חוות דעת 49UB859Y
-
ZUMARA
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 209
היי,
אני רוצה לשדרג את ה - samsung ue40c6000 הישנה שלי.
יש מבצע בוואלה 49UB859Y
במחיר טוב של 4800 ש"ח , הטלוויזיה מתאימה לי מבחינת גודל וגם מהסיבה שאני מחפש תמיכה ב4K כי אני משדרג אחת ל...
מישהו מכיר את הדגם? או שיכול להציע משהו אחר באותו סגנון?
תודה
אני רוצה לשדרג את ה - samsung ue40c6000 הישנה שלי.
יש מבצע בוואלה 49UB859Y
במחיר טוב של 4800 ש"ח , הטלוויזיה מתאימה לי מבחינת גודל וגם מהסיבה שאני מחפש תמיכה ב4K כי אני משדרג אחת ל...
מישהו מכיר את הדגם? או שיכול להציע משהו אחר באותו סגנון?
תודה
-
ZUMARA
-
- חבר פעיל מאוד

@ZUMARA
·up
·up
- GustavMahler
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 207
מצטרף לשאלה. הביקורות מאוד לא טובות-במיוחד מתלוננים על השחור האפרורי בטלויזיה.
אשמח לדעת אם מישהו חושב שהיא תתאים בכל זאת לצפייה בסרטים בחושך
אשמח לדעת אם מישהו חושב שהיא תתאים בכל זאת לצפייה בסרטים בחושך
- GustavMahler
-
- חבר פעיל מאוד

- jtk
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5177
זה לא ייחודי לדגם אלא ל-IPS באופן כללי, אם כי יש הבדלים מסוימים בין מסכים.GustavMahler כתב:מצטרף לשאלה. הביקורות מאוד לא טובות-במיוחד מתלוננים על השחור האפרורי בטלויזיה.
אשמח לדעת אם מישהו חושב שהיא תתאים בכל זאת לצפייה בסרטים בחושך...
- GustavMahler
-
- חבר פעיל מאוד

אני משתגע. אני ממש לא יודע אם כדאי לי לקנות אותה או את הH6400-שלו אין הנחה משמעותית ואין 4K
-
ZUMARA
-
- חבר פעיל מאוד

אני עדיין לא סגור אבל כנראה ארכוש אותה ביום יומיים הקרובים.
לדעתי הטלוויזיה נותנת תמורה טובה ביחס למחיר ,.
לדעתי הטלוויזיה נותנת תמורה טובה ביחס למחיר ,.
- GustavMahler
-
- חבר פעיל מאוד

אני איתך לגמרי. בוא נעזור אחד לשני בבחירה. אולי נטיל מטבע או משהו 
- GustavMahler
-
- חבר פעיל מאוד

אתה גם מתכוון לראות סרטים בחדר חשוך, או שהיא בעיקר תהיה משומשת כטלוויזיה בסלון מואר? כי אני ראיתי ביקורת רצינית שדווקא אמרה שהטלוויזיה נראית טוב בחדר מואר (מן הסתם, כי פחות שמים לב לשחור)
- GustavMahler
-
- חבר פעיל מאוד

הבנתי שיש לה אפשרות Dual Play, שאיתה אתה יכול לשחק עם חבר ולכל אחד יהיה מסך שלם. זוהי עוד נקודה מפתה ביותר!
-
ZUMARA
-
- חבר פעיל מאוד

שמע מדובר בדגם ששנה שעברה עלה המון כסף סדרה אחת מתחת לסדרת הפרימים של LG , המקבילה שלה היום עם WEBOS2
עולה מעל 7K .
עולה מעל 7K .
- GustavMahler
-
- חבר פעיל מאוד

אכן מפתה. העניין הוא שצריך להבדיל בין "אני חייב לקנות את זה כי זה במבצע" לבין האם הטלוויזיה באמת טובה ומתאימה לי.
אני נורא מפחד שצבעי השחור יהרסו את חווית הצפייה בסרטים. החלטתי לנסות ולראות סרטון ביוטיוב של הטלויזיה ולראות מהו ההבדל בין השחור על החולצה של המצלם לדוגמא לבין השחור בטלויזיה (כי כמובן אי אפשר לשפוט על פי הצילום, המצלמה וגם המסך שלך משפיעים כמובן). השחור לא היה נראה משהו מי יודע מה.
יש לי גם מסך מחשב מצויין של LG עם ניגוד מצויין, כך שאם אני צופה בסרטון באיכות טובה זה יכול קצת לעזור ולראות עד כמה השחור אפרורי.
עדיין כמובן אין לי מושג באמת איך היא נראית.
מכיוון שהעתיד של הטלויזיות הוא בבירור 4K, אולי באמת יהיה חבל לא לרכוש אותה. אבל עכשיו אין הרבה תוכן ב4K, אז אולי עדיף לרכוש את הH6400 של סמסונג עם שחור הרבה יותר טוב?
אני נורא מפחד שצבעי השחור יהרסו את חווית הצפייה בסרטים. החלטתי לנסות ולראות סרטון ביוטיוב של הטלויזיה ולראות מהו ההבדל בין השחור על החולצה של המצלם לדוגמא לבין השחור בטלויזיה (כי כמובן אי אפשר לשפוט על פי הצילום, המצלמה וגם המסך שלך משפיעים כמובן). השחור לא היה נראה משהו מי יודע מה.
יש לי גם מסך מחשב מצויין של LG עם ניגוד מצויין, כך שאם אני צופה בסרטון באיכות טובה זה יכול קצת לעזור ולראות עד כמה השחור אפרורי.
עדיין כמובן אין לי מושג באמת איך היא נראית.
מכיוון שהעתיד של הטלויזיות הוא בבירור 4K, אולי באמת יהיה חבל לא לרכוש אותה. אבל עכשיו אין הרבה תוכן ב4K, אז אולי עדיף לרכוש את הH6400 של סמסונג עם שחור הרבה יותר טוב?
- GustavMahler
-
- חבר פעיל מאוד

אתה יודע אם אולי ישנם מבצעים ביום שישי בחנויות אחרות (חוץ מישפאר)?
הבעיה היא שהמבצע בוואלה מסתיים לפני שישי אם הבנתי נכון, כך שבמילא צריך להחליט לפני שישי
הבעיה היא שהמבצע בוואלה מסתיים לפני שישי אם הבנתי נכון, כך שבמילא צריך להחליט לפני שישי
- אלביס18
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 206
ביום שישי יש בניופאן
ויש בחנוכה בגני התערוכה
ויש בחנוכה בגני התערוכה
-
ZUMARA
-
- חבר פעיל מאוד

- GustavMahler
-
- חבר פעיל מאוד

אני במילא לא מתכוון להשתמש בWebOS, הטלויזיה תהיה מחוברת למחשב עם כרטיס מסך GTX 980Ti.
אני ממש שובר את הראש. האם שווה לקנות במחיר כזה למרות הביקורות? אני בהחלט רוצה להיות Future proof ואכן ה4K הוא העתיד.
אני ממש שובר את הראש. האם שווה לקנות במחיר כזה למרות הביקורות? אני בהחלט רוצה להיות Future proof ואכן ה4K הוא העתיד.
- GustavMahler
-
- חבר פעיל מאוד

נראה לי שאני הולך עליה. אני יושב מקרוב, 4K יראה מדהים. אפילו אם השחורים לא משהו, אני לא וידאופיל מתקדם (רק אודיופיל לבינתיים
).
אני זוכר שראיתי לפני כשנה מסך 4K בחנות ונשימתי נעתקה-ראית כל מכונית מתצלום אוויר. זה מדהים.
אז מה אתם אומרים? מישהו מעודד? מישהו נגד שרוצה שאבחר דווקא בסמסונג H6400?
אני זוכר שראיתי לפני כשנה מסך 4K בחנות ונשימתי נעתקה-ראית כל מכונית מתצלום אוויר. זה מדהים.
אז מה אתם אומרים? מישהו מעודד? מישהו נגד שרוצה שאבחר דווקא בסמסונג H6400?
- GustavMahler
-
- חבר פעיל מאוד

ד"א, האם אני אוכל להשתמש בMagic Remote בשביל המחשב? כמו שאמרתי אני לא משתמש בWebOS. (אני מתכוון אם אפשר להשתמש בו ממש כמו עכבר)
- jtk
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5177
אולי לך להסתכל בחנויות כדי לקבל רושם? ואם אתה קרוב לאולמות תצוגה של יבואנים, שם אולי יהיו תנאי צפיה טובים יותר, למשל פחות תאורה. אתה לא צריך אפילו את הדגמים המדויקים, רק LG כלשהו עם IPS (שזה כולם, נראה לי), וסמסונג כלשהו עם VA (שזה רובם המכריע).
לא נראה לי שיש דרך פשוטה להשתמש בשלט על מחשב, אבל חפש באינטרנט, אולי יש איזה דרך.
לא נראה לי שיש דרך פשוטה להשתמש בשלט על מחשב, אבל חפש באינטרנט, אולי יש איזה דרך.
- GustavMahler
-
- חבר פעיל מאוד

תודה. אתה יודע במקרה באיזו חנות קרובה למודיעין ניתן להתרשם ממסכי IPS של LG? לא מצפה שתדע, בכל זאת אולי..