האם לסמסונג יש Smart TV טוב בעברית?
-
GustavMahler
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 207
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
שלום. אני מחפש טלויזיה בגודל 40" עם סמארט TV טוב. האם הטלויזיות של סאמסונג טובות לשימוש זה?
אם כן, על איזו טלויזיה הייתם ממליצים מכאן? http://www.wallashops.co.il/טלויזיות-LC ... 0%2C174892
הסיבה שאני רוצה ללכת על סמסונג היא שאני בטוח קונה טלויזיה לחדר אחר, UA48H6400, שקראתי עליה ביקורות נהדרות. עכשיו לא לקחתי בחשבון את הסמארט TV כי אותה אחבר למחשב.
עכשיו, אני זקוק לסמארט TV בטלויזיה של ה40". לכן אני לא בטוח אם מבחינה זו אלו טלויזיות לא טובות.
תודה
אם כן, על איזו טלויזיה הייתם ממליצים מכאן? http://www.wallashops.co.il/טלויזיות-LC ... 0%2C174892
הסיבה שאני רוצה ללכת על סמסונג היא שאני בטוח קונה טלויזיה לחדר אחר, UA48H6400, שקראתי עליה ביקורות נהדרות. עכשיו לא לקחתי בחשבון את הסמארט TV כי אותה אחבר למחשב.
עכשיו, אני זקוק לסמארט TV בטלויזיה של ה40". לכן אני לא בטוח אם מבחינה זו אלו טלויזיות לא טובות.
תודה
-
GustavMahler
- חבר פעיל מאוד

אני בעיקר מתלבט בין UA-40J5500, UA-40H6300, 40J6200, UA-40J5100
פרמטרים חשובים (הם די Obvious): איכות תמונה ברורה, צבעים עשירים, לא הרבה Blur
זווית צפייה טובה. היא מיודעת לצפייה של המשפחה ממרחק לא גדול בכלל.
כמובן Smart TV טוב ונוח. היא לא תהיה מחוברת למחשב (לפחות לא כרגע)
סאונד לא משנה. היא תהיה מחוברת לרמקולים.
תודה!
פרמטרים חשובים (הם די Obvious): איכות תמונה ברורה, צבעים עשירים, לא הרבה Blur
זווית צפייה טובה. היא מיודעת לצפייה של המשפחה ממרחק לא גדול בכלל.
כמובן Smart TV טוב ונוח. היא לא תהיה מחוברת למחשב (לפחות לא כרגע)
סאונד לא משנה. היא תהיה מחוברת לרמקולים.
תודה!
-
GustavMahler
- חבר פעיל מאוד

תודה רבה, עזרת לי מאוד!
עכשיו, אני שוקל לרכוש אחת מהטלויזיות האלו-http://www.wallashops.co.il/טלויזיות-LC ... 0%2C174892
יש להם עברית ושלוש שנים אחריות ע"י וואלה שופס (זאת אומרת שזה לא סם ליין, אני מבין)
האם זוהי אותה תמיכה בעברית כמו של סם ליין? מהם ההבדלים? על איזה מסך היית ממליץ?
תודה!
עכשיו, אני שוקל לרכוש אחת מהטלויזיות האלו-http://www.wallashops.co.il/טלויזיות-LC ... 0%2C174892
יש להם עברית ושלוש שנים אחריות ע"י וואלה שופס (זאת אומרת שזה לא סם ליין, אני מבין)
האם זוהי אותה תמיכה בעברית כמו של סם ליין? מהם ההבדלים? על איזה מסך היית ממליץ?
תודה!
GustavMahler
אם תקנה את H6400
תהנה גם מתמונה מעולה יחסית לכסף וגם סמרט מעולה עם ממשק תענוג להפעלה וזריזות
תתחדש
נב יש לי כזו מיבואן רשמי תמיכה מלאה בעברית יופי של טלויזיה נהנה בכל שניה שאני צופה או משתמש בה קניה מעולה
אם תקנה את H6400
תהנה גם מתמונה מעולה יחסית לכסף וגם סמרט מעולה עם ממשק תענוג להפעלה וזריזות
תתחדש
נב יש לי כזו מיבואן רשמי תמיכה מלאה בעברית יופי של טלויזיה נהנה בכל שניה שאני צופה או משתמש בה קניה מעולה
-
GustavMahler
- חבר פעיל מאוד

את הH6400 אני שוקל לקנות לחדר אחד. מכיוון שאני צריך מסך 40" ואני לא יכול להרשות לעצמי יותר גדול לחדר השני, הH6400 לא רלוונטי. המבצע בוואלה שופס נראה לא רע. איזו טלוויזיה מבין הטלויזיות בעמוד האינטרנט שפירסמתי כדאי לי לרכוש? תודה
-
GustavMahler
- חבר פעיל מאוד

אכן לא כולן תומכות סמארט, כך שאני מתלבט רק בין UA-40J5500 , 40J6200 וUA-40J6300.
הH6400 מחוץ למשוואה מכיוון שאין אותה בוואלה שופס במבצע (לפחות לא את ה40", וזה הגודל המקסימלי).
על איזו ללכת? אם יש מבצע על H6400 בגודל 40" אשמח לשמוע.
הH6400 מחוץ למשוואה מכיוון שאין אותה בוואלה שופס במבצע (לפחות לא את ה40", וזה הגודל המקסימלי).
על איזו ללכת? אם יש מבצע על H6400 בגודל 40" אשמח לשמוע.
-
GustavMahler
- חבר פעיל מאוד

אז הכי כדאי לי ללכת על הUE40H6400? חשוב לציין שאין לי צורך בתלת מימד.
היא יותר טובה מהUA-40J6300? הן בעצם עולות אותו הדבר (הJ במבצע והH שלא במבצע) מכיוון שלJ6300 יש אחריות שלוש שנים ותמיכה בעברית.
היא יותר טובה מהUA-40J6300? הן בעצם עולות אותו הדבר (הJ במבצע והH שלא במבצע) מכיוון שלJ6300 יש אחריות שלוש שנים ותמיכה בעברית.
היי, קראתי קצת על ההמלצות השונות שקיבבלת כאן-
במידה והצורך שלך הוא בעיקר התכונה של הסמארט בטלויזיה, הדגם UA40J6300 מומלץ מאוד, הוא אפילו די קעור- מה שמעניק קצת יותר עומק לתמונה.
יש עוד המון פרטים שלא ציינתי, המפרט המושקע נמצא אצלנו באתר ואני בטוח שהוא יוכל להמחיש את מגוון האפליקציות והתכונות הייחודיות בדגם הזה!
מה שלא תחליט - תתחדש!
במידה והצורך שלך הוא בעיקר התכונה של הסמארט בטלויזיה, הדגם UA40J6300 מומלץ מאוד, הוא אפילו די קעור- מה שמעניק קצת יותר עומק לתמונה.
יש עוד המון פרטים שלא ציינתי, המפרט המושקע נמצא אצלנו באתר ואני בטוח שהוא יוכל להמחיש את מגוון האפליקציות והתכונות הייחודיות בדגם הזה!
מה שלא תחליט - תתחדש!
-
GustavMahler
- חבר פעיל מאוד

תודה רבה על העזרה!
האם באמת ישנו הבדל בין הJ6300 לבין הדגמים האחרים שם חוץ מהמסך הקעור? כי המחיר גבוה משמעותית.
אם כן, האם זו איכות התמונה, הסמארט, זווית הצפייה?
הבנתי גם שמסך קעור הוא קצת בעייתי אם יושבים בצד, וזהו מסך המיועד למשפחה. האם בגלל זה כדאי לי ללכת על מסך לא קעור?
האם באמת ישנו הבדל בין הJ6300 לבין הדגמים האחרים שם חוץ מהמסך הקעור? כי המחיר גבוה משמעותית.
אם כן, האם זו איכות התמונה, הסמארט, זווית הצפייה?
הבנתי גם שמסך קעור הוא קצת בעייתי אם יושבים בצד, וזהו מסך המיועד למשפחה. האם בגלל זה כדאי לי ללכת על מסך לא קעור?
-
GustavMahler
- חבר פעיל מאוד

אז על איזה מסך הייתם ממליצים מבין המסכים שבמבצע? או שכדאי לי באמת ללכת על הH6400 למרות שהוא לא במבצע?