מחפש יורש ל RPI2 שלי - אשמח לעזרה
-
rotman24
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1084
שלום לכולם ,
אני שוקל לשדרג את ה RPI2 שלי , עד עכשיו הוא עושה אחלה עבודה אבל קצת מבאס שהוא לא יכול לנגן X265 .
הוא ישב בתוך ארון תקשורת , מחובר ישירות ל network (אין צורך ב WIFI) , מתחבר לרסיבר ומריץ קודי ובו אני שולט באמצעות שלט בסמרטפון שלי.
אני רוצה משהו דומה רק שיהיה יותר חזק וטוב.
כל זה בתקציב שדומה ל RPI2 שזה 50-60$.
אשמח לעצות.
נ.ב
מה אתם אומרים על ה C1+? :
http://bit.ly/1KRKoGV
אני שוקל לשדרג את ה RPI2 שלי , עד עכשיו הוא עושה אחלה עבודה אבל קצת מבאס שהוא לא יכול לנגן X265 .
הוא ישב בתוך ארון תקשורת , מחובר ישירות ל network (אין צורך ב WIFI) , מתחבר לרסיבר ומריץ קודי ובו אני שולט באמצעות שלט בסמרטפון שלי.
אני רוצה משהו דומה רק שיהיה יותר חזק וטוב.
כל זה בתקציב שדומה ל RPI2 שזה 50-60$.
אשמח לעצות.
נ.ב
מה אתם אומרים על ה C1+? :
http://bit.ly/1KRKoGV
- Cleaner
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1191
ה C1ּ+ ממש אחלה קצת יותר מהיר מה RPI2 בממשק ויש גרסת OPENELEC בפורום של ODROID עם HEVC
מבחינת צפייה בעידן פלוס ה RPI2 קצת יותר טוב.
אתה יכול לראות השוואה שהבחור שמפתח את גרסת ה OPENELEC ל C1+ עשה:
http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid ... pid2059100
אם אתה הולך להזמין תדע ש HARDKERNEL שולחים לארץ רק ב EMS ככה שתצטרך להפרד מ 35 שקלים על דמי טיפול של דואר שליחים בארץ
שאישית אותי זה קצת ביאס
אם אתה הולך להזמין תדע ש HARDKERNEL שולחים לארץ רק ב EMS ככה שתצטרך להפרד מ 35 שקלים על דמי טיפול של דואר שליחים בארץ
שאישית אותי זה קצת ביאס
-
rotman24
-
- חבר ותיק

תודה על התשובה.Cleaner כתב:ה C1ּ+ ממש אחלה קצת יותר מהיר מה RPI2 בממשק ויש גרסת OPENELEC בפורום של ODROID עם HEVC
שאישית אותי זה קצת ביאס...
והאם ה C1+ יוכל לנגן X265 ?
כמו כן , האם יש עוד אופציות מלבדו?
- Cleaner
-
- חבר ותיק

אני לא יודע אם הוא תומך ב HEVC עם מערכות אחרות אבל בגרסת OPENELEC של המפתח מהלינק למעלה הוא כן מנגן.
לגבי אלטרנטיבות, אין לי מושג פשוט כי לא חיפשתי
לגבי אלטרנטיבות, אין לי מושג פשוט כי לא חיפשתי
- M2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1673
למה לחפש יורש שיש מוצר מושלם (רסברי 2)?
ושלא נדבר על הקהילה האדירה שיש לו ותמיכה רשמית מ OPENELEC
לא מבין אותכם בסוף אתם קונים מכשיר בררה ובאים לבכות פה
לא מבין אותכם בסוף אתם קונים מכשיר בררה ובאים לבכות פה
-
rotman24
-
- חבר ותיק

לא מריץ X265M2 כתב:למה לחפש יורש שיש מוצר מושלם (רסברי 2)?
לא מבין אותכם בסוף אתם קונים מכשיר בררה ובאים לבכות פה...
- Cleaner
-
- חבר ותיק

אין ספק שהקהילה של RPI2 היא ענקית ולא משתווה לקהילה של C1+ אבל עדיין יש ל ODROID קהילת פיתוח די גדולה
הדבר האחרון שאפשר להגיד על המכשיר הזה זה שהוא בררה.
אני אישית החלפתי את ה RPI2 לא מזמן ב C1ּ+ בגלל כמה דברים, דבר ראשון יש לו Gigabit Ethernet, דבר שני יש לו אפשרות ל IR (עובד אחלה עם השלט שלי) והכי חשוב מבחינתי היה שלאחרונה עברתי לאנלימיטד וראיתי שה RPI2 בתור שרת טורנטים שמחובר לכונן חיצוני לא נותן מהירות העלאה מקסימלית (כנראה בגלל משהו שקשור לזה שהוא משתף את האינטרנט עם ה USB) ורציתי לנסות מכשיר עם יכולות קצת יותר טובות במחלקה הזאת ואכן ה C1+ מתפקד הרבה יותר טוב.
כמובן שבנוסף הוא זריז קצת יותר בממשק ויש לו יכולת לפענח HEVC אבל אצלי זה לא שיחק ממש פקטור
אני אישית החלפתי את ה RPI2 לא מזמן ב C1ּ+ בגלל כמה דברים, דבר ראשון יש לו Gigabit Ethernet, דבר שני יש לו אפשרות ל IR (עובד אחלה עם השלט שלי) והכי חשוב מבחינתי היה שלאחרונה עברתי לאנלימיטד וראיתי שה RPI2 בתור שרת טורנטים שמחובר לכונן חיצוני לא נותן מהירות העלאה מקסימלית (כנראה בגלל משהו שקשור לזה שהוא משתף את האינטרנט עם ה USB) ורציתי לנסות מכשיר עם יכולות קצת יותר טובות במחלקה הזאת ואכן ה C1+ מתפקד הרבה יותר טוב.
כמובן שבנוסף הוא זריז קצת יותר בממשק ויש לו יכולת לפענח HEVC אבל אצלי זה לא שיחק ממש פקטור
-
rotman24
-
- חבר ותיק

תוכל לפרט בבקשה איך אפשר להפוך את ה RPI2 לשרת טורנטים?Cleaner כתב:אין ספק שהקהילה של RPI2 היא ענקית ולא משתווה לקהילה של C1+ אבל עדיין יש ל ODROID קהילת פיתוח די גדולה
כמובן שבנוסף הוא זריז קצת יותר בממשק ויש לו יכולת לפענח HEVC אבל אצלי זה לא שיחק ממש פקטור...
אני מריץ כרגע OSMC
- Cleaner
-
- חבר ותיק

אין לי מושג איך זה ב OSMC אבל ב OPENELEC יש אפשרות להתקין קליינטים כמו transmission או rtorrent ובנוסף אפשר להתקין תוסף שנקרא sickpotatohead שכולל את התוכנות sickrage ו couchpotato. משם העבודה כבר ממש קלה אתה מגדיר טרקרים שבהם אתה רוצה לחפש, את הקליינט שדרכו אתה רוצה להוריד ואיזה סדרות וסרטים אתה רוצה
-
rotman24
-
- חבר ותיק

אלה Plugins לקודי או שזה משהו אחר?Cleaner כתב:אין לי מושג איך זה ב OSMC אבל ב OPENELEC יש אפשרות להתקין קליינטים כמו transmission או rtorrent ובנוסף אפשר להתקין תוסף שנקרא sickpotatohead שכולל את התוכנות sickrage ו couchpotato. משם העבודה כבר ממש קלה אתה מגדיר טרקרים שבהם אתה רוצה לחפש, את הקליינט שדרכו אתה רוצה להוריד ואיזה סדרות וסרטים אתה רוצה...
- Cleaner
-
- חבר ותיק

Add-ons ב openelec אין לי מושג אם הם קיימים בכל גרסה של קודי