מעוניין בהמלצה למגבר חדש

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
Meyossi פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1

שליחה

שלום לכולם.
אני מעוניין להחליף את המגבר הקיים שלי בחדש.

חשוב לי:
איכות סאונד למוזיקה
Wifi
bt
airplay
4K
שליטה מאפליקציות
2 zone

רמקולים קידומים שלי ריצפתי ים
שומעים הרבה מוזיקה.
רואים סרטים לנטפליקס
וApple tv

אשמח לקבל המלצה למגבר טוב בבקשה
המליצו לי על denon 2200
או ימהה 677

מה מומלץ?

Ruth
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 85
שם מלא: חיים סולטן

שליחה

יצא לי לשמוע מוזיקה ולראות סרטים, יותר מפעם אחת אצל חברים שיש להם את הרסיבר של אוקיו 838 - אטמוס, לי הוא נשמע ממש טוב בשרני, חזק, ודוחף טוב את הרמקולים.

בהצלחה. :)

slarti
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1009

שליחה

Meyossi כתב:שלום לכולם.
אני מעוניין להחליף את המגבר הקיים שלי בחדש.

חשוב לי:
איכות סאונד למוזיקה
Wifi
bt
airplay
4K
שליטה מאפליקציות
2 zone

רמקולים קידומים שלי ריצפתי ים
שומעים הרבה מוזיקה.
רואים סרטים לנטפליקס
וApple tv

אשמח לקבל המלצה למגבר טוב בבקשה
המליצו לי על denon 2200
או ימהה 677

מה מומלץ?
...
·

אני אשמע כמו תקליט שחוק - אבל Denon X3100W. בהזמנה מאמאזון גרמניה הוא עולה כמו ה-X2200, למרות שהוא סדרה מעל. אתה מאבד על הדרך את התמיכה ב-Atmos, אבל אם אתה בעיקר נטפליקס ומוזיקה אני בספק שאטמוס זה הקטע שלך (המחיר של ה-X3100W בהזמנה מאמאזון גרמניה הוא כ-3000 ש"ח).

גם ה-X2200 מצוין כמובן, אבל התמיכה שלו בזון 2 (כמו כל הרסיברים ברמת המחיר הזאת) מוגבלת. מה הכוונה? בגלל שיש לרסיבר רק DAC אחד, זון 2 יודע לנגן רק ממקורות אנלוגיים. זה קצת מציק (היה לי לפני זה רסיבר כזה). ה-X3100 (או ה-X3200 אבל זה כבר עליה משמעותית במחיר) יודע לתמוך בזון 2 מלא כולל מקורות דיגיטליים וזה שדרוג משמעותי (לטעמי) כשצורכים הרבה זון2.

את הימאהה אני פחות מכיר, אבל הדנון (בין אם זה ה-2200 או ה-3100) מאוד מתאים לך. הם עושים עבודה טובה בסטריאו גם, ויש את כל מה שאתה רוצה (BT, AIRPLAY, WIFI וכו'). יש גם ספוטיפיי קונקט שזה פיצ'ר נהדר (ואם אין לך ספוטיפיי תעשה :))

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”