דיסק קשיח פנימי- WD שחור או כחול
אני מעוניין לרכוש מחשב נייח לשימושים רגילים.
ואני מתלבט לגבי דיסק קשיח של WD: שחור או כחול.
אני מעדיף את השחור (הבדל של רק 100 שקל עבור ה1 טרה אבל אחריות במקום שנתיים 5 שנים, והשחור הבנתי הרבה יותר טוב), העניין הוא שהבנתי שהחסרון היחידי הוא שהוא רועש יותר.
מה דעתכם?בכמה יותר רועש?
ואני מתלבט לגבי דיסק קשיח של WD: שחור או כחול.
אני מעדיף את השחור (הבדל של רק 100 שקל עבור ה1 טרה אבל אחריות במקום שנתיים 5 שנים, והשחור הבנתי הרבה יותר טוב), העניין הוא שהבנתי שהחסרון היחידי הוא שהוא רועש יותר.
מה דעתכם?בכמה יותר רועש?
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- הצטרף: ספטמבר 2012
- מיקום: מרכז
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
אני חושב שנושא האחריות קריטי. אם הדיסק נדפק אפשר לקבל אחר במקומו וההטבה הזו שווה הרבה כסף. במערכת ה-RAID שלי יש 5 דיסקים שחורים ושניים מהם הלכו ממש לפני סוף ה-5 שנים שלהם - קבלתי במקומם דיסקים שחורים חדשים שאמנם אין עליהם אחריות אבל הם בטח יחזיקו כמה שנים טובות. במחשב שלי היה בזמנו דיסק של SEAGATE עם שלוש שנים אחריות שנפדק אחרי שנתיים וכמה חודשים - גם במקומו קבלתי דיסק חדש.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
- מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2788
- הצטרף: אוקטובר 2010
- מיקום: תל אביב
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 178 פעמים
השחור שלי הוא מאמזון, כך שאחריות ממש לא רלוונטית.dagasex כתב:עצם העובדה שחברה מסוימת נותנת פי 2.5 יותר זמן אחריות למוצר על פני אחר זה כי אותו מוצר יותר עמיד לפרק זמן ארוך יותר וטוב יותר.
זו הסיבה שרכשת את השחור, לא ?...
למה קניתי שחור? כי בזמנו זה נראה יותר מתאים לעריכת וידאו.
בכמעט 25 שנה של מחשוב, רק פעם אחת מת לי דיסק של 80GB.
·
