LG 49UB8500-לקנות?
-
GustavMahler
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 207
שלום, אני שוקל לקנות את המסך הזה מכיוון שהתקציב שלי לא גדול ואני גם רוצה ליהנות מ4K.
האם המסך הזה מומלץ?
תודה
האם המסך הזה מומלץ?
תודה
- jtk
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5177
4K על 49" שימושי רק אם אתה יושב במרחק פחות מ-2 מטר. אולי אפילו 1.5.
- alcd
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3685
ומאיפה התכנים ב4K?GustavMahler כתב:שלום, אני שוקל לקנות את המסך הזה מכיוון שהתקציב שלי לא גדול ואני גם רוצה ליהנות מ4K.
האם המסך הזה מומלץ?
תודה...
- SONYES
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3055
·בעתיד הקרוב למי שרוצה אבל יהיה מוגבל לנטפליקס או יו טיובalcd כתב:ומאיפה התכנים ב4K?.........
-
GustavMahler
-
- חבר פעיל מאוד

תודה על התשובה המהירה. אני אשב במרחק של כ1.80 מטר.
השאלה היא אם הדגם הספציפי הזה הוא טוב? ראיתי כמה ביקורות מקצועיות לא טובות, אבל ביקורות טובות של משתמשים.
למישהו יש נסיון איתה?
השאלה היא אם הדגם הספציפי הזה הוא טוב? ראיתי כמה ביקורות מקצועיות לא טובות, אבל ביקורות טובות של משתמשים.
למישהו יש נסיון איתה?
- alcd
-
- חבר מביא חבר

בעתיד הקרוב OLEDSONYES כתב:·בעתיד הקרוב למי שרוצה אבל יהיה מוגבל לנטפליקס או יו טיוב.........
אחרת זה כמו לקנות FERRARI לנסוע בתל אביב בצהריים
- alcd
-
- חבר מביא חבר

·איפה מצאת את הדגם הספיציפי הזה בארץ? מה המחיר?GustavMahler כתב:תודה על התשובה המהירה. אני אשב במרחק של כ1.80 מטר.
למישהו יש נסיון איתה?...
בזאפ אין
-
GustavMahler
-
- חבר פעיל מאוד

הדגם בארץ משווק כ49UB859Y.
אשמח לדעת אם מישהו ששמע עליה או יש לו נסיון אתה-האם הוא ממליץ.
בנוסף מה אתם אומרים לגבי הביקורות החלוקות-קטילה של ביקורות מקצועיות ושבחים של משתמשים?
אשמח לדעת אם מישהו ששמע עליה או יש לו נסיון אתה-האם הוא ממליץ.
בנוסף מה אתם אומרים לגבי הביקורות החלוקות-קטילה של ביקורות מקצועיות ושבחים של משתמשים?
-
GustavMahler
-
- חבר פעיל מאוד

וכאן יש מבצע מצויין על המסך, זו הסיבה שאני שוקל לרוכשו למרות הביקורות: http://www.wallashops.co.il/טלויזיה-49- ... 49UB859Y11
שימו לב לביקורת זו:http://www.hdtvtest.co.uk/news/49ub850v ... 033786.htm
הם קוטלים אותה, אך לאחר מכן הם ערכו את הכתבה והמליצו עליה בגלל עדכון בתוכנה (לי זה יותר נראה כי LG יצרו איתם קשר או שיש להם איזו קומבינה אחרת)
שימו לב לביקורת זו:http://www.hdtvtest.co.uk/news/49ub850v ... 033786.htm
הם קוטלים אותה, אך לאחר מכן הם ערכו את הכתבה והמליצו עליה בגלל עדכון בתוכנה (לי זה יותר נראה כי LG יצרו איתם קשר או שיש להם איזו קומבינה אחרת)
- SONYES
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3055
·4K יש כבר חברות המבצעות סטרימינג ישירות - לראות שידור רגיל אכן זה לקנות MG600 מרצדס ולנסוע למכולת וחזרהalcd כתב:בעתיד הקרוב OLED......
אחרת זה כמו לקנות FERRARI לנסוע בתל אביב בצהריים...
כמובן לא בארץ כרגע אבל זה יגיע. מדברים על אפריל
בביקור שלי בישפאר בחודש ספטמבר האחרון ראיתי 4K בטלויזיה 65" נראה מעולה ממש אבל עם התרחקות 3 מטר אולי פחות
לא ממש הבחנתי כי זה מה שאמור להיות
מקרוב קרוב רואים פרפקט - גם לא היה חומר שאני מכיר טוב ככה לא היה לי קנה מידה כמו צבעים עומק תמונה צל בין אור לחושך וכו
לא ראיתי את הטלויזיה המדוברת למעלה -כן ראיתי בחנות מתמחה בחיפה מוקדם יותר השנה 55" LG 1080 התמונה מעולה .
-
GustavMahler
-
- חבר פעיל מאוד

ה55" שראית-זה היה מסך OLED או LED?
-
GustavMahler
-
- חבר פעיל מאוד

נראה לי שאני אלך עליה למרות שהביקורות המקצועיות לא מזהירות. אני אשב קרוב ולכן 4K הוא ממש חשוב. העיקר שרוב המשתמשים באמאזון נורא נהנים ממסך זה, לא?
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
אם זה עוזר לך, אז קח עוד ביקורת רצינית על הסדרה הזו, רק בגודל 55 אינץ', ה- 55UF850V.
סה"כ זה מסך טוב למעט החולשה הקבועה של פאנל IPS (כל פאנל IPS באשר הוא ולאו דווקא למסך הספציפי הזה) שהיא השחור הלא משכנע.
http://flatpanelshd.com/review.php?suba ... 1430735721
סה"כ זה מסך טוב למעט החולשה הקבועה של פאנל IPS (כל פאנל IPS באשר הוא ולאו דווקא למסך הספציפי הזה) שהיא השחור הלא משכנע.
http://flatpanelshd.com/review.php?suba ... 1430735721
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
GustavMahler
-
- חבר פעיל מאוד

תודה. הבנתי שה49" פחות באיכותו מה55" למרות שהוא אותו הדגם, לא כך?
אם כל מסכי הIPS הם ככה אז אני יותר רגוע. האמת שאני אפילו לא בטוח מה זה IPS כי עד עכשיו תכננתי לרכוש את הUA48H6400 של סמסונג.
האם אתם חושבים שצפייה בסרטים בחושך מוחלט תהיה מהנה? אני ראיתי ביקורת שקבעה שמסך זה מתאים לצפייה בחדר מואר, לא חשוך.
תודה רבה
אם כל מסכי הIPS הם ככה אז אני יותר רגוע. האמת שאני אפילו לא בטוח מה זה IPS כי עד עכשיו תכננתי לרכוש את הUA48H6400 של סמסונג.
האם אתם חושבים שצפייה בסרטים בחושך מוחלט תהיה מהנה? אני ראיתי ביקורת שקבעה שמסך זה מתאים לצפייה בחדר מואר, לא חשוך.
תודה רבה
-
GustavMahler
-
- חבר פעיל מאוד

בנוסף, שמתי לב שלא רק הגודל שונה אלא גם הדגם-UF במקום UB. מה זה אומר?
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
אני בדיוק נוטש LED IPS ועובר ל OLED בעיקר בגלל חוסר שביעות הרצון שלי היכולת השחור (עומק, עננות וזליגות אור). אבל למען האמת חברים המשפחה שבאו אליי לסרטים לא התלוננו וטענו שרק לי הדברים האלה מציקים, אז כל אחד עם הסטנדרט שלו.
צריך גם להיות מדויק יותר - הקטע עם יכולת השחור בא לידי ביטוי בצפייה בחדר חשוך עם סצינות חשוכות. עם סצינות בהירות ועשירות בצבע וכו' הכל אחלה.
צריך גם להיות מדויק יותר - הקטע עם יכולת השחור בא לידי ביטוי בצפייה בחדר חשוך עם סצינות חשוכות. עם סצינות בהירות ועשירות בצבע וכו' הכל אחלה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- jtk
-
- חבר מכור קשה

זה לא אותו דגם. B זה 2014, F זה 2015. U זה UHD (רזולוציית 4K), ו-L זה FHD (רזולוציית 2K).GustavMahler כתב:בנוסף, שמתי לב שלא רק הגודל שונה אלא גם הדגם-UF במקום UB. מה זה אומר?...
אתה יכול לעבור מהר על דגמי LG כאן כדי לראות איך השחורים של IPS במסכים שונים:
http://www.rtings.com/tv/reviews
-
GustavMahler
-
- חבר פעיל מאוד

תודה. הסתכלתי על הביקורת של הדגם החדש בקישור והיא לא טובה.
אני ממש לא יודע מה לעשות. זהו פשוט מבצע מצויין ויש בטלויזיה 4K. ללכת על הH6400, הטלויזיה הזו או אולי דגם אחר שנמצא במבצע בימים אלו?
אני ממש לא יודע מה לעשות. זהו פשוט מבצע מצויין ויש בטלויזיה 4K. ללכת על הH6400, הטלויזיה הזו או אולי דגם אחר שנמצא במבצע בימים אלו?
- jtk
-
- חבר מכור קשה

נראה לי שאתה נותן ל-4K יותר משקל ממה שצריך. אם תוכל להבחין בהבדל ממרחק 1.8, זה לא יהיה הבדל גדול.
מה שכן, אולי ממרחק 1.5 מטר תהיה לזה השפעה לחיוב אם השחור מסביב לפיקסלים פחות מובחן. אבל זה תלוי גם במבנה הפיקסלים המסוים במסך הזה, ובמסך ה-FHD שמשמש נקודת השוואה.
מה שכן, אולי ממרחק 1.5 מטר תהיה לזה השפעה לחיוב אם השחור מסביב לפיקסלים פחות מובחן. אבל זה תלוי גם במבנה הפיקסלים המסוים במסך הזה, ובמסך ה-FHD שמשמש נקודת השוואה.
-
GustavMahler
-
- חבר פעיל מאוד

אין לי בעיה להתקרב עוד יותר למסך. זהו במילא חדר קטן ואני יכול לשנות את המיקום של הכורסה. השאלה היא אם במרחק 1.5 מטר תלת המימד יעבוד כמו שצריך? ו49" לא יהיה גדול מדי למרחק כזה?
אני במילא אשב קרוב מאוד, אז האם כדאי לי להבליג על השחור ולרכוש בשביל ה4K? חשוב לציין שגם אשחק, אם כי לא בטוח שהרבה מכיוון שהOculus Rift שייצא בקרוב ישמש למשחקים. אני חולה על מציאות מדומה (כן, התלהבתי בטירוף אפילו מGoogle Cardboard, מומלץ לנסות!)
אני במילא אשב קרוב מאוד, אז האם כדאי לי להבליג על השחור ולרכוש בשביל ה4K? חשוב לציין שגם אשחק, אם כי לא בטוח שהרבה מכיוון שהOculus Rift שייצא בקרוב ישמש למשחקים. אני חולה על מציאות מדומה (כן, התלהבתי בטירוף אפילו מGoogle Cardboard, מומלץ לנסות!)