שרשור תגובות: אירוע השקת שואב אבק רובוטי רומבה 980 iRobot לחברי האתר!
-
NitzanAdato
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 187
- שם מלא: ניצן אדטו
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 45 פעמים
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
מניסיון בהשקה הקודמת של ה880, המחיר המיוחד היה בהחלט נמוך יותר מכל מחיר שאי פעם נתקלתי בו מאז (לא כולל אילת) ואני חושב שעשיתי עסקה מצויינת באותו ערב.
באותו עיניין - ראיתי בפייסבוק של היבואן שהם עושים טרייד אין. למישהו יש מושג עם זה משהו שיתאפשר גם בהשקה? הרעיו לשדרג קורץ לי אבל לא ברמה של לזרוק רובוט בן שנה וחצי לפח....
באותו עיניין - ראיתי בפייסבוק של היבואן שהם עושים טרייד אין. למישהו יש מושג עם זה משהו שיתאפשר גם בהשקה? הרעיו לשדרג קורץ לי אבל לא ברמה של לזרוק רובוט בן שנה וחצי לפח....
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
·מצטרף לשאלה.sky1sky10 כתב:תהיה אפשרות לרכוש באותו מחיר מיוחד גם ממי שלא יכול להגיע לארוע ההשקה?...
מישהו זוכר בכמה התבטאה ההנחה באירועי השקה קודמים (למשל סדרה 8 ?
מי שכתב 2800 מבסס את זה על השקות קומדות או ניחוש?
לבזבז חצי יום על נסיעה ליהוד צריך להצדיק הנחה משמעותית- אם יש נציג של החברה בפורום אולי כדאי שיבדוק
אופציה לקניה בהנחה לחברי האתר גם בלי ארוע ביהוד...
לבזבז חצי יום על נסיעה ליהוד צריך להצדיק הנחה משמעותית- אם יש נציג של החברה בפורום אולי כדאי שיבדוק
אופציה לקניה בהנחה לחברי האתר גם בלי ארוע ביהוד...
·gchaim כתב:מישהו זוכר בכמה התבטאה ההנחה באירועי השקה קודמים (למשל סדרה 8 ?
אופציה לקניה בהנחה לחברי האתר גם בלי ארוע ביהוד......
נכון מאד, אנו גרים בצפון הרחוק 3.5 שעות הלוך + 3.5 שעות חזור
7 שעות נסיעה זה ממש לא הגיוני וגם לא משתלם אפילו עם מחיר השקה משמעותי ככל שיהיה.
לכן בפועל מי שיזכה להנחת השקה הם אלו אשר גרים באיזור יהוד,
וכך למעשה, חברות באתר נהיית לא משמעותית, לא פייר, מה אין פה דמוקרטיה?...
באתרים אחרים כח הקניה בא לידי ביטוי על ידי קניה קבוצתית, הגיוני יותר וגם חוסך את הוצאות ההקמה של אירוע השקה לחברה עצמה.
ONKYO TX-NR 509
cerwin wega VE12
samsung UE65MU7000U
cerwin wega VE12
samsung UE65MU7000U
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

·500 ש״ח הנחה על ה880 שהשיקו ממה שאני זוכר (בקירוב 15%)gchaim כתב:מישהו זוכר בכמה התבטאה ההנחה באירועי השקה קודמים (למשל סדרה 8 ?
אופציה לקניה בהנחה לחברי האתר גם בלי ארוע ביהוד......
- zahipan2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 481
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
אתה צודק לגמרי!T-boon כתב:·......
נכון מאד, אנו גרים בצפון הרחוק 3.5 שעות הלוך + 3.5 שעות חזור
7 שעות נסיעה זה ממש לא הגיוני וגם לא משתלם אפילו עם מחיר השקה משמעותי ככל שיהיה.
לכן בפועל מי שיזכה להנחת השקה הם אלו אשר גרים באיזור יהוד,
וכך למעשה, חברות באתר נהיית לא משמעותית, לא פייר, מה אין פה דמוקרטיה?...
באתרים אחרים כח הקניה בא לידי ביטוי על ידי קניה קבוצתית, הגיוני יותר וגם חוסך את הוצאות ההקמה של אירוע השקה לחברה עצמה....
אומנם אני גר בבאר שבע שמרוחקת כ-60 דקות נסיעה מיהוד, אבל עדיין זה קצת מבאס לעשות את הדרך הזו בלילה. ואם בטעות נקלעים לפקק בצומת להבים הנסיעה הזו יכולה בקלות להתארך ל-90 דקות +.
אם הייתה תחנת רכבת ביהוד בכיף הייתי בא, אבל לבוא מבאר שבע באוטו בשעה הזו זה מבאס.
אז האם יש פה נציג מהחברה שיכול לענות לשאלות הללו?zahipan2 כתב:אתה צודק לגמרי!......
אומנם אני גר בבאר שבע שמרוחקת כ-60 דקות נסיעה מיהוד, אבל עדיין זה קצת מבאס לעשות את הדרך הזו בלילה. ואם בטעות נקלעים לפקק בצומת להבים הנסיעה הזו יכולה בקלות להתארך ל-90 דקות +.
אם הייתה תחנת רכבת ביהוד בכיף הייתי בא, אבל לבוא מבאר שבע באוטו בשעה הזו זה מבאס....
כמו כן אני מבקש שיענה ל- האם בעיית הסוללות שמשמיעות שריקה בעת טעינה נפתרה? ורעשי התקתוק מהמטען?
אלו הם שתי נושאים אשר הועלו כשאלות נפוצות ב iROBOT העולמית, מעניין אם אפשר לקבל התייחסות לעניין.
כי אלו הן הסיבות אשר גרמו לי להחזיר את הדגם הקודם 880 ולהזדכות על הכסף,
ולמרות שהשירות שלהם מעולה, הם לא זיכו אותי במלוא הסכום... בטענה שהם אלו שספגו את מחיר המשלוחים למעבדה בנסיון לתקן...
זה הרגיש מוזר כי כבר באותו היום של הרכישה התלוננתי על הבעיות הנ"ל ולא מובן לי עד היום למה אני בתור לקוח שמקבל מוצר תקול מהאריזה, אמור להפסיד אפילו שקל אחד...
והיום אני פה שוב משום מה חושב לקנות מהם רומבה
ONKYO TX-NR 509
cerwin wega VE12
samsung UE65MU7000U
cerwin wega VE12
samsung UE65MU7000U
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

·זה נכון אבל השאלה אבל אם יש "כפל מבצעים" (כלומר טרייד-אין גם למי שקונה במחיר השקה)?jagheadg כתב:זו אפשרות שקיימת כבר הרבה זמן בסניף היבואן ביהוד..........
האם במקרה ידועים לך סדרי גודל של הסכומים שניתן לקבל בטרייד אין על דגמים ישנים?