חוות דעת לגבי טלוויזיה LG LF630Y - עדכון קנייה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
havrik פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 277

שליחה

ספציפית גודל 49 אינץ'.
אני מניח שמבחינת איכות התמונה לא צפויות בעיות היום מצד המותגים הגדולים.

התלבטתי אם לקנות סמארט או רגילה. אם כבר סמארט, אז אני רוצה לוודא שהנושא עובד כמו שצריך אחרת כבר אין בו טעם.
אז סטרימינג נגיד של קובץ mkv של 8 גיגה ברשת wifi n עובד חלק? מנגן תמונה ואודיו (DTS גם) ללא גמגומים?
הממשק עצמו של ה-web os 2.0 מגיב ללא השהיות מעצבנות?
ראיתי שיש גם את הדגם של השנה שעברה LB משהו, האם יש הבדל מהותי בין היכולות של הדור הקודם לנוכחי מבחינת ה-smart?

בנוסף, אם יש הצעות לדגמים אחרים של LG/סמסונג אשמח לשמוע (בעיקר אם מדובר במבצעי בלאק פריידיי קוסמים...).
יצויין שאני לא רוצה תלת בכלל אז זה לא שיקול, סטרימינג כן מעניין אבל רק אם זה באמת יכול להיות תחליף איכותי אחרת כבר בלי.

תודה
נערך לאחרונה על ידי havrik ב 12/12/2015 18:09, נערך פעם 1 בסך הכל.

slarti
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1009

שליחה

הציעו לי אותה עכשיו כשחיפשתי טלוויזיות... היתרון שלה שהיא קצת יותר דקה מדגמים מקבילים של סמסונג במחיר דומה - אם זה חשוב לך.

החסרון שלה שלפחות לפי הביקורות שקראתי בחו"ל - היא פחות מוצלחת באופן משמעותי מהסמסונג. בוודאי שהיא לא *גרועה* - אף טלוויזיה לא גרועה מבחינת איכות תמונה היום, אבל הסמסונג בסדרה 6000 טובה יותר, וגם הסמארט של סמסונג טוב יותר לטעמי.

היתרון המרכזי של LG מבחינת התמונה זה לצפיה מהצד. מסכי ה-IPS שלהם שומרים על אחידות צבע גם בזוויות צפיה חדות למדי. אם זה משהו רלוונטי אצלך אז LG זה טוב. אם לא - אז ה-IPS פוגע בקוטנטרסט ובאיכות השחורים. ואני ממליץ בחום לשקול סמסונג.

havrik פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

אתה יכול להכווין לדגם ספציפי של סמסונג?
צפייה מהצד פחות מפריעה לי, מה שכן בגלל שאני קונה פעם ב אז הייתי מעדיף כבר איכות תמונה טובה גם בשחור (שהאמת מפריע לי בסרטים וכדומה).
השאלה איך עובד הסטרימינג גם. אם הוא לא מספיק איכותי אז פשוט אוותר על כל הקטע של הסמארט ואקח רגילה.

slarti
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1009

שליחה

כל סדרה 6000 של סמסונג תיתן לך ביצועים טובים במחיר הגיוני.
דגמים בסגנון ה-H6400

havrik פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

נראה שהטלויזיות בערך באותו מחיר, למרות שה-H הינו שנה אחת אחורה לעומת ה-LF.
האם יכולות הסמסונג באמת כאלה טובות לעומת ה-LG? יצא לך/מישהו להתנסות בהזרמת סרט של 8GB אליו בצורה חלקה וללא בעיות?

אגב, כיוון שלא חשבתי עליו בכלל, הינו טלויזיות האנדרואיד של סוני וכו'.
תיאורטית האידיאל הוא פשוט להתקין בה Kodi שרץ חלק... יש חיה כזו כבר כיום?

havrik פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

אז בסוף אחרי לבטים רבים בין מסך פשוט, ל smart samsung H6400 ו smart lg lf630y,
רכשתי בסוף את ה-lg בגודל 49. הצלחתי להוציא מחיר טוב, והייתה לי קצת סימפטיה ל-LG מה שהיטה את הכף לטובתה.

אז מרושם ראשוני של פחות מיממה, ממש מרוצה.
-אולי אני מפשוטי העם אבל איכות התמונה אחלה, השחורים אני מאמין פחות טובים מאצל סמסונג אבל בהשוואה ל-LG 37 אינץ' שהייתה תלויה אצלי 6 שנים זה אחלה שיפור :)
-עידן פלוס לא הצליח לקלוט את השידורים מהאויר, אבל כפית שדחפתי לחור של האנטנה שהוחלפה אחר כך בכבל נחושת קטן עושים עבודה מצויינת כאנטנה והקליטה יציבה...
-2 הפתעות שלא ציפיתי להם:
wifi שאמנם בתקן n אבל בתחום 5ghz! מאפשר סטרימינג חלק גם ביו טיוב וגם מסרטים ברשת הביתית, מה שהיה אחד הדברים שחששתי מהם... הפתעה שנייה היא תמיכה ב-hevc, הדור החדש של תכני הוידיאו, שחשבתי משום מה שרק בטלויזיות ה-4k הם יאפשרו זאת. כבר התחלתי להוריד סרטים בפורמט הזה ושמחתי מאוד לגלות שהם עובדים חלק גם.
-היצע אפליקציות לא מרהיב, מאמין שסמסונג יותר חזקה בקטע הזה, אבל פחות מפריע לי. חבל שאין מאקו VOD אם כבר. סלקום TV קיים אבל אין לי יוזר ולא מתכנן.
-תגובתיות המערכת מאוד טובה, הכול זורם חלק. בהחלט עברו הרבה מים מתחת לגשר מאז בחנתי את טלויזיות הסמארט לפני 5 שנים.
-סתם שיחקתי עם ה-miracast קצת, מגניב. חשבתי שיהיה לאגים ותמונה קופצנית אבל היה מאוד יציב. הפעלתי need for speed בסלולרי והקרנתי לטלוויזיה כשהשליטה הייתה עם הטלפון כמובן, תחושה של קונסולה והעובדה שכל התהליך מאוד מהיר להגדרה וללא חוטים מלהיבה. לא רואה את עצמי אמנם משתמש בזה יותר מידי, אבל נחמד שיש בעיקר כשבאים קטנים לבקר.

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”