עזרה דחופה! מסך 4K ב1990 ש"ח-שווה משהו?
-
GustavMahler
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 207
שלום, המבצע נגמר היום בחצות ורציתי לדעת אם מסך זה שווה משהו: http://www.wallashops.co.il/טלויזיה-42- ... 2K3201UWAU
לא הצלחתי למצוא באינטרנט. מהו שם הדגם של המסך בארה"ב כך שאוכל למצוא ביקורות? מישהו שמע עליו? יכול להיות שהוא יהיה איכותי במחיר זה? האם Hisense היא חברה טובה?
תודה!
לא הצלחתי למצוא באינטרנט. מהו שם הדגם של המסך בארה"ב כך שאוכל למצוא ביקורות? מישהו שמע עליו? יכול להיות שהוא יהיה איכותי במחיר זה? האם Hisense היא חברה טובה?
תודה!
- tomernoy
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 724
מחיר מפתה בסך הכל מדובר בחברה סינית די רצינית ולא במוצר מדבקה.
עדיף לראות אותה לפני הקנייה ואפילו לבדוק סרט 4K
עדיף לראות אותה לפני הקנייה ואפילו לבדוק סרט 4K
-
GustavMahler
-
- חבר פעיל מאוד

לצערי אין לי אפשרות לבדוק. המבצע נגמר היום בחצות..
אתה יודע מהו הדגם האמריקאי שלה? אני לא מצליח למצוא ביקורות..
אתה יודע מהו הדגם האמריקאי שלה? אני לא מצליח למצוא ביקורות..
- slarti
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1009
דעתי האישית - 4K ב-42" זה די חסר משמעות (אלא אם אתה יושב ממש מטר מהמסך).
בתקציב דומה אפשר להשיג טלוויזיות בטווח של 40-46" של חברות רציניות יותר כמו סמסונג או LG (בלי 4K)
בתקציב דומה אפשר להשיג טלוויזיות בטווח של 40-46" של חברות רציניות יותר כמו סמסונג או LG (בלי 4K)
-
GustavMahler
-
- חבר פעיל מאוד

אין לי בעיה לשבת מטר מהמסך, אבל השאלה היא אם זה ממש מפריע? לפי המבנה של החדר אני יכול לשבת באיזה מרחק שאני רוצה, הכורסה לא קבועה.
אני הייתי נורא סגור על הUA48H6400 של סמסונג, אבל בגלל היעדר ה4K אני שוקל לרכוש את הHisense. אני לא מוצא שום ביקורת, וגם במחיר לא מנבא טובות.
מה אתם אומרים?
אני הייתי נורא סגור על הUA48H6400 של סמסונג, אבל בגלל היעדר ה4K אני שוקל לרכוש את הHisense. אני לא מוצא שום ביקורת, וגם במחיר לא מנבא טובות.
מה אתם אומרים?
-
GustavMahler
-
- חבר פעיל מאוד

יש את אותו הדגם ב50" http://www.wallashops.co.il/טלויזיה-50- ... 0K3201UWAU
המחיר הוא 3000 ש"ח. זה נוראה מפתה אבל אי אפשר למצוא ביקורות ואין לי זמן לבדוק בחנות...
המחיר הוא 3000 ש"ח. זה נוראה מפתה אבל אי אפשר למצוא ביקורות ואין לי זמן לבדוק בחנות...
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
לא חושב שכדאי לקחת סיכון עם החברה הזאת. היא עדיין לא ביססה את עצמה בשוק מספיק בשביל להשקיע בה.
-
GustavMahler
-
- חבר פעיל מאוד

תודה. אתם חושבים שאם אשקיע במסך H6400 של סמסונג זו תהיה השקעה טובה? אני מפחד שבעוד שנה ואפילו פחות תוכן ה4K יהיה מאוד פופולרי וזמין ולא תהיה לי אפשרות לצפות בו. מצד שני אני רואה שישנם מסכי 1080P יוקרתיים שאנשים קונים (דוגמא טובה היא הOLED 55" של LG שנמכרת במבצע כמו לחמניות).
אני ממש מפחד שאני קונה בתזמון לא טוב. מצד שני, נמאס לי לראות סרטים במסך מחשב ואני רוצה לקנות טלויזיה..
אני ממש מפחד שאני קונה בתזמון לא טוב. מצד שני, נמאס לי לראות סרטים במסך מחשב ואני רוצה לקנות טלויזיה..
-
GustavMahler
-
- חבר פעיל מאוד

אני מתכנן לשבת במרחק 1.8M. לפי הטבלה הזאת אני אנצל כמעט לגמרי מסך 1080P ואני לא אזדקק ל4K:http://s3.carltonbale.com/resolution_chart.html
העניין הוא שהייתי יכול לשבת יותר קרוב, אבל זה לא מטריד לשבת יותר מדי קרוב למסך? בנוסף, מתי 4K לדעתכם יהיה הסטנדרט?
העניין הוא שהייתי יכול לשבת יותר קרוב, אבל זה לא מטריד לשבת יותר מדי קרוב למסך? בנוסף, מתי 4K לדעתכם יהיה הסטנדרט?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
שים לב שכתוב שיש עוד 26 שעות לסוף המבצע. תוכל ללכת לראות אותה מחר ולהחליט.
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
סמסונג עדיפה בהרבה מן הסתם. לגבי 4K אל תשכח שצריך גם חומרה כדי להריץ תכנים ברזולוציה כזאת. יקח זמן עד שזה יהיה נפוץ בתור סטנדרט.
-
GustavMahler
-
- חבר פעיל מאוד

צודק, יש עוד יותר מ20 שעות, הם אמרו שזה עד מוצ"ש בחצות.
לצערי אזל המלאי של הH6400 שהייתה במבצע. כמובן שאמרתי כמה עשרות פעמים *** ***** **********, אבל אין מה לעשות.
מה שמעצבן ביותר הוא שכמעט וקניתי אותה כשהייתה במלאי.
אין לי מושג איפה אוכל לראות את הHisense בתצוגה מכיוון שזה מסך כל כך לא נפוץ..
לצערי אזל המלאי של הH6400 שהייתה במבצע. כמובן שאמרתי כמה עשרות פעמים *** ***** **********, אבל אין מה לעשות.
מה שמעצבן ביותר הוא שכמעט וקניתי אותה כשהייתה במלאי.
אין לי מושג איפה אוכל לראות את הHisense בתצוגה מכיוון שזה מסך כל כך לא נפוץ..
-
GustavMahler
-
- חבר פעיל מאוד

- yonyz
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1904
אתה הולך לראות איתה שידורי טלוויזיה? אם זה הולך להתחבר למחשב, עדיף לקנות VIZIO M43-C1 מ-TARGET. זה יוצא 2700 ש"ח כולל משלוח ומיסים שלא צריך לשלם (קופון DUTYFREE). יש לה ה-מ-ו-ן ביקורות באמזון ובערך כולם ממש אוהבים אותה. היא 4K עם FULL ARRAY, שזה מוסיף לניגודיות. יש לה גם UPSCALING די סבבה. אם זה לסרטים דרך המחשב או משהו כזה, לך עליה!
-
GustavMahler
-
- חבר פעיל מאוד

וואו, נשמע מגניב. אתה בטוח שאין מיסים ובעיות? האם יש שם עוד טלויזיות שעליהן היית ממליץ? ד"א אני אחבר למחשב ואצפה בסרטים, סדרות וטלויזיה דרך KODI (הטלויזיה והסדרות יהיו פעמים רבות באיכות SD).
בחיים לא חשבתי על האפשרות של לקנות מחו"ל. האם ישנן עוד חנויות שמשתלם להזמין מהן?
בחיים לא חשבתי על האפשרות של לקנות מחו"ל. האם ישנן עוד חנויות שמשתלם להזמין מהן?
-
GustavMahler
-
- חבר פעיל מאוד

העניין הוא שאני הייתי גם שמח אם תהיה לטלויזיה אפשרות לתלת מימד, אבל אם אין דגם במחיר 3000 מינוס שהוא מומלץ כמו זה הייתי מוכן לוותר, אבל רק בגלל הOculus Rift, שהוא העתיד של תלת המימד (אם כי לא נוח כמו טלויזיה).
שוב תודה, ממש פקחת את עיניי!
שוב תודה, ממש פקחת את עיניי!