מעצבת, צינור לכל רמקול. בנוסף, אתה צריך גם צינור עבה (נגיד קוטר 50) לטלוויזיה מהריכוז וגם שקע.
בסופו של דבר אתה אמור לקבל מעין "רשת של עכביש" עם הריכוז שמקבל הזנות מארון תקשורת וארון חשמל וצינורות שיוצאים ממנו לרמקולים ולטלוייזיה.
גם אני ממליץ להתייעץ עם חבר'ה מומחים, בין אם זה חברה שעושה פרוייקטי AV או חנות מתמחה.
אני הייתי הולך על חברת פרוייקטים שתבצע את הדבר הזה אם התקציב מאפשר, צריך להוציא תוכניות, לפקח בשטח על אנשי המקצוע ובסוף גם להתקין ולקנפג (שלא לדבר על אחריות על העבודה והמוצרים).
תקבע עם החשמלאי / אדריכל / מעצבת שלך איפה הציוד ישב, שהחשמלאי ימשוך לך למקום הזה צינורות מארון תקשורת (שלושה צינורות בקוטר 20: רשת, טלפון וכבלים) וישים שם לפחות שישה שקעים. עכשיו יש לך ריכוז אודיו / וידאו עם מקום לציוד.
מהריכוז צריך למשוך עוד צינורות לטובת הרמקולים (קוטר 20), איפה שתרצה לשים אותם או בתיאום עם האדריכל / מעצבת, צינור לכל רמקול. בנוסף, אתה צריך גם צינור עבה (נגיד קוטר 50) לטלוויזיה מהריכוז וגם שקע.
בסופו של דבר אתה אמור לקבל מעין "רשת של עכביש" עם הריכוז שמקבל הזנות מארון תקשורת וארון חשמל וצינורות שיוצאים ממנו לרמקולים ולטלוייזיה.
גם אני ממליץ להתייעץ עם חבר'ה מומחים, בין אם זה חברה שעושה פרוייקטי AV או חנות מתמחה.
אני הייתי הולך על חברת פרוייקטים שתבצע את הדבר הזה אם התקציב מאפשר, צריך להוציא תוכניות, לפקח בשטח על אנשי המקצוע ובסוף גם להתקין ולקנפג (שלא לדבר על אחריות על העבודה והמוצרים).
במטותא מכבודך, אני מאמין שכדור הארץ עגול.
- JEXY
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
בגדול וממש בקצרה:Vovkitos6 כתב:אהלן
אני בונה בית פרטי
אני רוצה בבית מערכת אודיו שתהיה מחוברת לטלוויזיה ושתהיה אפשרות לחבר סטרימר ואקס בוקס
רמקולים במטבח ורמקולים בחצר
כמובן שתהיה אפשרות להשמיע מוזיקה במקביל בכל האיזורים, שונה או זהה לפי בחירה
עדיפות לשידור המוסיקה מהסמארטפונים
מה עליי לבקש כהכנה בבית?
איזה מערכת ואיזה רמקולים מומלצים? מחפש עלות תועלת טובה, לא חייב את האיכות הכי טובה בשוק אבל רוצה איכות טובה
איזה סוג רמקולים מומלץ, שקועים או רגילים?
אשמח לכל עזרה, תודה מראש...
תכין מכל מיקום רמקול צינור לריכוז אודיו.
בריכוז תכין נקודת תקשורת לטובת רסיבר עם שליטה מהסמארטפון
תקנה רסיבר 3 אזורים
זהו
מעבר לזה כמובן שעדיף להעזר באיש מקצוע על מנת לבצע סימון על גבי התוכנית מה צריך להכין והיכן, באמצעות איזו צינור וכיצד בסופו של דבר הכל מתחבר ביחד לקבלת מוצר מושלם.
כל עוד אתה בשלב תוכניות פגישת ייעוץ בכל נושא אודיו וידאו ותקשורת מחשבים היא הכרחית לקבלת תשתית עדכנית בבית חדש וגם מוכנות לעתיד.
לא ניתן לשלוח לך הודעה פרטית אז אתה מוזמן ליצור עימי קשר (פרטים בחתימה).
בהצלחה