מכונת לה פבוריטה ראש אחד
קיבלתי מכונה של לה פבוריטה ראש אחד.
ישנה אך במצב מעולה.
אין לי מושג מה אומר השעון,
ומה עושים הלחצנים בלוח הבקרה.
אלו עם סימון הכוסות עו ד ברור פחות או יותר. אבל זה עם הכוכב מה משמעותו.
כמו כן יש בורר נוסף מימין למטה מעל לנורות , למה הוא משמש ?
אודה מאד לעזרה.
האם אפשר להשיג איפשהו מדריך להפעלה ?
תחזוקה , ניקיון וכ"ו.
תודה.
ניר
ישנה אך במצב מעולה.
אין לי מושג מה אומר השעון,
ומה עושים הלחצנים בלוח הבקרה.
אלו עם סימון הכוסות עו ד ברור פחות או יותר. אבל זה עם הכוכב מה משמעותו.
כמו כן יש בורר נוסף מימין למטה מעל לנורות , למה הוא משמש ?
אודה מאד לעזרה.
האם אפשר להשיג איפשהו מדריך להפעלה ?
תחזוקה , ניקיון וכ"ו.
תודה.
ניר
אספרסו קצר, אספרסו ארוך, אספרסו כפול קצר, אספאו כפול ארוך. כוכבית זה זרימה חופשית עד שתלחץ עוד פעם. כל הכפתורים ניתנים לתכנות רק שאיני בטוח איך. הבורר מפעיל ומכבה את הדוד. אני בטוח שאם תתקשר ללה פבוריטה הם יעזרו
- גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
מתנה יפה ושווה קיבלת , פנה לחברה שיושבת ברמת גן או בני ברק אם אינני טועה , יש להם אתר , תיראה שם את כל הפרטים שלהם , זו מכונה מצויינת.
יצא למכונות שלהם מוניטין שהם מיתחממות יתר על המידה , אבל זה נכון רק לחלק מהדגמים שלהם, שהראש שם ״ רוכב ״ על הדוד , בדגם שלך לדעתי זה לא המצב, מכונת מחליף חום קלאסית עם משאבה וולמטרית אני מעריך . . . ?
בקיצור מכונה מצויינת !
תיתחדש , ותתחיל בלנקות את הסטימר . . .
יתכן אגב שהכפתור שניראה כפתור סובב הוא כיוון ידני לטמפרטורה של הדוד , מעין טרמוסטט חיצוני כזה . . . או שהוא פשוט כפתור הדלקה ראשי !
גונן .
יצא למכונות שלהם מוניטין שהם מיתחממות יתר על המידה , אבל זה נכון רק לחלק מהדגמים שלהם, שהראש שם ״ רוכב ״ על הדוד , בדגם שלך לדעתי זה לא המצב, מכונת מחליף חום קלאסית עם משאבה וולמטרית אני מעריך . . . ?
בקיצור מכונה מצויינת !
תיתחדש , ותתחיל בלנקות את הסטימר . . .
יתכן אגב שהכפתור שניראה כפתור סובב הוא כיוון ידני לטמפרטורה של הדוד , מעין טרמוסטט חיצוני כזה . . . או שהוא פשוט כפתור הדלקה ראשי !
גונן .
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
השעון מראה את לחץ הדוד - אמור להיות מעל 1 באזור ה 1.2.
בפאנל בקרה יש לך שליטה על כמות של מנה בודדת, מנה בודדת ל 2 כוסות וכנ"ל למנה ארוכה וכפולה.
הכוכב משמש למנה באורך ידני.
יש כפתור הפעלה ובדרך כלל יש לו מצב של סטנדביי לחמום חלש רק כדי שהמכונה תחזור מהר לעבודה. לא קריטי בבית.
בפאנל בקרה יש לך שליטה על כמות של מנה בודדת, מנה בודדת ל 2 כוסות וכנ"ל למנה ארוכה וכפולה.
הכוכב משמש למנה באורך ידני.
יש כפתור הפעלה ובדרך כלל יש לו מצב של סטנדביי לחמום חלש רק כדי שהמכונה תחזור מהר לעבודה. לא קריטי בבית.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)