מגבר אוזניות
השאלה שלי היא כזו: האם ישנם מגברים קטנים ולא יקרים מדי שניתן לחבר לנגנים ניידים (Zune, Zvm) ושיהיה עדיין נוח ללכת עם זה ברחוב? (לא למטרות ספורטיביות)
אם אני מחבר את המגבר לאוזניות Grado sr80 שאני מתכנן לקנות, השיפור יהיה משמעותי?
אם אני מחבר את המגבר לאוזניות Grado sr80 שאני מתכנן לקנות, השיפור יהיה משמעותי?
לקחת את הSR80 החוצה זה לא רעיון טוב כל כך. כולם ישמעו את מה שאתה שומע, אתה תשמע את הסביבה.
לגבי השיפור: קח בחשבון שזה מגבר על בטריות שנועד להחזיק זמן ולכן הוא פחות טוב ממגבר ביתי.
עוד משהו שצריך לקחת בחשבון זה שמגבר לא עושה שיר חדש והוא מבליט פרטים קטנים. אלא אם הקפיצה היא באמת זינוק מטאורי קדימה, אתה תשמע את ההבדלים רק אחרי שתפסיק להשתמש במגבר אחרי כמה זמן (חודש, נגיד) ולא מיד. זה במיוחד יהיה ככה אם אתה לא יודע איך השיר נשמע עם האוזניות ללא הגברה.
הדבר הכי חשוב זה שלשיפור היותר גדול עם המגבר צריך להשתמש בLINE OUT (אין לי מושג אם יש לZUNE) שעוקף שימוש בהגברה של הנגן במקום הגברה כפולה. כבלים כאלה יכולים להיות זולים ומאוד יקרים - האיכות והסאונד בהתאם.
לגבי השיפור: קח בחשבון שזה מגבר על בטריות שנועד להחזיק זמן ולכן הוא פחות טוב ממגבר ביתי.
עוד משהו שצריך לקחת בחשבון זה שמגבר לא עושה שיר חדש והוא מבליט פרטים קטנים. אלא אם הקפיצה היא באמת זינוק מטאורי קדימה, אתה תשמע את ההבדלים רק אחרי שתפסיק להשתמש במגבר אחרי כמה זמן (חודש, נגיד) ולא מיד. זה במיוחד יהיה ככה אם אתה לא יודע איך השיר נשמע עם האוזניות ללא הגברה.
הדבר הכי חשוב זה שלשיפור היותר גדול עם המגבר צריך להשתמש בLINE OUT (אין לי מושג אם יש לZUNE) שעוקף שימוש בהגברה של הנגן במקום הגברה כפולה. כבלים כאלה יכולים להיות זולים ומאוד יקרים - האיכות והסאונד בהתאם.
עד כדי כך האוזניות האלו פתוחות?flsh כתב:לקחת את הSR80 החוצה זה לא רעיון טוב כל כך. כולם ישמעו את מה שאתה שומע, אתה תשמע את הסביבה.
....
אני יודע שבאוזניות פתוחות שומעים קצת את הסביבה אבל עד כדי כך שיוכלו גם לשמוע את המילים של השירים שאני שומע?
יש לי שאלה תיאורטית.
עד כמה שאני יודע, לפחות במגברים ביתיים, הדגמים הפשוטים והזולים פוגעים למעשה בסאונד ומעוותים אותו (הכוונה היא שהרבה צלילים לא נשמעים או נשמעים בצורה שונה מהמקור לאחר ההגברה במידה והיא לא איכותית).
מה שמעניין לדעת זה, האם המגברי אזניות הפשוטים (או הניידים עם הבטריה) שעולים בסביבות ה 50$ לא פוגעים בצליל במהלך ההגברה שלהם?
אני מאמין שמשתמשים ברכיבי ההגברה לא ממש איכותיים ולכן סביר כי הסאונד יפגע.
עד כמה שאני יודע, לפחות במגברים ביתיים, הדגמים הפשוטים והזולים פוגעים למעשה בסאונד ומעוותים אותו (הכוונה היא שהרבה צלילים לא נשמעים או נשמעים בצורה שונה מהמקור לאחר ההגברה במידה והיא לא איכותית).
מה שמעניין לדעת זה, האם המגברי אזניות הפשוטים (או הניידים עם הבטריה) שעולים בסביבות ה 50$ לא פוגעים בצליל במהלך ההגברה שלהם?
אני מאמין שמשתמשים ברכיבי ההגברה לא ממש איכותיים ולכן סביר כי הסאונד יפגע.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
מה זה משנה איזה מרכיבים יש בו ?
השורה התחתונה, איזו תוצאה הוא נותן ?
אםאתה רוצה ללכת ולעבור מגבר מגבר ולהסיק ע"פ הרכיבים שממנו הוא בנוי, על איכות והתוצאה הסופית של המגבר אז מצפה לך דרך ארוכה וסביר להניח שלא תניב תוצאות.
ספציפית ב Go Vibe משתמשים ברכיבים יחסית טובים, שוב הכל יחסי, את זה אני אומר בדיעבד אחרי שקראתי על המגבר, אחרי שקניתי אותו ואני מרוצה ממנו.
ולכן אין לזה שום חשיבות, בעיניי לפחות.
מבין ?
השורה התחתונה, איזו תוצאה הוא נותן ?
אםאתה רוצה ללכת ולעבור מגבר מגבר ולהסיק ע"פ הרכיבים שממנו הוא בנוי, על איכות והתוצאה הסופית של המגבר אז מצפה לך דרך ארוכה וסביר להניח שלא תניב תוצאות.
ספציפית ב Go Vibe משתמשים ברכיבים יחסית טובים, שוב הכל יחסי, את זה אני אומר בדיעבד אחרי שקראתי על המגבר, אחרי שקניתי אותו ואני מרוצה ממנו.
ולכן אין לזה שום חשיבות, בעיניי לפחות.
מבין ?
מה שמפליא אותי איך אפשר (ואני שואל לא אומר) להפיק צליל טוב ממוצר שעולה לצרכן 50$?
אני לא מבין גדול במגברים, בטח ובטח לא במגברי אזניות. ואפילו אם אני אדע איזה מרכיבים יש בתוך המגבר זה לא יגיד לי שום דבר.
האמת, עד לפני כמה ימים בכלל לא ידעתי שיש כזה דבר, וכשגיליתי שיש מגברים יעודיים כאלה זה נראה לי כדבר הגיוני בהחלט.
ואם הצליל משתדרג זאת נראית לי כקניה מעולה ביחס לתמורה. אבל לא ברור לי איך הכל נכנס במחיר כזה.
אני לא מבין גדול במגברים, בטח ובטח לא במגברי אזניות. ואפילו אם אני אדע איזה מרכיבים יש בתוך המגבר זה לא יגיד לי שום דבר.
האמת, עד לפני כמה ימים בכלל לא ידעתי שיש כזה דבר, וכשגיליתי שיש מגברים יעודיים כאלה זה נראה לי כדבר הגיוני בהחלט.
ואם הצליל משתדרג זאת נראית לי כקניה מעולה ביחס לתמורה. אבל לא ברור לי איך הכל נכנס במחיר כזה.
- The-Fox
- חבר ותיק

אתה יודע כמה עולה לייצר יחידה דינאמית (דרייבר) של אוזניות שעולות 4000$ ?
אם אני ארצה להגזים, אז 5$.
אז איך בכל זאת הן עולות 4000$ ?
מחקר
פיתוח
שיווק
מיצוב
שם
ועוד שלל סעיפים שגורמים למחיר להיות מה שהוא.
כנ"ל לגבי המגבר.
החלקים עולים 20$, והוא מוכר אותו ב 80$, זה רווח של פי 4. מה לא משתלם פה ?
אם אני ארצה להגזים, אז 5$.
אז איך בכל זאת הן עולות 4000$ ?
מחקר
פיתוח
שיווק
מיצוב
שם
ועוד שלל סעיפים שגורמים למחיר להיות מה שהוא.
כנ"ל לגבי המגבר.
החלקים עולים 20$, והוא מוכר אותו ב 80$, זה רווח של פי 4. מה לא משתלם פה ?
- The-Fox
- חבר ותיק

שיפור זה מונח יחסי.
שוני אני מבטיח לך בוודאות.
כמה גדול יהיה השינוי אף אחד לא יכול להגיד לך בוודאות.
בדרך כלל ככל שההתנגדות עולה השינוי (שיפור) גדל, אך נכללים בזאת כמה יוצאים מהכלל(בעלי התנגדות נמוכה).
שוני אני מבטיח לך בוודאות.
כמה גדול יהיה השינוי אף אחד לא יכול להגיד לך בוודאות.
בדרך כלל ככל שההתנגדות עולה השינוי (שיפור) גדל, אך נכללים בזאת כמה יוצאים מהכלל(בעלי התנגדות נמוכה).