טעמתי את הדדיקה של דלונגי והיה טעים, נכון?

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
sharirh פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 99

שליחה

הי,
אני רוצה לקנות מכונה ורציתי לדעת אם אני בסדר או עושה טעות עצומה.
קיבלתי הצעה לקנות דדיקה של דלונגי ב1200 שח.
יש משהו טוב יותר ברמת מחיר כזו?
תודה למגיבים!
חגי
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

urich
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 401

שליחה

היי חגי קודם כל ברוך הבא.

מצד אחד אם היה לך טעים מי אנחנו שנגיד לך שזאת טעות! "על טעם וריח אין על מה להתווכח"

מצד שני מדובר במכונה קומפקטית ויפה אבל בסיסית מאוד, על מנת להפיק ממנה קפה טוב (אני לא מדבר על מצוין) תהיה חייב להחזיק מטחנה בסיסית שזאת הוצאה נוספת של לפחות 500 שקלים (יד שנייה בהחלט אופציה) , בנוסף קפה איכותי יחד עם הפחת אינו זול במיוחד ולא חסכוני בהרבה לעומת קפסולות.

לכן המלצתי היא אם הטעם של הקפה מהמכונה הזאת היה לך טעים לך תנסה את המכונות של נספרסו -אני מניח שהקפה של מכונה כזאת לא ייפול ואפילו יעלה על המכונה של דלונגי - בקיצור אם תבחר לקנות מכונת נספרסו (הכי זולה שתמצא מאחר וכולן זהות טכנית מעבר להבדלים זניחים ועיצוב) שגם היא קומפטית -ומהירה נוחה ונקייה הרבה יותר. מכונה כזאת תחסוך לך את הצורך במטחנה ובתקציב שלך תוכל לקנות גם כ300 קפסולות בנוסף למכונה ככה שיהיה לך קפה לחצי שנה בערך.

MikiIshai
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7

אם כבר נספרסו..

שליחה

כדאי שתבדוק גם את המכונות של לוואצה, אלה שמוכרים ביילו. המכונה זולה יותר (רק במחיר כי לדעתי היא טובה מהנספרסו מבחינה פונקציונלית) והקפסולות זמינות יותר (מנספרסו אפשר להזמין או להכנס לחנות שלהם אם יש לך אחת כזו ליד הבית) מה גם שלטעמי הקפה של לוואצה היה טעים יותר.
גילוי נאות: קיבלתי מכונה של לוואצה מודו מיו מחברים שהחליפו לנספרסו. לפני כן השתמשתי במקינטה בריקה ומטחנת תבלינים ובגלל לחץ בבוקר אני מכין קפה במכונה ובסופי שבוע במקינטה.
מבחינת הטעם, המכונה לוקחת. מבחינת הכיף שלהתעסק עם הקפה, אז המקינטה.

sharirh פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 99

שליחה

הי , תודה למשיבים.
מקווה שאגיע להחלטה נכונה...
ומה עם פודים? לא ראיתי כאן ממליצים או תגובות בנושא הפודים שגם אפשרי במכונות כאלו.
חגי

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 11720

שליחה

פודים מוציאים קפה פחות טוב מקפסולות ולכן נעלמו מהעולם.
אפשר לקנות דהלונגי אבל לא במחיר כזה.
הייתי קונה גאג'ה + מטחנה ביד 2 במחיר כזה.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)

חזור אל “מכונות קפה ידניות ומטחנות”