עזרה בבחירת אנטנה לעידן פלוס

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
alex188 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 246

שליחה

שלום,

רכשיתי את המימר הזה של עידן פלוס - Hyundai HADV1671
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=901329

הבעיה שאין לי קליטה, כלומר השידור מתחיל וכל כמה שניות זה נתקע ונעלם ומופיעה הודעה "אין-אות".
הבנתי שאני צריך לקנות אנטנה (אני מתגורר במרכז ת"א).
קניתי את זו -
http://www.buy2.co.il/o/f48a00f0-8f25-4 ... 1e22c3cdd2

אבל, מתגובות פה בפורום הבנתי שזה לא להיט, אז אני כנראה אבטל את ההזמנה אשמח לקבל המלצות.

תודה רבה.

tomer_1968
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1395

שליחה

אני בדקתי של לקסוס של סאקל יאגי פנימית ורק קיו 101 נתנה תוצאות הטובות ביותר ללא הנחתה למרות מיסוך בקומה 6 החלון סגור בסלון וזה גרם להנחתה בקליטה עם קיו 101 לא הייתה הנחתה בכל מקרה זכותך לבחור בלקסוס 240 או יאגי פנימית של סאקל אלה הסוגים הנמכרים ביותר כאמור מוקד עידן פלוס טוענים שאני חייב אנטנה חיצונית אם אתה מעונין יש לי אנטנה לקסוס 240 או יאגי סאקל ב59 שקל בלבד 3 מטר חוט - מחיר הפסד היו בשימוש חד פעמי לצורך בדיקת איכות הקליטה

alex188 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 246

שליחה

שלום,

ניסתי להשתמש ב101 לא הצלחתי לקלוט שום דבר, כלומר האנטה כמו בדיוק כמו אשר מסופקת עם המימר לא שווה כלום.
מה לגבי הפתרון השני שהצעת, לא הצלחתי להבין כל כך.

תודה רבה.

tomer_1968
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה

מצטער אולי אצלך אינה מתאימה או שלא כיוונת נכון יש כפתור למקסימום עוצמה שצריך לכוון וגם צריך למשוך אותה ישר ומעט ימינה או שמאלה לכיוון אופטימלי ואולי רק אצלי נותנת תוצאות טובות לפתוח האנטנה עד הסוף ולחבר יו אס בי לממיר אולי בכל זאת לא סתם זולה לא נעים לי שאתה מאוכזב מוכן לזכות אותך על האנטנה שרכשת ואחליף לך ליאגי סאקל פנימית או לקסוס 240 טלסקופית מוגברת לפי רצונך בהפרש המחיר בקיצור תשלם לי רק 45 שקל על אנטנה יקרה יותר ואיכותית יותר שאלה הדגמים הפופולאריים הנמכרים ביותר הלקסוס והסאקל יאגי

tomer_1968
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה

זהירות האנטנה לקסוס 220 לא קולטת כלום לא לקנות אותה כנראה שצריך להזהר מהקיו 101 הזולה ב25 שקל למרות שאצלי הקליטה מושלמת ומוקד עידן פלוס ציין שצריך אצלי אנטנה חיצונית כולם טוענים שהיא לא טובה נתתי הסבר איך לכוון אותה

אלעלון
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29

שליחה

אני קניתי יאגי פנימית של היונדאי , בסיגמא בתל אביב 60 ש"ח , קולט מצוין . מצד שני אני גר בקומה 8 בתל אביב , כך שגם עם גם אנטנה מגנטית פשוטה וקטנה אני קולט מצוין .

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”