מיניקס שהגיע מגיקבאיינג "מועבר להמשך מיון" כבר 15 יום!

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
idonoach פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1021

שליחה

יש למישהו רעיון?

הפריט התקבל ביחידת הדואר ב11.11 ובסטטוס שלו רשום "הפריט התקבל מהולנד והועבר להמשך מיון"

כבר 15 יום שהסטטוס לא התעדכן. עם מי מדברים?

solidas
צייד דילים
צייד דילים
תגובות: 2847

שליחה

כן כך זה בדואר-הוא נתקע במכס יתכן שהאתר ממנו קנית רשמו מחיר אמיתי על החבילה ובשל כך הם מנסים לחשב מס על החבילה, ד"א נסה להתקשר למכס-לא היום כמובן זה המקום היחיד בעולם שבו עובדים מ8 עד 14:00 בצהריים ואחר כך כנראה הולכים לבתי הקפה ברוטשילד או משהו בסגנון-כמה עלוב הוא הארגון הזה שנקרא דואר ישראל...
ד"א גם לי נתקעה שם חבילה עד שהתקשרתי והאמן לי לא קל לתפוס אותם-לפי הכלל שלהם הם יכולים להחזיק את החבילה במכס במיון עד 30 יום-ביום ראשון נסה להתקשר אליהם או אולי נסה כעת את הדואר המספר שלהם הוא 171 וגם להם לוקח שעה פחות או יותר עד שהם מחליטים להרים את השפופרת

idonoach פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

לא סביר שזה במכס.
אם זה היה עובר למכס, הסטטוס של מספר המעקב היה משתנה

solidas
צייד דילים
צייד דילים

שליחה

@idonoach
·מיון זה מכס אחי, קרה לי את זה כבר כמה פעמים ולמה שהמספר מעקב ישתנה?-המספר מעקב נשאר אותו מספרמעקב עד שזה מגיע אליך לבית

idonoach פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אני מתכוון שהסטטוס שמופיע במעקב הדואר ישתנה ל"הועבר למכס"
ככה קרה לי כמה פעמים.

solidas
צייד דילים
צייד דילים

שליחה

@idonoach
·כן בד"כ זה ככה אך לא תמיד-תנסה להתקשר ל171 וללחוץ פעמיים על 3 כדי לעבור לשירות לקוחות זה יקח סביב שעה של שיחה(לעיתים יש מזל והם עונים מהר) תקריא לטלפנית את המספר ותשאל אותה היכן החבילה-אבל אני אומר לך יש לי ניסיון איתם של כמה פעמים שבהם היה כתוב לי מועבר להמשך מיון-מיון זה מכס שם ממיינים את החבילות לפי הערך שלהם-ערך מעל 75$ "מזכה" אותך בתשלום למדינה של 17% מע"מ ולכן זה מעוקב כ"כ הרבה זמן במיון.
אם למשל ערך החבילה היה פחות מ75$ אז הם היו כעבור יומיים שלושה מעבירים את זה אליך לבית כי אין להם מה לעשות עם חבילות כאלו-יש חריגים בהם ערך החבילה הוא פחות מ75$ אך הם חושדים שבכל זאת הלקוח שילם יותר ולכן הם מעקבים זאת במרדי המכס ברחוב ההגנה בת"א ודורשים מהלקוח להביא את קבלות הקנייה שלו(גם קרה לי פעם אחת)
תראה בכל אופן הדואר שלנו זה מוסד שחוק ודפוק-יש לי חבילה מיפן שערכה הוא 74$ עד היום לא קיבלתי אותה ועבר כבר מעל חודש-זה נשלח בדואר היפני שאין בו מספר מעקב-ולכן כעת אני לא יודע אם לפנות ליפני המסכן(שידוע שהיפנים הם עם דייקן וקפדן והמשלוחים אצלם הם תמיד בזמן) ולומר לו שאבד דבר הדואר ואז לבקש ממנו שישלח לי חדש או להמתין עוד קצת-במקרה אחר שקרה לי ביקשתי שישלחו לי חדש ואכן שלחו ואז הדואר שלנו אחר כ50 יום החל לפעול ומצא באורח פלא את החבילה שלי ואז הייתי צריך לשלם כפול על 2 חבילות אחת שהגיע פתאום ועוד אחת ששלחו לי כפיצוי...
זו בעיה עם הדואר שלנו וכעת אני לא רוצה ליצור "תקרית דיפלומטית" עם העם היפני..

idonoach פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

צלצלתי היום בהמלצתך ל171. חיכיתי 48 דקות.

בסוף נציגה אמרה לי שתוך יומיים שלושה החבילה אצלי. לא בטוח אם היא באמת בדקה או מרחה אותי.

solidas
צייד דילים
צייד דילים

שליחה

@idonoach
·אמרתי לך דואר ישראל זה אחד הגופים הכי עלובים במדינה הם מתנהלים בקסטרפאליות-הבעיה היא שאף שר לא מתעסק עם הגוף העלוב הזה ומביא אותו לעשות עבודה כמו שצריך חבילות שנשלחו מאותם מקומות ובאותם ימים מגיעים בהפרשים של כמה שבועות זה מזה ועוד כל מיני פאשלות-ד"א גם הEMS שלהם הוא צרה לא קטנה הם איבדו לי חבילה שם וביקשו שאשלח למוכר מחו"ל הודעה שיפתחו משם חקירה זה היה נוראי ועוד שילמתי על דואר שליחים מהיר...

AmosShua
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18

שליחה

לי יש חבילת לגו גדולה שהועברה למיון ב 12/11 (הגיע תוך 3 ימים מאנגליה) ולא ידעתי איך ליצור איתם קשר אז תודה על הטלפון.
חבילות גדולות נעצרות כמעט תמיד במכס/מיון.
נכון להיום המכס לא מקצה מספיק כח אדם לצורך מיון החבילות.
למה ? כי ההכנסות שמתקבלות נמוכות יחסית לההשקעה בביקורת ובנוסף המדינה מפסידה הכנסות מהחבילות שלנו.
אפשר היה לייעל אבל לא רוצים.
אין מספיק תקנים חדשים לעובדים נוספים למרות שהיקף יבוא החבילות גדל מאד.

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”