הפרסומת ל5MB לסרטים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
שערוריה מכוונת לחלוטין.
הפרסומת מעודדת הורדת תכנים לא חוקית. רק חסר שהם יגידו: אני צריך לקנות OFFICE - עזבי ----- טוב, אז תוריד OFFICE...
כמובן שזה שערוריה מתוכננת מראש. הם עושים את זה בכדי לקבל פניה מגופים שונים, מאמרים בכל העיתונים שמגנים את זה ומסבירים את התופעה, ואח"כ התנצלות פומבית - כל אחד מאלה בעצם מביא לחברה עוד אנשים שיראו את הפרסומת...
הפרסומת מעודדת הורדת תכנים לא חוקית. רק חסר שהם יגידו: אני צריך לקנות OFFICE - עזבי ----- טוב, אז תוריד OFFICE...
כמובן שזה שערוריה מתוכננת מראש. הם עושים את זה בכדי לקבל פניה מגופים שונים, מאמרים בכל העיתונים שמגנים את זה ומסבירים את התופעה, ואח"כ התנצלות פומבית - כל אחד מאלה בעצם מביא לחברה עוד אנשים שיראו את הפרסומת...
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
יותר מכך
יש כאן הדחה לביצוע עבירהoferlaor כתב:שערוריה מכוונת לחלוטין.
כמובן שזה שערוריה מתוכננת מראש. הם עושים את זה בכדי לקבל פניה מגופים שונים, מאמרים בכל העיתונים שמגנים את זה ומסבירים את התופעה, ואח"כ התנצלות פומבית - כל אחד מאלה בעצם מביא לחברה עוד אנשים שיראו את הפרסומת......
זו פשוט חוצפה
גם אם הדבר נעשה כפרובוקציה.
מה אני אמור לומר לילד בן 7 על פרסומת כזו?
לדעתי צריך להפ]עיל בומרנג על זה
וכוווווווווווווווולם לנטוש את בזק בינלאומי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
אני לא רוצה להיות זה שהורס תמסיבה אבל כל אחד ואחד מכאן (לא לכולם אבל לא חסר) יש מנוי לusenet,
והusenet הזה משמש להורדת תכנים לא חוקיים.
כמובן שאתם לא מעודדים אנשים להוריד תכנים בעזרת פרסומות בטלויזיה, אבל אתם לא כאלה תמימים.
זה אולי לא ראוי (הפרסומות), אבל דוגרי? מי צריך 5 מגה אם הוא לא מוריד סרטים?
אליס חושבים שהם גילו את אמריקה? הם לא חושבים שבזה שהם רק מציעים 5 מגה הם כבר מעודדים אנשים להוריד?
הרי בשביל מה בנאדם שקורא כתבות בynet צריך 5 מגה? ה5 מגה וה3 מגה מכוונים למטרה אחת, לגרום לאנשים להגדיל את רוחב הפס שלהם בשביל מטרה אחת ויחידה - להוריד.
אז אולי שערוריה שהם אומרים את זה בקול רם בטלויזיה בפריים טיים - "תורידו", אבל בפועל כולם יודעים את האמת, רק שהם אומרים אותה יותר בשקט.
והusenet הזה משמש להורדת תכנים לא חוקיים.
כמובן שאתם לא מעודדים אנשים להוריד תכנים בעזרת פרסומות בטלויזיה, אבל אתם לא כאלה תמימים.
זה אולי לא ראוי (הפרסומות), אבל דוגרי? מי צריך 5 מגה אם הוא לא מוריד סרטים?
אליס חושבים שהם גילו את אמריקה? הם לא חושבים שבזה שהם רק מציעים 5 מגה הם כבר מעודדים אנשים להוריד?
הרי בשביל מה בנאדם שקורא כתבות בynet צריך 5 מגה? ה5 מגה וה3 מגה מכוונים למטרה אחת, לגרום לאנשים להגדיל את רוחב הפס שלהם בשביל מטרה אחת ויחידה - להוריד.
אז אולי שערוריה שהם אומרים את זה בקול רם בטלויזיה בפריים טיים - "תורידו", אבל בפועל כולם יודעים את האמת, רק שהם אומרים אותה יותר בשקט.
guyezra, בזה אתה צודק
אבל לא מבין מה אליס לוקחים את זה קשה ומה אתם כאן לוקחים קשה.
הרי זה ברור שה5 מגה וכל ה3 מגה זה למטרת הורדה, זה שהם אומרים "תוריד מהאינטרנט" לא מחדש כלום לאף אחד.
זה אולי לא נכון לעשות, אבל שום דבר אחר שכבר תושבי המדינה לא יודעים עליו או שעושים כבר.
בכל מקרה אם בזק רוצים לצאת מזה לא כמו מפגרים שיקימו בעצמם שירות הורדת סרטים
אבל לא מבין מה אליס לוקחים את זה קשה ומה אתם כאן לוקחים קשה.
הרי זה ברור שה5 מגה וכל ה3 מגה זה למטרת הורדה, זה שהם אומרים "תוריד מהאינטרנט" לא מחדש כלום לאף אחד.
זה אולי לא נכון לעשות, אבל שום דבר אחר שכבר תושבי המדינה לא יודעים עליו או שעושים כבר.
בכל מקרה אם בזק רוצים לצאת מזה לא כמו מפגרים שיקימו בעצמם שירות הורדת סרטים
זה כלום, ועושים דברים דומים, כמו מכירת מגלה ראדר לנהגים, וגם זה לא רציני.OferL כתב:זה כמו שהום סנטר יפרסמו כלי עבודה לפורצים לדירות...
מה שבאמת הרג אותי, זה לקרוא בספריה בצבא, מגזינים עם פרסומות ענק צבעוניות עם תמונות של מסוקים, טנקים, טילים ומה לא, מתפוצצים על מטרות תוך הבלטת נתוני היצרן לא על contrast ratio אלא על kill ratio.
משום מה אנו להתרגש יותר מהדברים הקטנים היום יומיים, שקורים במסגרת החוקים שאנו ממציאים לעצמנו.
משה
כי במהירות מספקת ניתן לספק IPTV אבל להערכתי 5M עדיין מועט - מתאים למסכים קטנים ויש צורך לחכות ל20MOmriAtiya כתב:ולמה השרשור הזה נמצא תחת "שידורים דיגטליים"?...
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -