לכל מי שמחובר לHOT MULTI / MINI FIBER BOX כנסו בבקשה

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
Freedom פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 840

שליחה

התקינו אצלי שבוע שעבר את המיני פייבר, מה שהפך את הכל ל"הוט מולטי"

אעלה בימים הקרובים ביקורת מלאה :)

רק לברר משהו - שמתי לב לבאג מוזר, האם עוד מישהו נתקל בו?

כאשר צופים בVOD או בתוכניות מוקלטות, מהמיני פייבר. נניח ומריצים קצת קדימה/אחורה (לא משנה)
מה שקורה מידכשלוחצים PLAY זה ש3-4-5 שניות התמונה והקול לא מסונכרנים.... ורק אז יש "פריזים" שמסדרים את הסינכרון...

האם מישהו נוסף נתקל בבעיה?
תוכלו לעשות טובה קטנה וגם לבדוק אצלכם (אולי לא התייחסתם לזה)?

roifor
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 88

שליחה

אבל למה אתה לא פונה לחברה ,בפייסבוק או בטלפון , כאילו מה יעזור לך פה .

מה שמתאר לפעמים איפוס הגדרות ,בדיקת חיבור כבלים , ניתוק מהחשמל כל הממירים והחזרה עוזר .

Freedom פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

roifor כתב:אבל למה אתה לא פונה לחברה ,בפייסבוק או בטלפון , כאילו מה יעזור לך פה .

מה שמתאר לפעמים איפוס הגדרות ,בדיקת חיבור כבלים , ניתוק מהחשמל כל הממירים והחזרה עוזר .
...
·

בקשר לשורה הראשונה - השאלה שלך די טיפשית, אם לא הבנת את מהות הפורום עדיין אז...... :/

ובקשר לשורה השניה - חשבתי על זה, ללא ספק אנסה מה שהצעת, תודה על התשובה העניינית!

lieli
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 460

שליחה

לא נתקלתי בבעיה כזאת

פול-מון-פארטי
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 34

שליחה

@Freedom
·כן זה קורה,שני הדברים שציינת,אחד לאחד

miCkEy6772
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1015

שליחה

roifor כתב:אבל למה אתה לא פונה לחברה ,בפייסבוק או בטלפון , כאילו מה יעזור לך פה .

...
·תאמין לי שפה זה עדיף.
השירות של חברת הוט זה סלט אחד גדול אף אחד לא מבין כלום בתחום שלו.
נציגה אחת אומרת לך ככה שניה אומרת לך ככה שלישית בכלל כאילו היא עובדת במחלקה אחרת.
כול הזמן הוט אומרים שהם משפרים את השירות לקוחות שלהם אבל בפועל אין שום שינוי אותו התנהלות.
קרה לי כמה פעמים שהיו לי תקלות ואני יודע מה הם אבל הם מתווכחים איתך בטלפון שזה לא זה וזה משהו אחר וזה פשוט נמשך שעה שלמה. פשוט ביזיון אחד גדול (n)
קרה לי כמה פעמים שהיו אצלי תכנאים של הוט שפשוט לא ידעו מה הבעיה אז סתם מחליפים ספלינט בקופסה ואומרים לי עכשיו הכול יהיה בסדר וזו היית הבעיה או שסתם מנתקים ממירים ומחברים או מחליפים סתם ממירים שסכ"ה צריך לפתוח את החבילה לאותו ממיר.
לפחות פה אנשים לא רושמים שטויות כמו שהשירות לקוחות של הוט מוציאים דברים מהקשרם.

@Freedom
·אכן גם לי זה קורה.

@lieli
·תוכל לצלם את הממיר שלך בפעולה ולעלות לפה כדי לראות בדיוק איך זה אצלך?
כי הוט מתנערים מהאחריות ואומרים שזה כך צריך להיות אבל אם תהיה לי הוכחה זה יעזור לי.

Freedom פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

פול-מון-פארטי כתב:@Freedom
·כן זה קורה,שני הדברים שציינת,אחד לאחד
...
·
מה הכוונה "שני הדברים"?
כאילו שציינתי שזה גם בVOD וגם במוקלטות?

רגע... אז הבעיה מוכרת להוט?

כל הנציגים שדיברתי איתם בטכני אמרו שאין להם מושג מה הבעיה :/

אשמח שתפרט קצת ....
נערך לאחרונה על ידי Freedom ב 27/11/2015 15:52, נערך פעם 1 בסך הכל.

Freedom פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

מוזר אגב שאצל lieli הכל בסדר ... (או שמוזר שרק אצלנו לא תקין)

בגלל זה אשמח לתגובות של עוד חברים.... אני חושב שיש כמה חברה שפשוט לא מתייחסים לזה אז מבחינתם הכל בסדר..

miCkEy6772, אני מבין שפנית להוט בנושא של הבעיה שציינתי למעלה?
מה התשובה שקיבלת ומה התהליכים ? (טכנאי?)

נ.ב - לפחות, לפחות, ואני לא מתבלבל, לפחות 6-7-8 פעמים אני תיקנתי לבד תקלות בבית אצלי שבשירות הטכני לא ידעו לענות לי עליהן ורק הציעו לשלוח טכנאי

miCkEy6772
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אכן פניתי אליהם אך הם טוענים שזה כך מכוון שהמיני מושך את התכנים מהפייבר.
בקשר לטכנאי הם לא שולחים טכנאי מכוון שלדבריהם הכל תקין והם עומדים על כך שאם הם ישלחו טכנאי אז הם יקחו ממני כסף על ביקור סרק.
נקווה ש-@lieli יעלה סרטון ונראה בדיוק איך זה אצלו ואז תהיה לנו הוכחה לכך שזה לא אמור להיות כך.
תנסה אתה הפעם להתקשר ולדווח על הבעיה הזו ונראה מה יגידו לך.

פול-מון-פארטי
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 34

שליחה

Freedom כתב:
...
...
·
מה הכוונה "שני הדברים"?
כאילו שציינתי שזה גם בVOD וגם במוקלטות?

רגע... אז הבעיה מוכרת להוט?

כל הנציגים שדיברתי איתם בטכני אמרו שאין להם מושג מה הבעיה :/

אשמח שתפרט קצת ....
...
·בכיף,ארחיב קצת כי אני מבין שאתה מתעניין, במקרה של vod וההקלטות זה המצב הבודד שהמיני מושך תמונה (שכבר הומרה מהתדר דיגיטלי לכדי תמונה ושמע) מהפייבר,הפייבר יש לו 4 טיונרים למעשה זה 4 ממירים בממיר אחד,אם הוט תרצה להסיר את ההגבל הפייבר ידע לתת לך 4 שידורי ערוצים שונים בו זמנית,
כאשר אתה צופה בויאודי זה למעשה הפייבר מושך את הסטרים משרת הוט-ומעביר תמונה דרך mocca (מדיה אובר קוואקס) ופשוט מציג לך אותו במיני,המיני הוא ללא רכיב cm ולכן אין לו חזור,ואין לו תקשורת לcmts
אותו דבר לגבי ההקלטות,ההקלטה מתבצעת על הארדיסק של הפייבר כי במיני אין ארדיסק מלבד כרטיס פלאש של 4 גיגה בייט לטובת השהיית שידור חי,
מה שקורה אצלך הפריזים הראשונים כאשר אתה מריץ לנקודה מסויימת השידור טיפה לוקח לו זמן לתקן את התמונה,זה כמו שתעביר מערוץ hd לערוץ sd או הפוך יהיה לך פריז לרבע שניה בגלל התדרים שחלקם עובדים על קצב שונה במגה הרץ וטיפה יש דיליי בהמרת סיגנל,אז יכולת של הממיר לתקן את השגיאה(פיקסלים) מתארך קצת יותר,אז זה לגבי הפריזים
דבר שני איבוד סינכרון תמונה שמע לשניה או חצי שניה קורה כאשר אני מריץ בקפיצות של דקות(צפייה בהקלטות אתה לוחץ על מעבר ערוץ c+ וזה מריץ דקה שלמה קדימה,בשבילי זה מושלם ) ואז הטלווזיה מראה לי כאילו ניתקתי את הכבל hd לשניה מהטלוויזיה והחזרתי אותו,למה? אין לי מושג,שולי ברמה שאני לא חוקר את זה

Freedom פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

miCkEy6772 כתב:אכן פניתי אליהם אך הם טוענים שזה כך מכוון שהמיני מושך את התכנים מהפייבר.
בקשר לטכנאי הם לא שולחים טכנאי מכוון שלדבריהם הכל תקין והם עומדים על כך שאם הם ישלחו טכנאי אז הם יקחו ממני כסף על ביקור סרק.
נקווה ש-@lieli יעלה סרטון ונראה בדיוק איך זה אצלו ואז תהיה לנו הוכחה לכך שזה לא אמור להיות כך.
תנסה אתה הפעם להתקשר ולדווח על הבעיה הזו ונראה מה יגידו לך.
...
·
שלחתי לLIELI פרטית ונקווה שימסור תשובה.

אני התקשרתי להוט בנושא, דווקא הציעו לשלוח טכנאי כי אמרו שזו בעיה של עוצמות, בהודעה הבאה כבר אבדוק עם "פול-מון-פארטי" :)

בכל מקרה, מוזר לי מאוד כל הנושא :/

Freedom פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

פול-מון-פארטי כתב:
...
...
·בכיף,ארחיב קצת כי אני מבין שאתה מתעניין, במקרה של vod וההקלטות זה המצב הבודד שהמיני מושך תמונה (שכבר הומרה מהתדר דיגיטלי לכדי תמונה ושמע) מהפייבר,הפייבר יש לו 4 טיונרים למעשה זה 4 ממירים בממיר אחד,אם הוט תרצה להסיר את ההגבל הפייבר ידע לתת לך 4 שידורי ערוצים שונים בו זמנית,
כאשר אתה צופה בויאודי זה למעשה הפייבר מושך את הסטרים משרת הוט-ומעביר תמונה דרך mocca (מדיה אובר קוואקס) ופשוט מציג לך אותו במיני,המיני הוא ללא רכיב cm ולכן אין לו חזור,ואין לו תקשורת לcmts
אותו דבר לגבי ההקלטות,ההקלטה מתבצעת על הארדיסק של הפייבר כי במיני אין ארדיסק מלבד כרטיס פלאש של 4 גיגה בייט לטובת השהיית שידור חי,
מה שקורה אצלך הפריזים הראשונים כאשר אתה מריץ לנקודה מסויימת השידור טיפה לוקח לו זמן לתקן את התמונה,זה כמו שתעביר מערוץ hd לערוץ sd או הפוך יהיה לך פריז לרבע שניה בגלל התדרים שחלקם עובדים על קצב שונה במגה הרץ וטיפה יש דיליי בהמרת סיגנל,אז יכולת של הממיר לתקן את השגיאה(פיקסלים) מתארך קצת יותר,אז זה לגבי הפריזים
דבר שני איבוד סינכרון תמונה שמע לשניה או חצי שניה קורה כאשר אני מריץ בקפיצות של דקות(צפייה בהקלטות אתה לוחץ על מעבר ערוץ c+ וזה מריץ דקה שלמה קדימה,בשבילי זה מושלם ) ואז הטלווזיה מראה לי כאילו ניתקתי את הכבל hd לשניה מהטלוויזיה והחזרתי אותו,למה? אין לי מושג,שולי ברמה שאני לא חוקר את זה
...
·
שבוע טוב חבר, ותודה על התגובה המפורטת, לפני זה שאלה קטנה שלא אשכח:
זה לא קשור לנושא, אבל, יצאה גרסה חדשה למג'יק HD? ומה היא מחדשת אם כן?

ובקשר לנושא שלנו, חלק ממה שרשמת לצערי לא הבנתי עד הסוף, כי איני מהתחום אבל פחות או יותר הבנתי במה מדובר, וזאת בשל הפירוט הרחב. בקשר למעבר מערוץ HD לSD או להפך, למען האמת מעולם לא נתקלתי בפריזים, ובכללי, אף םעם לא נתקלתי בפריזים בהוט מלבד טיפה בVOD ועכשיו הבעיה שבמיני.... לגבי הקפיצות של דקה - אכן מושלם וגיליתי את האפשרות ממש במקרה ומאז? משתמש רק בזה לרוב :)

עכשיו, תן לי רק להבין:
הבעיה הזו של הפריזים בעת ניגון הקלטה מהמיני פייבר, היא מוכרת להוט? כי הנציגי שירות טכני בעיקרון (2-3 נציגים שונים) לא מודעים אליה ואף אמרו שמעולם לא שמעו על בעיה כזאת.
ברשותך 3 שאלות נוספות:

1. אחד מהנציגים אמר שזו בעיה של עוצמות והציע לשלוח טכנאי, האם שווה להמתין לביקור טכנאי או שאין קשר לעוצמות?
2. הבעיה אצל כל מי שיש לו מיני פייבר ומנסה לנגן הקלטה?
3. והכי חשוב, זה בכלל ניתן לפיתרון או שזה המצב במיני? עובדים על עדכון גרסה? משהו?

תודה רבה בשם כולם, מעריך את הרצון לעזור!

שבוע טוב :)

lieli
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

בדקתי שוב אין לי בעיות בכלל
סוף סוף ממיר נורמלי

Freedom פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

lieli כתב:בדקתי שוב אין לי בעיות בכלל
סוף סוף ממיר נורמלי
...
·

שמחים שאצלך הכל תקין, ובאמת נשמח שתעלה לנו סרטון של שניות בודדות שהכל תקין כדי שיהווה לנו "הוכחה" (כמו שביקש חברנו למעלה) מול הוט :)

berlad26
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 303

שליחה

גם אצלי במיני יש את ביית הפריז. לא כל הזמן אבל מדי פעם כמו שפול-מון-פארטי כתב, אחרי קפיצה של דקה או הרצה קדימה או אחורה התמונה והקול לא מסונכרים. כשזה קורה אני מריץ עוד הפעם וזה מסדר את הסנכרון. אבל זה כמובן לא פתרון טוב.

לעוד מישהו שיש את המיני יש את הבעיה הזאת שנכנסים למדיה סנטר ולא מופיעה שום רשת? זה כל הזמן קורה לי במיני. מותקן לי serviio ובפייבר בוקס בסלון הוא מזהה את ה-serviio כמו שצריך והכל עובד אבל במיני כשאני נכנס למדיה סנטר הוא לא מראה לי שום דבר. הוא לא מזהה אף רשת. רק אחרי שאני עושה reset לממיר הוא מזהה את ה-serviio והכל עובד אבל ברגע שאני יוצא מהשירות ונכנס אליו שוב הוא לא מזהה.

miCkEy6772
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

Freedom כתב:
...
...
·
שלחתי לLIELI פרטית ונקווה שימסור תשובה.

אני התקשרתי להוט בנושא, דווקא הציעו לשלוח טכנאי כי אמרו שזו בעיה של עוצמות, בהודעה הבאה כבר אבדוק עם "פול-מון-פארטי" :)

בכל מקרה, מוזר לי מאוד כל הנושא :/
...
·אם כך אז אשמח מאוד לעדכון בנושא.
גם אני שלחתי לו הודעה אך ללא מענה.

lieli כתב:בדקתי שוב אין לי בעיות בכלל
סוף סוף ממיר נורמלי
...
·שמחים שכך אצלך.
אם רק תוכל בבקשה לעלות לנו סרטון קצרצר זה יהיה מעולה. תודה.

berlad26 כתב:גם אצלי במיני יש את ביית הפריז. לא כל הזמן אבל

מדי פעם כמו שפול-מון-פארטי כתב, אחרי קפיצה של דקה או הרצה

קדימה או אחורה התמונה והקול לא מסונכרים. כשזה קורה אני מריץ עוד

הפעם וזה מסדר את הסנכרון. אבל זה כמובן לא פתרון טוב.

לעוד מישהו שיש את המיני יש את הבעיה הזאת שנכנסים למדיה סנטר

ולא מופיעה שום רשת? זה כל הזמן קורה לי במיני. מותקן לי serviio

ובפייבר בוקס בסלון הוא מזהה את ה-serviio כמו שצריך והכל עובד אבל

במיני כשאני נכנס למדיה סנטר הוא לא מראה לי שום דבר. הוא לא מזהה

אף רשת. רק אחרי שאני עושה reset לממיר הוא מזהה את ה-serviio והכל

עובד אבל ברגע שאני יוצא מהשירות ונכנס אליו שוב הוא לא מזהה.
...
·כן גם לי יש את הבעיה הזו.
רשמתי עליה פה: http://www.hometheater.co.il/vp2366959#2366959
הנה ציטוט:

miCkEy6772 כתב:ועוד דבר זה המדיה סנטר שיש לו באג הוא לא מציג

לי כלום במדיה סנטר רק כשאני מחבר אותו לחשמל מחדש וגם אז רק

לכמה דקות מציג לי את התיקיות משותפות ואז שוב פעם בעיה שלא מציג

כלום אפילו לא הלשונית "NO SERVER".
...
·אני מניח שהרוב עדיין לא שמו לב לזה.
אם כך אנחנו יודעים שזו בעיה בממירים ולא רק בממיר אחד תקול.
נקווה שבעדכון גרסה הבאה יתקנו זאת (למרות שרוב הסיכוים שלא יתקנו זאת). תדווח על הבעיה להוט ככה שיגדלו הסיכוים שיתקנו את הבאג הזה וכך גם כל מי שיש לו זאת חבר"ה.

lieli
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

berlad26 כתב:גם אצלי במיני יש את ביית הפריז. לא כל הזמן אבל מדי פעם כמו שפול-מון-פארטי כתב, אחרי קפיצה של דקה או הרצה קדימה או אחורה והקול לא מסונכרים. כשזה קורה אני מריץ עוד הפעם וזה מסדר את הסנכרון. אבל זה כמובן לא פתרון טוב.

לעוד מישהו שיש את המיני יש את הבעיה הזאת שנכנסים למדיה סנטר ולא מופיעה שום רשת? זה כל הזמן קורה לי במיני. מותקן לי serviio ובפייבר בוקס בסלון הוא מזהה את ה-serviio כמו שצריך והכל עובד אבל במיני כשאני נכנס למדיה סנטר הוא לא מראה לי שום דבר. הוא לא מזהה אף רשת. רק אחרי שאני עושה reset לממיר הוא מזהה את ה-serviio והכל עובד אבל ברגע שאני יוצא מהשירות ונכנס אליו שוב הוא לא מזהה.
...
·לי יש באמת את הבעיה עם ה-serviio הרבה פעמים אני צריך לעשות ריסטרט למחשב
ובהוט אומרים ש ה-serviio לא קשור אליהם טוב שאני יודע שזה קורה לעוד אנשים
כי אני משתמש הרבה ב-serviio גם במיני וגם באמא שלו :lol: ובשניהם זה קורה מידי פעם

Freedom פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

אני אחרי חודשיים הבנתי שהserviio זה "חרטה" וניסיתי את כל התחליפים... הסטרימר של הוט פשוט על הפנים.

אבל חברה, זה לא הנושא :)

berlad26
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 303

שליחה

הבעיה היא לא ב-serviio אלא בממיר עצמו אבל בהחלט כל הממשק של המדיה סנטר בפייבר בוקס גרוע ביותר.

Freedom פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

berlad26 כתב:הבעיה היא לא ב-serviio אלא בממיר עצמו אבל בהחלט כל הממשק של המדיה סנטר בפייבר בוקס גרוע ביותר.
...
·

זה בדיוק מה שאמרתי :)
הסטרימר בפייבר הוא הבעיה, לא התוכנה(שהיא תוכנה פופולרית)

אבל שוב, בואו נחזור לנושא

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”