חברת Minix מציגה סטרימר חדש מבוסס אנדרואיד - והוא מהחזק בנמצא. ה- Minix Neo U1 עושה שימוש ב- Amlogic S905 וזה לא חדש, כי יש כבר כמה קופסאות כאלו בחוץ מבוססות מעבד זה, אך ה- Minix Neo U1 מייחד את עצמו לעומתם על ידי הכללת מפרט היקפי רחב. כנסו לכתבה בראש השרשור על מנת לקרוא עוד בנושא.
snowgoose
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 713
שליחה
נשמע ממש טוב..
בדיוק הזמנתי את ה NEO X8-H Plus
אבל אני צריך עוד איזה שניים...
Natural Born Gamer
Spook
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 990
שליחה
יתמוך ב-dts-hd ושאר פורמטי הקול המתקדמים?
ומה לגבי H265?
היי
אני מעוניין לרכוש מיניקס, חשוב לי מאד דפדפן המנגן פלאש מוזרם מה WEB ללא בעיות
האם ללכת על WIN או אנדרואיד ?
ziv_r
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46465
שליחה
יש לי את ה- U1 כבר מספר ימים, הוא לא מקופסאות ה- Amlogic S905 הזולות בנמצא, אבל כנראה שהוא מחפה על זה בעזרת החומרה הטובה (פירוט בידיעה החדשותית). יש לו אומנם תמיכה ב- HEVC 10-Bit עבור H.265 וזה מצויין, אבל אם אתה מישהו שאיכפת לך כל כך מהוידאו, כנראה שגם יהיה איכפת לך מהאודיו וחוסר התמיכה ב- Passthrough עבור DTS-HD MA ו- Dolby TrueHD, די מעיבה על הרושם הסופי.
התקנתי את ה Minix Neo U1 לפני שבוע, ונתקלתי בבעיה בהתקנת הרחבות על הקודי המובנה במכשיר
כל פעם שאני מתקין הרחבה הקודי קורס וזורק אותי למסך הבית של הסטרימר, רק לאחר כניסה מחדש להרחבות ווידאו אני רואה שההרחבה הותקנה
מישהו נתקל בבעיה הזו ?
ziv_r
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46465
שליחה
ElenCohen,
ה- U1 מגיע עם גרסת Custom של Kodi אשר עובדת די טוב. מומלץ לעבוד עם גרסה זו.
אגב, בקרוב גרסת קושחה חדשה אשר תכיל בין היתר Passthrough עבור DTS-HD MA ו- Dolby TrueHD. כיום ניגון הפורמטים הללו מעל קבצים בעלי קצב נתונים גבוה, מייצר מידי פעם גמגום קל בפסקול במהלך ה- Playback.
קיבלתי את המינקס neo u1 השבוע והתקנתי את ההרחבה של thewiz . לאחריה כל הרחבה שאני מוסיף המיניקס מעיף אותי למסך הראשי. כשאני חוזר אליו אני רואה שהוא התקין אותו. גרסאת הקודי על המכשיר מראה 16.0 ALPHA ...האם כדאי להוריד גרסה אחרת של קודי ? ע