פול-מון-פארטי כתב:
...
...
·בכיף,ארחיב קצת כי אני מבין שאתה מתעניין, במקרה של vod וההקלטות זה המצב הבודד שהמיני מושך תמונה (שכבר הומרה מהתדר דיגיטלי לכדי תמונה ושמע) מהפייבר,הפייבר יש לו 4 טיונרים למעשה זה 4 ממירים בממיר אחד,אם הוט תרצה להסיר את ההגבל הפייבר ידע לתת לך 4 שידורי ערוצים שונים בו זמנית,
כאשר אתה צופה בויאודי זה למעשה הפייבר מושך את הסטרים משרת הוט-ומעביר תמונה דרך mocca (מדיה אובר קוואקס) ופשוט מציג לך אותו במיני,המיני הוא ללא רכיב cm ולכן אין לו חזור,ואין לו תקשורת לcmts
אותו דבר לגבי ההקלטות,ההקלטה מתבצעת על הארדיסק של הפייבר כי במיני אין ארדיסק מלבד כרטיס פלאש של 4 גיגה בייט לטובת השהיית שידור חי,
מה שקורה אצלך הפריזים הראשונים כאשר אתה מריץ לנקודה מסויימת השידור טיפה לוקח לו זמן לתקן את התמונה,זה כמו שתעביר מערוץ hd לערוץ sd או הפוך יהיה לך פריז לרבע שניה בגלל התדרים שחלקם עובדים על קצב שונה במגה הרץ וטיפה יש דיליי בהמרת סיגנל,אז יכולת של הממיר לתקן את השגיאה(פיקסלים) מתארך קצת יותר,אז זה לגבי הפריזים
דבר שני איבוד סינכרון תמונה שמע לשניה או חצי שניה קורה כאשר אני מריץ בקפיצות של דקות(צפייה בהקלטות אתה לוחץ על מעבר ערוץ c+ וזה מריץ דקה שלמה קדימה,בשבילי זה מושלם ) ואז הטלווזיה מראה לי כאילו ניתקתי את הכבל hd לשניה מהטלוויזיה והחזרתי אותו,למה? אין לי מושג,שולי ברמה שאני לא חוקר את זה
...
·
שבוע טוב חבר, ותודה על התגובה המפורטת, לפני זה שאלה קטנה שלא אשכח:
זה לא קשור לנושא, אבל, יצאה גרסה חדשה למג'יק HD? ומה היא מחדשת אם כן?
ובקשר לנושא שלנו, חלק ממה שרשמת לצערי לא הבנתי עד הסוף, כי איני מהתחום אבל פחות או יותר הבנתי במה מדובר, וזאת בשל הפירוט הרחב. בקשר למעבר מערוץ HD לSD או להפך, למען האמת מעולם לא נתקלתי בפריזים, ובכללי, אף םעם לא נתקלתי בפריזים בהוט מלבד טיפה בVOD ועכשיו הבעיה שבמיני.... לגבי הקפיצות של דקה - אכן מושלם וגיליתי את האפשרות ממש במקרה ומאז? משתמש רק בזה לרוב
עכשיו, תן לי רק להבין:
הבעיה הזו של הפריזים בעת ניגון הקלטה מהמיני פייבר, היא מוכרת להוט? כי הנציגי שירות טכני בעיקרון (2-3 נציגים שונים) לא מודעים אליה ואף אמרו שמעולם לא שמעו על בעיה כזאת.
ברשותך 3 שאלות נוספות:
1. אחד מהנציגים אמר שזו בעיה של עוצמות והציע לשלוח טכנאי, האם שווה להמתין לביקור טכנאי או שאין קשר לעוצמות?
2. הבעיה אצל כל מי שיש לו מיני פייבר ומנסה לנגן הקלטה?
3. והכי חשוב, זה בכלל ניתן לפיתרון או שזה המצב במיני? עובדים על עדכון גרסה? משהו?
תודה רבה בשם כולם, מעריך את הרצון לעזור!
שבוע טוב