בעיה בניגון DVD מהדיסק הקשיח ב POWERDVD 7
-
opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
שלום לכולם,
לפני יומיים עדכתי את הPOWEDVD 6 שהיה לי לגרסא 7.
הגרסא הקודמת ידעה לפתוח סרטי DVD ששמורים על הדיסק הקשיח כאשר הייתי לוחץ על קובץ IFO .
בגרסא החדשה האופציה הזו לא עובדת לי וכאשר אני לוחץ על קובץ כזה התוכנה צועקת שאין לי דיסק בכונן.
יש למישהו מושג איך מחזירים את האופציה הזו?
לפני יומיים עדכתי את הPOWEDVD 6 שהיה לי לגרסא 7.
הגרסא הקודמת ידעה לפתוח סרטי DVD ששמורים על הדיסק הקשיח כאשר הייתי לוחץ על קובץ IFO .
בגרסא החדשה האופציה הזו לא עובדת לי וכאשר אני לוחץ על קובץ כזה התוכנה צועקת שאין לי דיסק בכונן.
יש למישהו מושג איך מחזירים את האופציה הזו?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78912
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
-
opv
- חבר מביא חבר

כתוב בHELP שזה אמור להתנגן
פשוט לא כתוב איך. אפילו יש אופציה לבחירה שכאשר לוחצים על קובץ IFO יפתח הנגן וגם האופציה הזו לא משנה כלום.
יש תוכנות המדמות DVD DISK נוסף שאליהם ניתן לשייך תוכן - אולי תנסה להשתמש בהם. מי שמשמש במשחקים פרוצים מכיר תוכנות כאלו...
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
זה מה שאני עושה כדי לנגן דיסק DVD מדיסק קשיח.
זו אולי דרך טיפה עקומה, ואני מקווה שאנחנו מדברים על אותו דבר ושאני לא סתם מדבר שטויות.
את כל קבצי ה -VOB, IFO, BUP אשר שייכים ל- DVD אני מכניס לתוך תיקייה בשם VIDEO_TS. בנוסף לתיקייה זו אני יוצר תיקיה ריקה בשם AUDIO_TS.
כעת בעזרת תוכנה כדוגמת - magiciso maker אני יוצר קובץ ISO משתי התיקיות הנ"ל.
את התוצר הסופי אני טוען בעזרת daemon tools והוא מתנהג לי כ -DVD לכל דבר ו - powerdvd מזהה אותו ללא תקלות.
מקווה שאנחנו מדברים על אותו המקרה ושלא סתם כתבתי פסקה מבלבלת.
זו אולי דרך טיפה עקומה, ואני מקווה שאנחנו מדברים על אותו דבר ושאני לא סתם מדבר שטויות.
את כל קבצי ה -VOB, IFO, BUP אשר שייכים ל- DVD אני מכניס לתוך תיקייה בשם VIDEO_TS. בנוסף לתיקייה זו אני יוצר תיקיה ריקה בשם AUDIO_TS.
כעת בעזרת תוכנה כדוגמת - magiciso maker אני יוצר קובץ ISO משתי התיקיות הנ"ל.
את התוצר הסופי אני טוען בעזרת daemon tools והוא מתנהג לי כ -DVD לכל דבר ו - powerdvd מזהה אותו ללא תקלות.
מקווה שאנחנו מדברים על אותו המקרה ושלא סתם כתבתי פסקה מבלבלת.
-
opv
- חבר מביא חבר

לPDVD יש אופציה לפתוח תיקיה
שבה יושבות תיקיות VIDEO_TS וAUDIO_TS גם בלי להפוך אותם לISO .
בגרסאות ישנות של PDVD היתה אופציה ללחיצה כפולה על קובץ IFO והתכנה היתה מזהה לבד שמדובר בDVD על HDD , זה היה נוח כי יכולתי ליצור קיצורי דרך פשוטים לסרטים כדי ששאר בני הבית יוכלו לגשת לסרט בצורה מאוד פשוטה.
בגרסאות ישנות של PDVD היתה אופציה ללחיצה כפולה על קובץ IFO והתכנה היתה מזהה לבד שמדובר בDVD על HDD , זה היה נוח כי יכולתי ליצור קיצורי דרך פשוטים לסרטים כדי ששאר בני הבית יוכלו לגשת לסרט בצורה מאוד פשוטה.