הזמנה מאמזון

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
bigbig פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 383

שליחה

שלום חברים,
אני רוצה להזמין במבצעי סוף השבוע מקרן מאמזון ארה"ב.

אני יודע שכשמזמינים מאמזון גרמניה המחיר שמשלמים כולל כבר את כל המיסים המקומיים ("מחיר עד הבית")
האם גם באמזון האמריקאי (amazon.com) זה כך? האם גם שם המחיר כולל את כל המיסים המקומיים?

תודה מראש

of1978
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304

שליחה

bigbig כתב:שלום חברים,
אני רוצה להזמין במבצעי סוף השבוע מקרן מאמזון ארה"ב.

אני יודע שכשמזמינים מאמזון גרמניה המחיר שמשלמים כולל כבר את כל המיסים המקומיים ("מחיר עד הבית")
האם גם באמזון האמריקאי (amazon.com) זה כך? האם גם שם המחיר כולל את כל המיסים המקומיים?

תודה מראש
...
·אם אמזון שולחת בעצמה אז כן.
רק שים לב למתח שיתאים לארץ
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason

eyali123
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 324

שליחה

כן כולל הכל בדיוק כמו האח הגרמני, רק חושב לשים לב שאמזון זו ששולחת ולא החנות בעצמה.

Mad-Dog
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4302

שליחה

ואם השולח הוא לא אמזון ? אז הערך שכתוב במיסים ישולם פעמיים? פעם אחת לאמזון ופעם אחת כאן ?

of1978
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304

שליחה

Mad-Dog כתב:ואם השולח הוא לא אמזון ? אז הערך שכתוב במיסים ישולם פעמיים? פעם אחת לאמזון ופעם אחת כאן ?
...
·כמה דברים
גם אם המוכר לא אמזון יש מקרים שאמזון מטפלת בשילוח זה אותו דבר כאילו היא המוכרת- הווה אומר שכל המיסים משולמים בהתחלה ואין הפתעות

לדבי השאלה שלך לגבי מיסים פעמיים - אם המוכר הוא עצמאי אתה לא תראה תשלום מיסים בצ'קאאוט, המיסים ישולמו בארץ ואז יש הפתעות.
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason

bigbig פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 383

שליחה

תודה רבה

freesoul28
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 482

שליחה

אם המשלוח הוא בעזרת AmazonGlobal אז זה כבר כולל את כל המסים, ולא משנה אם זה אמזון ארצות הברית, גרמניה, צרפת,איטליה, ספרד או אנגליה.

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”