שדרוג הרמקולים שלי
-
alicenir
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 570
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
אני מעוניין לשדרג את הרמקולים שלי , כרגע JAMO CORNET 195, אני מתכוון להחליף אותם לחודש או חודשיים עם חבר שיש לו TDL RTL3 אם אני לא טועה, עם הצליל שלהם לא יתאים לי אז אני צריך להתאים לי משהו אחר עד לסכום 10000 ש"ח בערך(רצפתיים),יש לי רסיבר YAMAHA RX-V2600,הרמקולים צריכים להתאים גם לקולנוע ביתי!
יש למישהו רעיונות לרמקולים שיתכן ושווה לי לשמוע? או מה דעתכם על ה -TDL
תודה
ניר
יש למישהו רעיונות לרמקולים שיתכן ושווה לי לשמוע? או מה דעתכם על ה -TDL
תודה
ניר
"Assumption Is The Mother Of All Fuckups"
-
alicenir
- חבר פעיל במיוחד

אתמול קיבלתי את ה- TDL RTL3 והם נשמעים נהדר - לא רע בשביל רמקול בן 7,חבל שהחברה הזאת נסגרה ב 2001 היה להם עתיד מזהיר. עכשיו רק נשאלת השאלה עם לחבר אותם ב-BI-AMP או -BI-WIRE, מה אתם אומרים???
שמעתי אותם עם הדיסקים הנ"ל:
JAZZ AT THE PAWNSHOP
DIRE STRAITS
ALICE IN CHAINS UNPLUGGED
CHICK KOREA AKUSTIC BAND
ואתמול ראיתי את הסרט WARRIOR KING סרט תאילנדי ב -DTS אחד מסרטי האקשן הטובים שראיתי, ואיכות הצילום מדהימה -בקיצור הרמקולים נשמעו מצויין גם בקולנוע ביתי.
שמעתי אותם עם הדיסקים הנ"ל:
JAZZ AT THE PAWNSHOP
DIRE STRAITS
ALICE IN CHAINS UNPLUGGED
CHICK KOREA AKUSTIC BAND
ואתמול ראיתי את הסרט WARRIOR KING סרט תאילנדי ב -DTS אחד מסרטי האקשן הטובים שראיתי, ואיכות הצילום מדהימה -בקיצור הרמקולים נשמעו מצויין גם בקולנוע ביתי.
-
alicenir
- חבר פעיל במיוחד

בלי לזלזל, ה-YAMAHA RXV2600 בסטריאו הוא משהו יוצא דופן,ואפילו כתבו על זה פה בפורום שהוא יכול להשתוות למגברי מנורות שעולים כפול ממנו או אפילו יותר, ואני אומר לך - יש לי שמיעה מוזיקלית ועברתי הרבה מגברים(לא הייתי מתנגד ל-JOLIDA מנורות בכל אופן) יש לו סאונד מעולה!