אני רוצה לקנות טלויזיה חדשה לסלון.
יש לי ראוטר בחדר שינה (אינטרנט במהירות 100) ורשת חוטית. בסלון יש נקודת רשת.
אני מתלבט אם לקנות סמארט ולחבר אותה לרשת (חיבור חוטי) או לקנות טלויזיה רגילה וסטרימר, ואותו לחבר לרשת.
מה אתם אומרים ?
אני מתכוון לצפות בסרטים/סדרות בצפיה ישירה וגם לצפות בהם דרך ה USB (לא שאני יודע איך עושים את זה... פשוט מעתיקים את ה MKV או את ה AVI אל הדיסק און קי וזהו ? זה מתנגן ?). אני מבין גם שיש אפשרות לחבר את הטלויזיה (בסלון) דרך DLNA למחשב (בחדר שינה) ופשוט לצפות בסרטים/סדרות שיש לי על הדיסק. אני מבין נכון ? מישהו פה התנסה בזאת ? זה עובד ?
תודה מראש....
טלויזיה חדשה
-
DannyKohn
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
- jtk
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5177
יש אנשים שמסתפקים בנגנים שיש על טלוויזיות (ויש הבדלים בין יצרנים ודגמים), ואחרים מעדיפים מכשיר נפרד, במיוחד אם יש לך דרישות ספציפיות.
אין כמעט טלוויזיות בלי יכולת ניגון כלשהי, ובכלל לא בדגמי ביניים ומעלה. כך שזו לא תכונה שאפשר לבחור בנפרד מהשאר.
מכשיר ניגון נפרד יתמוך יותר טוב בפורמטים שונים, יהיה גמיש יותר מבחינת אפשרויות, וכנראה גם יותר סביר שיצאו לו עדכונים (בהנחה שאי אפשר להתקין תוכנות בעצמך, מה שעוד יותר טוב).
ניגון מ-USB: שמים קבצים, במסך בוחרים מה להפעיל. אתה יכול לבדוק בחנויות מסכים שונים כדי לראות איך זה פועל.
אין כמעט טלוויזיות בלי יכולת ניגון כלשהי, ובכלל לא בדגמי ביניים ומעלה. כך שזו לא תכונה שאפשר לבחור בנפרד מהשאר.
מכשיר ניגון נפרד יתמוך יותר טוב בפורמטים שונים, יהיה גמיש יותר מבחינת אפשרויות, וכנראה גם יותר סביר שיצאו לו עדכונים (בהנחה שאי אפשר להתקין תוכנות בעצמך, מה שעוד יותר טוב).
ניגון מ-USB: שמים קבצים, במסך בוחרים מה להפעיל. אתה יכול לבדוק בחנויות מסכים שונים כדי לראות איך זה פועל.