לא מצליח להפעיל DTV בטלוויזיה LD650 של LG , יש לך מובנה ואני מחבר כבל אנטנה
-
moshebit
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 988
שלום ,
אני מחבר כבל אנטנה משקע בקיר ליציאת ANTENA בטלוויזיה ועושה סריקת ערוצים ורשום 0 ערוצים נמצאו , ובטלוויזיה רשום שיש DTV מובנה , אז איך עם הכבל הלבן של הכבלים שאני מחבר מהקיר לטלוויזיה זה לא עובד ?
תודה אשמח לעזרה.
אני מחבר כבל אנטנה משקע בקיר ליציאת ANTENA בטלוויזיה ועושה סריקת ערוצים ורשום 0 ערוצים נמצאו , ובטלוויזיה רשום שיש DTV מובנה , אז איך עם הכבל הלבן של הכבלים שאני מחבר מהקיר לטלוויזיה זה לא עובד ?
תודה אשמח לעזרה.
- גיל37
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2890
כי כנראה שמה שיש לך בקיר זה לא חיבור לאנטנה חיצונית שמתאימה לקליטת עידן פלוס.
ייתכן והנקודה מחוברת לצלחת של יס או לתשתית של הוט ואז אין סיכוי שתקלוט עידן פלוס.
בדוק בארון התקשורת מה קורה ולאן אתה מחובר ואם בכלל יש אנטנה שאפשר להתחבר אליה.
ייתכן והנקודה מחוברת לצלחת של יס או לתשתית של הוט ואז אין סיכוי שתקלוט עידן פלוס.
בדוק בארון התקשורת מה קורה ולאן אתה מחובר ואם בכלל יש אנטנה שאפשר להתחבר אליה.
-
moshebit
-
- חבר פעיל במיוחד

·הא ,גיל37 כתב:כי כנראה שמה שיש לך בקיר זה לא חיבור לאנטנה חיצונית שמתאימה לקליטת עידן פלוס.
בדוק בארון התקשורת מה קורה ולאן אתה מחובר ואם בכלל יש אנטנה שאפשר להתחבר אליה....
יש לי הוט .
איך אני בודק לאן אני מתחבר בחוץ , וגם אם אני קונה ממיר חיצוני לחבר לטלוויזיה זה לא יפתור את הבעיה ?
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
איך אתה רוצה לקלוט עם יש לך הוט?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- גיל37
-
- חבר ותיק

·זה לא קשור לממיר, יש לך טלויזיה טובה וחבל על הכסף לקנות ממיר חיצוני.moshebit כתב:·הא ,......
יש לי הוט .
איך אני בודק לאן אני מתחבר בחוץ , וגם אם אני קונה ממיר חיצוני לחבר לטלוויזיה זה לא יפתור את הבעיה ?...
קודם כל אני מציע שתבדוק אם יש בכלל אנטנה על הגג ורק אחרי זה תתחיל לבדוק איך להתחבר אליה.
-
moshebit
-
- חבר פעיל במיוחד

·הורדתי לשניה את הכבל של כבלים שמחוברים מהממיר לשקע בקיר וחיברתי עם כבל אחר מיציאה אנטנה עם כבל מהטלוויזיה לכיוון השקע בקיר וזה לא עבד.mp3lll כתב:איך אתה רוצה לקלוט עם יש לך הוט?...
גיל37 - תודה , אני יבדוק אם יש לי אנטנה בגג וגם לגבי התחברות , יש סיכוי אולי זה קשור למסנן שחברת הוט מרכיבה ושמה בשקע בקיר של כבלים ואם אני מוריד זה מסתדר או לא קשור ?
ואם אני קונה אנטנה שקולטת דרך האוויר ומחבר ליציאה מאחורי ה-TV ביציאת אנטנה זה יקלוט שידורי עידן + דיגיטלים מאוויר ?
תודה רבה.
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
·moshebit כתב:·הורדתי לשניה את הכבל של כבלים שמחוברים מהממיר לשקע בקיר וחיברתי עם כבל אחר מיציאה אנטנה עם כבל מהטלוויזיה לכיוון השקע בקיר וזה לא עבד.......
גיל37 - תודה , אני יבדוק אם יש לי אנטנה בגג וגם לגבי התחברות , יש סיכוי אולי זה קשור למסנן שחברת הוט מרכיבה ושמה בשקע בקיר של כבלים ואם אני מוריד זה מסתדר או לא קשור ?
ואם אני קונה אנטנה שקולטת דרך האוויר ומחבר ליציאה מאחורי ה-TV ביציאת אנטנה זה יקלוט שידורי עידן + דיגיטלים מאוויר ?
תודה רבה....
הייתי ציני עם לא הבנתי, אתה לא יכול לקלוט עידן פלוס עם החיבור של הכבלים.
אתה חייב אנטנה חיצונית.
- tomer_1968
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1395
אנטנה חיצונית החל מ69 שקל ועד 120 שקל אנטנה פנימית החל מ45 שקל עד 120 שקל תלוי באיזה קומה אתה גר ובאיזו עיר ובאיזה איזור בעיר במידה ויש לו כיסוי למשדר של עידן פלוס כוכבית 9524 יוכלו לעזור לך
-
moshebit
-
- חבר פעיל במיוחד

תודה רבה לכולכם ,
אנטנה חיצונית זה הכוונה לשים בגג ואילו אנטנה פנימית זה כמו שהיה אז שאתה מחבר אותה לטלוויזיה והיא קולטת ערוצים ?
מאיפה ניתן לקנות את האנטנה ? יש בהום סנטר? יש לך במקרה קישור לאנטנה חיצונית ופנימית שמוכרים דרך האינטרנט ?
נ.ב - אם אני שם cubox עם קודי ואין לי אפשרות לאינטרנט קווי באותו מקום , ניתן לחבר USB שהוא גם אנטנה לקליטת עידן+ ואני יצליח לקלוט בלי אינטרנט שזה מחובר ל-CUBOX ללא בעיה בקליטה והפרעות בשידור ?
קראתי על זה באתר עידן :
"ציוד לקליטה ניידת:
אם ברצונכם לקלוט את שידורי עידן+ באמצעות מחשב נייח או נייד, כל שעליכם לעשות הוא לרכוש ערכת קליטה הכוללת התקן USB ייעודי ואנטנה מותאמת. "
רציתי לדעת באיזה דגם USB מדובר , והאם זה אפשרי בלינוקס שעל CUBOX ?
תודה.
אנטנה חיצונית זה הכוונה לשים בגג ואילו אנטנה פנימית זה כמו שהיה אז שאתה מחבר אותה לטלוויזיה והיא קולטת ערוצים ?
מאיפה ניתן לקנות את האנטנה ? יש בהום סנטר? יש לך במקרה קישור לאנטנה חיצונית ופנימית שמוכרים דרך האינטרנט ?
נ.ב - אם אני שם cubox עם קודי ואין לי אפשרות לאינטרנט קווי באותו מקום , ניתן לחבר USB שהוא גם אנטנה לקליטת עידן+ ואני יצליח לקלוט בלי אינטרנט שזה מחובר ל-CUBOX ללא בעיה בקליטה והפרעות בשידור ?
קראתי על זה באתר עידן :
"ציוד לקליטה ניידת:
אם ברצונכם לקלוט את שידורי עידן+ באמצעות מחשב נייח או נייד, כל שעליכם לעשות הוא לרכוש ערכת קליטה הכוללת התקן USB ייעודי ואנטנה מותאמת. "
רציתי לדעת באיזה דגם USB מדובר , והאם זה אפשרי בלינוקס שעל CUBOX ?
תודה.
- גיל37
-
- חבר ותיק

לפני שאתה קופץ ל- OE וקליטת עידן פלוס עם דונגל USB אני בהחלט ממליץ לך להגיע למצב של קליטה מעולה בטלויזיה שיש לך.
לדונגלים יש טיונר הרבה פחות רגיל והם דורשים קליטה בעוצמה גבוהה כדי שתקבל נעילה על הערוצים ותוכל לצפות דרך קודי.
אצלי אני קולט את השידורים הרגילים של עידן בעוצמה ואיכות של 100 אחוז אבל את שידורי הניסיון באפיק 27 אני קולט רק בעוצמה של 25 אחוז. לטלויזיה זה מספיק כדי להציג שידור יציב אבל הדונגל שמחובר ל-CUBOX שמריץ OE לא מצליח להינעל על הערוצים בגלל העוצמה הנמוכה.
עם אנטנה פנימית פשוטה יהיה לך קשה להגיע לקליטה יציבה באיכות גבוהה אלא אם במקרה יש לך מזל ואתה גר קרוב למשדר (או מיקרו-משדר מקומי).
לדונגלים יש טיונר הרבה פחות רגיל והם דורשים קליטה בעוצמה גבוהה כדי שתקבל נעילה על הערוצים ותוכל לצפות דרך קודי.
אצלי אני קולט את השידורים הרגילים של עידן בעוצמה ואיכות של 100 אחוז אבל את שידורי הניסיון באפיק 27 אני קולט רק בעוצמה של 25 אחוז. לטלויזיה זה מספיק כדי להציג שידור יציב אבל הדונגל שמחובר ל-CUBOX שמריץ OE לא מצליח להינעל על הערוצים בגלל העוצמה הנמוכה.
עם אנטנה פנימית פשוטה יהיה לך קשה להגיע לקליטה יציבה באיכות גבוהה אלא אם במקרה יש לך מזל ואתה גר קרוב למשדר (או מיקרו-משדר מקומי).