בעיה עם התוכנה של אורן להורדת ערוצים
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15946
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
נראה לי האיש שמכניס את השידורים לאינטרנט חולה.
או ש YES מקצצים לנו גם את ה EPG ... מסכנים, אנחנו לא משלמים להם הרבה.
או ש YES מקצצים לנו גם את ה EPG ... מסכנים, אנחנו לא משלמים להם הרבה.
נערך לאחרונה על ידי zovirax ב 24/01/2007 0:37, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אורן - עם הכרטיס הדיגיטלי שיש לך, אתה מקבל את אותו מידע בדיוק כמו בממיר? כלומר, מידע מושלם לכמעט שבוע?
נמאס לי כבר מהביזיון של הדבר הזה בארץ.. אם זה 60$ כולל משלוח אני כבר מעדיף לשלם ולגמור עם הסיפור הזה.
נמאס לי כבר מהביזיון של הדבר הזה בארץ.. אם זה 60$ כולל משלוח אני כבר מעדיף לשלם ולגמור עם הסיפור הזה.
עם כרטיס DVB-S מקבלים את לוח המשדרים שיש בממיר.
צריך רק לזכור שהוא ל-3 ימים ולא שבוע (לפעמים לחלק מהערוצים יש עוד כמה ימים קדימה - אבל לא תמיד...).
חוץ מזה הנתונים עצמם הם הכי מדוייקים...כמו בממיר...למרות שגם איתם יש פספוסים
ממליץ בחום!
אורן.
צריך רק לזכור שהוא ל-3 ימים ולא שבוע (לפעמים לחלק מהערוצים יש עוד כמה ימים קדימה - אבל לא תמיד...).
חוץ מזה הנתונים עצמם הם הכי מדוייקים...כמו בממיר...למרות שגם איתם יש פספוסים
ממליץ בחום!
אורן.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78914
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אורן,
מוזר, כי בממיר הם כבר עברו לשבוע ימים בערוצי הבית.
נראה לי שהם עושים את זה עם איזה "טריק" (הרי השידורים של ה-EPG נמצאים בכמה טרנספונדרים, לדעתי אחד מהם מחזיק את ה-EPG בגירסא "מורחבת" של שבוע).
מוזר, כי בממיר הם כבר עברו לשבוע ימים בערוצי הבית.
נראה לי שהם עושים את זה עם איזה "טריק" (הרי השידורים של ה-EPG נמצאים בכמה טרנספונדרים, לדעתי אחד מהם מחזיק את ה-EPG בגירסא "מורחבת" של שבוע).
עופר,
אכן, בערוצי הבית יש שבוע מראש! אפילו לא שמתי לב...
zovirax,
אל תשכח שאפשר גם לראות ערוץ 2 ו-10 דרך ה-DVB-S באיכות מעולה...
חוץ מזה...אין כמו הידיעה שיש לוח משדרים מעודכן - ללא בעיות...כל יום כמו שעון...
אורן.
אכן, בערוצי הבית יש שבוע מראש! אפילו לא שמתי לב...
zovirax,
אל תשכח שאפשר גם לראות ערוץ 2 ו-10 דרך ה-DVB-S באיכות מעולה...
חוץ מזה...אין כמו הידיעה שיש לוח משדרים מעודכן - ללא בעיות...כל יום כמו שעון...
אורן.
אם מישהוא יארגן "מכירה קבוצתית" ל DVB-S USB (Twinhain StarBox II) - אני בפנים!
תמיד יש אפשרות תכנית, השאלה כמה זה יעלה להם. המינימום של המינימום - הם יצטרכו לשנות קינפוג או אפילו לעדכן firmware לכל הממירים לכל הלקוחות! לא מאמין שעדכונים כ"כ מסיבים משתלם להם לעשותיש ליס אפשרות טכנית לחסום הורדה כזו של EPG? אני מפחד לקנות סתם...
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15946
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
איפה מצאת את הכרטיס ב 60$?קרמריקה כתב:אורן - עם הכרטיס הדיגיטלי שיש לך, אתה מקבל את אותו מידע בדיוק כמו בממיר? כלומר, מידע מושלם לכמעט שבוע?
נמאס לי כבר מהביזיון של הדבר הזה בארץ.. אם זה 60$ כולל משלוח אני כבר מעדיף לשלם ולגמור עם הסיפור הזה....
זה מה שזכרתי שאורן אמר. שהוא קנה ב40$ + 20$ משלוח.zovirax כתב:איפה מצאת את הכרטיס ב 60$?קרמריקה כתב:אורן - עם הכרטיס הדיגיטלי שיש לך, אתה מקבל את אותו מידע בדיוק כמו בממיר? כלומר, מידע מושלם לכמעט שבוע?
נמאס לי כבר מהביזיון של הדבר הזה בארץ.. אם זה 60$ כולל משלוח אני כבר מעדיף לשלם ולגמור עם הסיפור הזה.......
אני טועה?