בעיה: חיבור Popcorn A200 למחשב באמצעות כ.רשת

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
נדב פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1020

שליחה

שלום,
יש ברשותי סטרימר פופקורן A-200 כבר יותר מידי זמן :oops: .
בכל זאת הוא עשה עד כה את העבודה עד שפתאום הפסיק לעבוד.

הסטרימר מחובר בקווי ישירות לכרטיס רשת ועד כה שימש רק להזרים תכנים מהמחשב ללא חיבור עצמאי לאינטרנט.
החיבור לאינטרנט, עבור המחשב בלבד, מתבצע דרך כרטיס רשת אלחוטי (של השכן).

ניסיתי להבין מה השתנה פה בדיוק וגיליתי שבהגדרות הכרטיס רשת אין Default Gatway וגם לא DNS Servers .
אני לא זוכר אם לפני כן זה היה או לא.

ניסיתי להגדיר ידנית את האייפי והדפאולט גייטוואי ואפילו את ה-DNS לפי גוגל ושום דבר לא הולך.

יש אפשרות שהכרטיס רשת פשוט נדפק?
איך ניתן לבדוק בוודאות?
מצ"ב ה-Ipconfig .

תודה.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

a_yaron
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2045

שליחה

כשאצלי קרא משהוא דומא הפעלת הרואטר מחדש ואז הפעלת הסטרימר מחדש ובחירת הרשת מחדש טיפלו בבעיה
ללא הפעלת הראוטר מחדש לא הצלחתי להתחבר

ירון

נדב פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

רוב הבעיות שהיו לי זה ה-NFS SERVER והתוכנה Henwin שסתם ככה לפעמים פשוט לא עבדה ורק התקנה מחדש עזר.
במקרה שלי אין בכלל ראוטר, הפופקורן מחובר ישירות לכ.רשת.

מצאתי ב-ZAP כרטיס רשת WLAN שמתחבר ל-USB, זה עשוי להתיות הפתרון במידה והכ.רשת באמת נדפק.

a_yaron
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2045

שליחה

לא הבנתי בדיוק את החיבורים שלך
מי מנהל את החיבור בין המחשב לסטרימר, מהיכן הסטרימר מקבל IP ? הגדרת את הכרטיס שמחובר לסטרימר לשיתוף רשת כדי שהסטרימר יקבל IP?

לא כל כרטיס רשת USB מתאים לסטרימר הזה, של האקסטרימר כן מתאים אם אתה מדבר על אלחוטי

הבדיקה הטובה ביותר לבדוק היכן הבעיה (חומרה או הגדרות) היא ללכת עם הסטרימר למקום שיש ראוטר ולראות אם שם עובד

ירון

נדב פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

a_yaron,

אף אחד לא מנהל את החיבור, הסטרימר מוגדר לאוטומט ומחובר ישירות לכרטיס רשת במחשב . אני מניח שהוא מקבל IP אוטומטי (הוא עדיין מקבל אך אחרי שהוא הפסיק לעבוד שמתי לב שאין לו Default Gatway, זה בעצם הסיבה לפתיחת האשכול).

אני לא מתכוון לאנטנה אלחוטית אלא לכרטיס רשת WLAN שמתחבר למחשב באמצעות USB (במקום PCI).

אני חושב שהסטרימר עובד כי הוא קולט כל דבר שאני מזין בהגדרות הכרטיס רשת (אייפי גייטאויי DNS ידנית), מה שאני לא בטוח זה האם הכרטיס רשת שלי עובד.

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”