קודם כל אני רוצה לומר שאני מאוד אוהב את האתר, והוא תרם לי רבות במהלך החודשיים שלושה האחרונים בהם הרכבתי לי מעין מערכת ק"ב, יחסית פשוטה, ואני אפרט:
1. רסיבר: YAMAHA RXV-357 (חדש)
2. DVD: של APEX, דגם DVX-811 (חדש)
3. ממיר של HOT
4. טלוויזיה: ישנה, של חברת LENCO, ת'כלס הטלוויזיה לא משהו אבל זה פחות מה שאני מחפש, וגם אין לי כסף (
5. רמקולים: שניים גדולים רצפתיים של WESTRA (יד שניה שלא נגעו בהם)
6. סאב: עדיין אין, מחפש משהו יד שניה בסביבות 400-600 שקל, אבל שלא יהיה ענק ומפלצתי... המלצות יתקבלו בברכה! (והסכום בערך(...) גמיש)
חשוב לציין שהמערכת הזו נכנסת לי בחדר בגודל 3 על 4, וממה שיש לי כרגע אני מאוד מרוצה (סה"כ לא השקעתי יותר מדי עד עכשיו), חוץ מזה שחסר לי סאב כדי להרגיש יותר את המוזיקה... ואתם יודעים למה אני מתכוון
עוד עניין חשוב, הDVD שלי משמש אותי בעיקר לשמיעת מוזיקה, ופחות מעניינת אותי איכות הוידאו, אלא הרבה יותר איכות האודיו.
אז עכשיו כשפירטתי את כל הרכיבים... יש לי כמה שאלות, שאני מקווה לקבל תשובות בעניינן:
א. חיבור הטלוויזיה: אני יכול לחבר את כניסת הSCART של הטלוויזיה אל יציאת הcomponent של הרסיבר? לפי הבנתי זו הדרך היחידה שלי לגרום לכך שאני אוכל לשמוע דרך הרמקולים של הטלוויזיה (בלי מתאמים למיניהם), אבל תקנו אותי אם אני טועה. כרגע אני לא שומע דרך הטלוויזיה וחיברתי אותה רק ליציאת הVIDEO MONITOR של הרסיבר.
ב. חיבור הDVD: אני מתכוון לחבר את הDVD לרסיבר, ופה זו בעצם שאלה - באמת יש הבדל בין חיבור אופטי לחיבור קואקסאלי??
ג. ממיר: כרגע הממיר מחובר מRCA (ממיר) לRCA (רסיבר) וסה"כ אין לי בעיה עם זה, אלא אם למישהו יש הצעה טובה יותר (וזולה
ממש הרבה תודה מראש, ושוב זה אתר גדול וכל הכבוד לכולכם! אתם עושים עבודה מבורכת...
נעם.