נוסע בקרוב למינכן ומשם לברלין, חשבתי לעשות את זה ברכב מעניין

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
hunter22 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 729

שליחה

במקום לעשות את הנסיעה בצורה הסטנדרטית של רכבת\טיסה חשבתי לשכור רכב מעניין (פורשה לדוגמא) ולעשות איזה יום של Road Trip אך בכל אתרי השכרת הרכב שראיתי לא מוצעים רכבים כאלה ודווקא עד שנתקלתי באחד מלבד המחיר (קרוב ל-450$ כולל האקסטרות) הייתה הגבלה של 200km ליום (המסלול המתוכנן הוא קרוב ל-600km)

לגבי המחיר אני מודע שזה יהיה יותר יקר מרכבת\טיסה אך יש לי יום לשרוף בכל מקרה וחשבתי שזה יהיה יותר נחמד.

מישהו יצא לו לעשות את המסע הזה ויכול לייעץ אם כדאי בכלל לעשות את ה"מסע" הזה?
בנוסף האם מכירים חברה להשכרת רכב שניתן לשכור דרכם רכב מעניין?
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

Dbso
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 399

שליחה

אני גם עשיתי את זה, לא לכיוון ברלין אבל ממינכן ליער השחור, פורשה וכו' לא כל כך נפוצות שם בחברות השכרת רכב,

אני חושב ש450$ ליום זה לא יקר אם זה באמת פורשה, שים לב שרוב חברות ההשכרה מתחייבות לרמת רכב ולא לסוג.

תנסה באופרן השכרת רכב, זה חברה שמתווכת בין חברות ההשכרה למיניהם במחיר נמוך יותר, שכרתי דרכם רכב באיטליה, החברה שסיפקה לי את הרכב הייתה יורופקאר. אומנם אין שם פורשה אבל יש רכבים מעניינים, ונדמה לי שהגבלת הק"מ היא 300 ק"מ ליום.

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891

שליחה

אני לקחתי בזמנו M5 חדשה מ SIXT.

קל ויעיל.יש להם גם מזראטי גיבלי. בדוק באתר שלהם.
שי

hunter22 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

תודה לכם על התגובות!

@Dbso
דגמתי את אופרן ולא ראיתי רכב שמעניין אותי...

@Shayosef
sixt היו הבחירה הראשונה שלי אחרי שראיתי את רשימת הרכבים הזמינים בגרמניה, אך דווקא המעניינים יותר לא זמינים בתאריך שאזדקק להם (לפחות על פי האתר) בכל מקרה שלחתי להם מייל לגבי ה-BMW M4 עם הפרטים שלי מבחינת תאריך, איסוף והחזרה והחזירו לי תשובה שהרכב לא יהיה זמין אז ביקשתי שיבררו לגבי רכב דומה ומקבוצה גבוהה יותר ונתתי את הM5 והגיבלי כדוגמא :)

כמובן שגם דגמתי את כל החשודים המיידים (הרץ, אלדן, יורופקאר וכו' אבל כנראה שצריך לפנות אליהם טלפונית\מייל כי הזמינות באתרים לא בדיוק משקפת לגבי הרכבים המעניינים יותר

alcd
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3685

שליחה

חוץ מזה שלא זמן הכי טוב לטיול

הנסיע סבבה אם אין עבודות בכביש

הBMW אכן מאוד פופולרית - ואנשים די נהנים גם מהרכב וגם מהכביש

ממליץ (אם יש זמן פנוי) לעשות קצת סיבוב (אחרי שתגיע למינכון) לכיוון אוסטריה - מקומות מאוד יפים

אני אישית אוהב יותר אוסטריה מאשר גרמניה (ובגרמניה יותר מיכנן(Y) מברלין (n))

בזמנו אצלהם היה יותר זול https://www.europcar.com

hunter22 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

@alcd
אני אהיה שם בצדמבר מדוע אתה חושב שזה לא זמן טוב לטיול? (מלבד הקור שלי אישית אין בעיה בכלל, להיפך, אני מאוד אוהב)

זה לא הביקור הראשון שלי באיזור :) אני אהיה כמה ימים במינכן לביקור משפחתי ואז נוסע לברלין לפגוש חברים ופשוט חשבתי להתפנק ולגוון את הנסיעה מסתם עוד טיסה או נסיעת רכבת ולעשות סוג של road trip עם עצמי

alcd
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3685

שליחה

כל הMANHUNT שהולך שם עכשיו...
גם אני בעד קור
מספיק לי שבוע בים בשנה וזהו :)

אם כבר אז היית נוסע עם עוד אנשים דרך עוד כמה ערים גדולות :)

Dbso
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 399

שליחה

האמת שבגרמניה תמיד יש קטעים באוטובאהן בשיפוצים, אני נסעתי את הרוב לא באוטובאהן, כדי לחוות את הנוף, אבל אם אתה חולה מהירות, אל תוותר אפילו לקטע קטן על האוטובאהן, חוויה מדהימה.

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891

שליחה

דרך אגב קיבלתי דוח של 100 יורו עד הבית מהטיול ההוא :)

שווה כל יורו..
שי

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098

שליחה

אני שכרתי לפני שנה וחצי פורשה 911 4S ל-3 ימים בפרנקפורט, ונסעתי לאן שרק יכולתי.
נכון, יש מגבלת 200 ק"מ ליום, אבל ניתן לחרוג ממנה בתשלום. אני כמובן חרגתי, בשעות הנכונות ובקטעים הנכונים, 200 ק"מ זה פחות משעה נסיעה עם הרכב הזה.

חוויה אדירה אבל לא זולה.

השנה נסענו כמה חברה מברלין לאמסטרדם, עם שתי מכוניות S CLASS חדשות בהשכרה. חוויה בפני עצמה מסוג אחר, מגיעה למהירויות מאוד מרשימות באוטובאן, ויחסית לא יקר.

hunter22 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

@קרמריקה
·

תודה! המחיר לא כ"כ מטריד אותי וכנראה באמת מה שאעשה. זוכר במקרה דרך איזה חברה שכרת את ה-911?

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098

שליחה

AVIS PRESTIGE:
http://www.avis.de/prestigecars

שים לב לדרישות (גיל, רישיון, כרטיסי אשראי).

תהליך ההזמנה לא מאוד ידידותי, מתקבל מייל אישור מאוד לא ברור שקצת קשה לסמוך עליו. אני התקשרתי אליהם לוודא שהכל בסדר, פעם ראשונה קיבלתי מישהו שלא ידע אנגלית כלל וממש לא הבין מה שאני רוצה. בפעם השנייה היה טיפה יותר טוב, אבל עם אנגלית מאוד קלוקלת שלא בוודאות הבין, אבל אמר שהכל בסדר.
זה לא היה מאוד מרגיע, אבל שורה תחתונה כשנחתתי חיכה לי רכב כמתוכנן, כמעט חדש ובגרסה אפילו חזקה יותר מהסטנדרט.

תהנה, סע בזהירות ותיזהר מאוד מהקטעים באוטובאן עם הגבלת מהירות. הצג ברכב בדר"כ מסונכרן, אבל אחרי שעוברים את ה-250 קמ"ש לא תמיד פשוט לעקוב.

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141

שליחה

רכב על מאוד יקר להזמין וכמובן שיש מגבלת קילומטרים. כשטסתי לברלין, ביקשתי הצעת מחיר לאודי R8 V10 ליום מאחת מחברות השכרת רכבי העל והמחיר היה (אתה יושב?) 1700 יורו ל 200 ק"מ. לא זוכר כבר כמה תוספת היה על כל ק"מ נוסף אבל בוודאות כמה יורו בודדים.
לגבי חברות ההשכרה הרגילות, אני קורא בפורום CARSFORUM על שני חברה שמידי פעם לוקחים איזה רכב "מעניין" ליום - יומיים ומתעללים בו.
בפעם האחרונה הם לקחו יגואר F-TYPE R. מפלצת לא קטנה. נדמה לי ששאלתי והם דיברו על 250 דולר ליום מסיקסט. שווה ללא ספק לחובב רכבים.
השאלה החשובה לדעתי היא על מה אתה נוהג ביום יום. אם ביום יום אתה נוסע על פורשה טורבו S אז מה ההתלהבות לקחת F-TYPE? לעומת זאת אם אתה נוהג ביום יום על משפחתוטית אז גם פולו GTI יעשה לך את זה (אני זוכר עדיין את ההלם במעבר מהונדה סיוויק (140 כ"ס) לפולו GTI (עם 180 כ"ס).

בכל מקרה חוויה בילתי רגילה ותהנה.

hunter22 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

איזה דיכאון! אחרי שבדקתי והתקשרתי לavis, Budget ו Sixt קיבלתי תשובה שרכבי ה-Prestige ניתן להחזיר אך ורק לאותה נקודה שממנה לקחתי את הרכב מה שהופך את זה ללא אפשרי מבחינתי כי הטיסה חזרה היא מברלין...

אני ביקשתי טלפונית שיבררו אם ניתן בכל זאת לעשות איזה משהו חריג ואני אמור לקבל תשובה היום\מחר אבל אני לא אופטימי :(

ככל הנראה אני אשכור את ה-S Class או את ה-7 אם תהיה את החדשה ונעשה את הנסיעה הזאת בצורה קצת שונה מהתכנון המקורי שהיה יותר ספורטיבי

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141

שליחה

אל תתבאס. אלו מכוניות כייפיות מאוד. פעם הבאה תעשה טיול שיחזיר אותך לאותה הנקודה ותוכל להשכיר משהו ספורטיבי.

itamars2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2551

שליחה

תנסה לבדוק אופציות מהמוזיאון של BMW במינכן מומלץ לבקר בכל מקרה:

http://www.bmw-welt.com/en/visitor_info ... e_now.html

גם המוזיאון הטכני שווה ביקור לחובבי הז'אנר

hunter22 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

@itamars2

יש לי משפחה במינכן אז כמעט כל שנה אני פוקד את המוזיאון :D אבל בהחלט נתת לי רעיון לקחת מהם רכב!
אם ה-i8 תהיה זמינה אני בהחלט אעשה עליה סיבוב!

@kingikra

אולי הפרזתי במידת ה-"דיכאון", זה בהחלט נופל בקטגורית First world problems :lol:
אני בטוח שאני אהנה גם מהן :)

עכשיו אני צריך למצוא חבר קורבן לעשות את הטיול פורשה בפעם הבאה

itamars2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2551

שליחה

הבנתי שאפשר לראות איזה רכב זמין באפליקציה.

שאני הייתי שם היו חברה שעשו סיבובים גם בפנים, אם לא תצליח להשכיר החוצה לפחות תעשה סיבוב בחניון..8O

hunter22 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

העפתי מבט באפליקציה, הרוב שם זה מיני וה-i היחידה שיש זו ה-i3 אז לא כזה מלהיב, סיבוב במוזיאון זה די ודאי כבר אז אני לא מוטרד.

חזור אל “ללא קשר”