מתלבט בין 4 מסכים (מבצעי Black Friday)

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
gadi_paz פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12

שליחה

אשמח לחוות דעת המומחים:
1. טלויזיה "65 SONY LED Smart TV 4K דגם 65X8505BBI - מחיר 14,961 ש"ח
2. טלוויזיה 65" LG Slim LED Smart TV 4K Ultra HD דגם 65UF770Y פאנל IPS - מחיר 12,812 ש"ח
3. טלויזיה 65" LED Smart TV Ultra HD 4K תלת מימד אקטיבי מערכת הפעלה ANDROID מנגנון 800Hz תקשורת WiFi ממיר דיגיטלי מובנה עידן+ 4 כניסות HDMI מעבד 4 ליבות PHILIPS דגם 65PUS7120 - מחיר 13,243 ש"ח
4. טלוויזיה 65” Slim LED Smart TV 3D FHD עם פאנל IPS ברזולוציית 4K Ultra HD תוצרת LG. דגם 65UF850Y - מחיר 13,456 ש"ח

איזה מבין המסכים הללו הייתם בוחרים, אני מחפש בעיקר איכות, פחות חשוב תלת מימד ו 4k אבל לא מזיק שיהיה.
אם יש לכם הצעה למסך אחר אשמח לשמוע.

תודה מראש

gadi_paz פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

אין חוות דעת?
בטוח למישהו יש את הדגמים הללו...

אשמח לעזרתכם

eran_k
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14

שליחה

איפה המבצעים אם אפשר לשאול

gadi_paz פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

eran_k כתב:איפה המבצעים אם אפשר לשאול
...
וואלה שופס ואולסייל

slarti
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1009

שליחה

מבין הדגמים הללו הייתי קונה את הסוני.
אני פחות חובב של מסכי LG... אני מוצא שיחס האיכות למחיר ב-LG לא מלהיב.
פיליפס עשו (בעבר) מסכים נהדרים אבל היום הם מותג מדבקה. טלוויזיות פיליפס מיוצרות על ידי חברה סינית שהיא גם הבעלים של ה"מותג" AOC.

מציע להסתכל גם על סמסונג. אני קניתי עכשיו ב-13,000 ש"ח, בלי בלאק פריידי, טלוויזית סמסונג UN65H7150. מדהימה ונהדרת, ועדיפה בעיני גם על הסוני (אם כי הסוני היתה Runner Up :)

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5177

שליחה

slarti כתב:פיליפס עשו (בעבר) מסכים נהדרים אבל היום הם מותג מדבקה. טלוויזיות פיליפס מיוצרות על ידי חברה סינית שהיא גם הבעלים של ה"מותג" AOC.
...
החברה היא TPV, חברה גדולה וותיקה (AOC כנראה ותיקים אפילו יותר). ייתכן שיש להם גם בעלות מסוימת ביצרן פנלי LCD, מה שאי אפשר להגיד על הרבה מהחברות המוכרות בתחום. נראה שהמעורבות שלהם בפיליפס קיימת כבר 10 שנים. אני לא חושב שמזה אפשר להסיק שמשהו השתנה לרעה במסכי פיליפס.

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”